@ Да говорим по същество... ЦСКА е готов да бъде шампион за червения юбилей!
ПП Сега си продължаваме по план, а в четвъртък ще гледаме СЕИР и жалък опит да прескочат стена, която е 10 пъти по висока от тях!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Mitata написа:УЕФА е мафия, тя защитава богатите, които подкупват техните служители. ПлатиМи!
Така е, друго си е вождът Гриша Ганчев, който никога през живота си не е източил няколко десетки милиона от КТБ, които ще върне ..... ама някой друг път.![]()
![]()
Друго е черепа, превърнал живота на хиляди българи в истински кошмар!
Или Делиорманеца, който уби БМФ.
Мен да ме видя някога да напиша, че без Черепа няма ЦСКА ??!
Докато ти днес написа, че без Ганчев нямало ЦСКА ...... после кой на кого се кланял.
Teo написа:Продължавайте да обяснявате на индианците какво е IPHONE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП Сега си продължаваме по план, а в четвъртък ще гледаме СЕИР и жалък опит да прескочат стена, която е 10 пъти по висока от тях!
maxi1914 написа:На мен ми е интересно . Колко време нормалните фенове (не платените ) ще издържат да ги лъжат и правят на глупаци . Максимум още една 2 години без резултати и ще си върнете старото мнение за ГГ . Но ще е късно ставащи обикновен отбор като Литекс . Не знам как не ви писна да вярвате на празни приказки .
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Teo написа:Продължавайте да обяснявате на индианците какво е IPHONE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
maxi1914 написа:Teo написа:Продължавайте да обяснявате на индианците какво е IPHONE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълни глупости ако вземете титлата ще е 1вата за 2рата ви година .
1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Mitata написа:УЕФА е мафия, тя защитава богатите, които подкупват техните служители. ПлатиМи!
Така е, друго си е вождът Гриша Ганчев, който никога през живота си не е източил няколко десетки милиона от КТБ, които ще върне ..... ама някой друг път.![]()
![]()
Друго е черепа, превърнал живота на хиляди българи в истински кошмар!
Или Делиорманеца, който уби БМФ.
Мен да ме видя някога да напиша, че без Черепа няма ЦСКА ??!
Докато ти днес написа, че без Ганчев нямало ЦСКА ...... после кой на кого се кланял.
Teo написа:maxi1914 написа:Teo написа:Продължавайте да обяснявате на индианците какво е IPHONE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълни глупости ако вземете титлата ще е 1вата за 2рата ви година .
Мечтите са безплатни, реалностите други!![]()
Mitata написа:Кой е човекът немутра, който може да възроди ЦСКА? Само че този път не бягай от въпросите ми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта