Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Pichichi » 27 юни 2017 12:27

kiril.a.d написа:
Pichichi написа:Като чета мненията на някои хора и ме е яд че не мина врътката на полуръста.
Явно не осъзнавате че ако врътката беше минала и бяхте изиграли 1 мач с/у Иртиш примерно драмата
щеше да е по-голяма защото щяха да ви изхвърлят от турнира!

:lol: блaгодaря! - ти успя дa ме рaзсмееш...но сигурно си левскaр и смятaш че Гришковците сa Верея :) ...
Aпропо, Гришковците щяxa дa бъдaт изxвърлени, чaк от любимия ти Aтлетико! ;)

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Сигурно! При такива богове на юридическите спорове и умели администратори в екипите на хобита и БФС
най-вероятно след като отстраняхте Иртиш щяха да ви прехвърлят в ШЛ та да може да отпаднете от Атлети
примерно на 1/8, 1/4,1/2 финал примерно!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юни 2017 12:29

ivan56 написа:Буха, снощи хванах Милко по едно предаване, ваш фен направо го закри него и цялата ви администрация.
Имало е писмо от 19 май и след това на 19 юни за бърз арбитраж, и никой от ЦСКА не откликва.

И аз го гледах това, показаха и някакво решение на КАС, но не можах да прочета целия пасаж. За жалост няма да видим мотивираните решения на КАС, освен ако от ЦСКА-София не ги публикуват. Но надали ще го направят.

Ако наистина е имало такова предложение за бърз арбитраж, най-вероятно от УЕФА са щели да предложат БФС да им ревокира (отнеме) лиценза и така на клуба да се спести тежкото наказание. Именно това направи БФС преди няколко години, когато остави ЦСКА без лиценз и Ботев взе квотата. Повечето червени и досега не могат да осъзнаят каква услуга всъщност им направи БФС тогава. Ама не, по-лесно е да се прехвърли вината.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2017 12:32

redmadness48 написа:Абсолютно реален обаче е вариантът, ако ЦСКА-София вземе емблемата, изплати нейната цена и парите отидат за покриването на дълговете, както си е по-закон, да стане пред УЕФА правоприемник на старото дружество по спортни резултати, традиции и пр. Това обаче трудно ще се случи тази година”, коментира Колев пред bTV.

Тези от БФС ли ми цитираш ..... дето, според тях, не сте нов отбор, защото сте правоприемник на Литекс, но и сте ЦСКА, не Литекс, защото си е сменил името. Изображение

Виг, че се чудят как да увъртат само и само да не си навлекат нечий гняв. Същите тези бродяги ви издадоха евролиценз, на който пишеше ...... че не можеге да участвате в Европа. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

MilenG35

Мнениеот MilenG35 » 27 юни 2017 12:36

Bogomil написа:"Крадем" от кого? Тя цяла България знаеше още откакто ГГ зачена проекта и БСФ го вкара служебно в новата дриша лига че НЯМА да ви пуснат в ЕКТ. Само вие не знаехте. Сега ние сме ви били откраднали участието. Това ми напомня на историята за онзи клошар на който всеки ден някакво юпи минавало и подхвърляло десетолевка. Един ден минал, но не му подхвърлил и клошаря "ама защо" - "съжалявам пич, закършил съм го с парите и трябва да си изплащам вилата на плажа". И клошаря "МРЪСНА КРАДЛИВА ГАД, КРАДЕШ ОТ БЕДНИТЕ ЕЕЕЕЕЙ ВИЖТЕ ГО БЕ ОТКРАДНА МИ ДЕСЕТ ЛЕВА!"

Ако ЦСКА бяха на ваше място, щяха да кажат на УЕФА, че ще участват по административен начин, само ако е сигурно, че вие отпадате. Даже можеше да откажат да участват. Но това е ЦСКА, а не Дунав. С други думи нямаше да се натискат непременно да участват в ЕКТ, даже и да са страна в КАС. Ако не разбираш за какво ти говоря, то няма смисъл от повече обяснения. Радвайте се за участието ви в ЛЕ, независимо от краткостта на му!
Последна промяна от MilenG35 на 27 юни 2017 12:38, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 12:44

Pichichi написа:
kiril.a.d написа:
Pichichi написа:Като чета мненията на някои хора и ме е яд че не мина врътката на полуръста.
Явно не осъзнавате че ако врътката беше минала и бяхте изиграли 1 мач с/у Иртиш примерно драмата

:lol: блaгодaря! - ти успя дa ме рaзсмееш...но сигурно си левскaр и смятaш че Гришковците сa Верея :) ...

Сигурно! При такива богове на юридическите спорове и умели администратори в екипите на хобита и БФС
най-вероятно след като отстраняхте Иртиш щяха да ви прехвърлят в ШЛ та да може да отпаднете от Атлети
примерно на 1/8, 1/4,1/2 финал примерно!

:) товa беше глупaвa и буквояднa зaбележкa! - не стaвa думa, дa ги преxвърлят или къде ще учaствa Aтлетико...мaлко ме интересувa, някaкъв си не бългaрски отбор, къде игрaе!!! - стaвa думa, че в ЛЕ, сигурно щяxa дa стигнaт до групите и после дa отпaднaт от отбор, от рaнгa нa Aтлетико!!!
A не дa прaвят евроидиотизми, кaто бългaрския ти любим отбор ;) ...тя твоятa е яснa, щом си привърженик нa Aтлетико, a не нa Реaл или Бaрсa ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 юни 2017 12:51

kiril.a.d написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: блaгодaря! - ти успя дa ме рaзсмееш...но сигурно си левскaр и смятaш че Гришковците сa Верея :) ...

Няма как да си се регистрирал вчера и да знаеш той от кой отбор е!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 юни 2017 12:56

Милене, излагаш се жестоко. Страшни глупости говориш, осъзнай се.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 юни 2017 12:58

""Армейците" са предприели мерки и са стартирали процедурата в КАС малко преди 10 юни. Искането им е техният лиценз за Лига Европа, издаден от БФС, да бъде уважен. На "Армията" съсредоточават всички усилия върху иска си срещу УЕФА. Решение по него според информация на "Тема Спорт" обаче се очаква най-рано наесен."

"В случай че ЦСКА спечели това дело, по всяка вероятност ще получи обезщетение от УЕФА заради наложени "непоправими щети". Този тип щети са субективни, като пример за такава може да е, че кариерите на някои от обещаващите младоци като Десподов и Недялков са пострадали заради забраната да се участва в Лига Европа."

Плащането на 8-те млн.лв е гарантирано,а вие продължавай те да се съмнявате.
Последна промяна от petko.h.markov на 27 юни 2017 13:06, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 13:01

petko.h.markov написа:
kiril.a.d написа:

Няма как да си се регистрирал вчера и да знаеш той от кой отбор е!

:lol: петко, мaй си се пообъркaл къде кой цитaт дa сложиш...товa дa не е щото си от вчерa тук ;).... но aко визирaш мен, aз съм от преди тебе тук, но не и в Гонг! - имaше преди товa сaйт Спортни.бг и тaм съм от 2007-8 г. ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

MilenG35

Мнениеот MilenG35 » 27 юни 2017 13:02

rsk написа:Милене, излагаш се жестоко. Страшни глупости говориш, осъзнай се.

Кое от всичко написано е глупост и не е подкрепено от факти? Или когато няма аргументи, е достатъчно да напишеш някоя глупост, както ти го направи? Не те знам от кой отбори си, но ако нямаш аргументи, по-добре да си вършиш работата, ако имаш такава.

Върни се в “ЦСКА”