Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Pichichi » 28 юни 2017 12:11

И дъртият Манджук, Инджов, Милко, Малък Манджук и Ганчев решиха да довърши започнатото, нали ??! Знаеш ли, че в нормалните страни за това се ходи в затвора ??! Това си е класически умишлен фалит, с който се ощетяват всички кредитори на ЦСКА, най-големият сред които е държавата.

Ходи се ама за тази работа си има бушони-> Паслар!
Като и самия бушон никак не е сигурно че ще изгори защото тук е беззаконие, даже шансовете да изгори клонят към 0-та.

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 28 юни 2017 12:11

BRF написа:Пак се продължават приказки от 1001 нощ!Аз подкрепям васконти в желанието му тоя форум да се заключи и да се отвори на ЦСКА-София!Лично аз тогава не бих писал и една думичка в такъв форум!Разберете,че сте смешни всички вие в желанието си да изкарате ЦСКА и нас феновете на този отбор по-черни и от дявола!Всички погледнете първо в себе си-имате ли неплатени данъци,получавате ли пари без да се облагат,спазвате ли правилата и законите?!?!После погледнете в собствените си отбори и се запитайте-нормално ли се финансира,къде ни е публиката и такива неща!?!После пък всички вие,които подкрепяте лудогорец в ЕКТ -защото са български отбор и имат шансове да стигнат напред се замислете-не трябва ли да желаете ЦСКА да участва,защото е видно че отбора в момента е добър и може да отстрани няколко съперника?Всеки мач поне половината отбор са българи,залага се на българското!Мога и още неща да ви пиша,ама ще ви оставя да си хейтвате защото това ви храни!

От написаното излиза, че хората трябва да си траят и без възражение да оставят една от най-големите измами и машинации в родния футбол безнаказана. Тук е така, вярно, но в Европа не е. Това съвсем скоро ви го показаха на няколко пъти. Знаем, че искате всички измами да минат леко, тихо и спокойно, но няма как да стане, не сме в комунизма. Ти си задай въпроса колко е честно всичко, което правите щом се стигна дотук?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 12:17

Pichichi написа:Е Инджов нали има участие в проектчето на ГГ. Мислете малко, защо ГГ ще го пусне ако не са се договорили
още преди години какво ще стане. 1982 е прав ГГ и Инджов/Манджуков накрая си играха заедно!

Инджов имаше акции и във фалиралия ПФК ЦСКА АД, има акции и сега в ПФК ЦСКА-1948 АД, който е едноличен собственик на ПФК ЦСКА-София ЕАД. За разлика от Ганчев, при него и на документи може да се докаже участието му във всички схеми и врътки ....... разбира се, ако имаше държава ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юни 2017 12:43

PFC Litex написа:
Аз имам един въпрос? Според вас функционираме ли като нормален европейски клуб?

Със собственик като Инджов (погребал умишлено и по поръчка старото дружество). Административен директор - Милко - слуга на Инджов също взел дейно участие в хвърлянето на пръст върху ПФК ЦСКА АД. Тотално неадекватно поведение, държание, говор за административен директор. Собственик като Стоичков, който му е изключително неприятно всеки път да говори за нас. С такъв екип за маркетинг и уеб присъствие (който толкова време не може да направи елементарни неща като онлайн магазин, закупуване на карти онлайн, тотално неадекватни статии в cska.bg). Такъв спортно-технически директор, като Пламен Марков. Респект към футболиста, човека, треньора Пламен Марков, но аз честно не знам какво точно прави той. Но съм сигурен, че спортно техническото директорстване не му е стихията. И медийните изяви на Стойчо Стоилов. Не може ли просто да гледа футболисти и да ги предлага на треньора без да се прави на много умен? Но това е напълно реално в една структура в която има 100 директора и всички отговарят за едно и също. Колективна безотговорност и мъгла.

Още ли сме изненадани от тоталния хаос в позициите ни, действията ни, визията ни....

Единствено и само Гриша Ганчев и неговите финанси движат ЦСКА напред. Почти всички други само му пречат.

Някои са почнали да проглеждат, но дали вече не е късно?

Леко ми се струва, че нещо се бъзикат с ГГ и скоро някой ще се разхождат в багажници.
Гришо Таралежа има мноооого работа още на Армията.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юни 2017 12:50

орлето написа:От написаното излиза, че хората трябва да си траят и без възражение да оставят една от най-големите измами и машинации в родния футбол безнаказана. Тук е така, вярно, но в Европа не е.

Не само, че не е така в Европа, там наглите опити за измама не остават без последствия. Как ви се струва едно наказание за неучастие в ЕКТ при 3 класирания или 5 последователни сезона? Твърде е вероятно при такова развитие таралежът да се свие на кълбо и да премине във фаза на хибернация...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2017 12:55

onegavon написа:
Teo написа:Абе, от къде тая наглост идваща от сухата река бе?!
Платете, та платете хаххахаха ще платиме когато си искаме хахахха... що не платите за сектор А?!?!? Хаххаха

Когато трябва ние да плащаме-"веднага,7 дни,мошеници ,обжалват и т.н".
Виж това,че братчедите усвоиха 12млн. строеж с тактиката -"ще платим с билетчета някъде след 30-40 години" не е никакъв проблем.

Значи нашите фенове ли са най- големите балъци да платят 8млн. на НАП и всички по веригата за една картинка, а колегите ще плащат с билетчета за цял сектор до Второто пришествие.

Когато започнаха да се начислават осигуровки върху реалните заплати в ЦСКА му се подиграваха на Томов, ама после всички реваха как ощетил баба Пена с два лева.

Значи когато Домуса върне парите на държавата с които построи трибуните Моци и Поци,когато Левски върне на МВР парите за консумативи и си плати наемите със задна дата, а Дунав също влизат в тази схема щото лапнаха пари от държавата за стадиона си тогава господа тролове ще може да имате претенции към нас.

Аз съм твърдо против да се плаща и една стотинка,повтарям и една стотинка. Даже трябва да ни се връщат пари щото само ЦСКА плащаше наеми говоря не само за футбола на другите спортове в ОСК колко пъти им дигнаха наемите през годините.

Каквото повикало това и отвърнало.Един среден е напълно достатъчен като плащане.

Пазарна икономика! Да си се договорил с държавата, да си разсрочиш борчовете! Сега трябва да се плаща НАКУП!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юни 2017 12:56

От толкова време все едни и същи глупотевини пишат некои люде тук все искат някакви обяснения,сякаш сме им длъжни,абе в грешка сте ние сме ЦСКА и ще правим,плащаме и така натанък,както,когато искаме и когато ни е кеф.!!! Всички отборчета сте затънали в говната,дошли тука да си избивате комплексите,обаче ми е най кеф,че се отървахме от педесетината паразита тип някои обелки изявяващи се тук,ЦСКА страдаше от такива продажници,по мръсни от сините и живеещи като паразити на гърба на отбора,прочистихме се от вътрешните врагове а от това по голяма победа скоро сме нямали.

И нека най-накрая цесекарите да спрем да цитираме,четем,отговаряме на разните тролове дразнители тук,от това най ще ги боли и сами ще окапят като не им обръщаме внимание на платените душевни терзания....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 13:00

sin4ec написа:Гледам, тука нищо не се е променило. Изненадва ме единствено поредната кифладжийска излагация на Тео.
Мойто момче, можеш да се смяташ отсега за номиниран по Коледа за трол на годината. И този път трудно ще стане да не спечелиш. Вярно, има тъдява истински тролове , но ти ги надмина и по страст на писанията, и по сътворяването на глупост след глупост. Факт.

[offtopic]Де си бре, ... дисидент :)
Ако си с перманентен бан в синия подфорум, джиткай тук спокойно, .... ние сме толерантно общество, па и не пишем доноси. ;)[/offtopic]
Е как да няма промяна, ..... виж каква е навалица, .... делиорманци, дунавци, загорци, канари, локомотивци, подуенци, .
..... всички внуци на баба Гицка, чакащи плащането на двата лева, че няма за кафе :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 юни 2017 13:05

"От ръководството на ФК Дунав (Русе) заявяват, във връзка с появили се коментари и спекулации в медиите и в общественото пространство, че клубът има разрешение от УЕФА за участие в Лига Европа още от 15 юни тази година.

"Във футболния клуб има получено официално писмо от генералния секретар на УЕФА Теодор Теодорис от 15 юни 2017 година. В него ясно е записано, че са получени всички документи, които нашият клуб внесе според съответните указания и изисквания на европейската футболна централа. Те са проверени и е потвърдено, че изпълняват всички необходими критерии", посочват от ръководството на ФК Дунав (Русе) и допълват, че във връзка с това от УЕФА информират, че русенският клуб получава разрешение за участие в турнира Лига Европа за сезон 2017/2018."

И какво стана? Някои си прави майтап с феновете на ЦСКА-софия,с разни коефициенти,списъци, на уж официалната
страница на УЕФА,и то секунди преди да "хванат топките"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2017 13:07

Четири месеца по-късно
С удоволствие ще съдействам, още повече, че съм напълно съгласен с повечето неща. Аз между другото мисля, че приключих със сайта в този му вид, така че съм си просто редови фен като всички вас.

а тогава го представяха, като нещо невиждано и т.н., отново се оказа, че "троловете" сме били прави.

Това ако е сайт на футболен отбор ще хвана бяла мечка на екватора, а и в последствие се оказа, че футболния отбор няма никакви права над същия, както и над шефовете му, тъй като сайта май не е и на ОСК, а на някаква бизнес-дама, която си плащала.

Административно сте жив ташак, но то така си беше и в Литекс, чисто управленски невиждам никакви разлики.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”