Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 22:05

BRF написа:
k_oleto написа:
HardWork написа:Стига глупости! Няма да играем тази година, и то напълно резонно! Юридически се водим на 1 година, а тригодишното правило е важно да се спазва! Къф ни е проблема да погледаме как се излагат туристите от Левски, Ботев и Дунав?? Тая тема ми писна! А Милко Георгиев започва да ме дразни с поведението си на селски шебек! Това е ЦСКА, ръководителите трябва да държът високо ниво!

Ама ако играем - пускаш каса бира към мен ! Обещай !

Ти си ми градски!Ще получиш почерпка ако играем в ЕКТ!

Това си го записвам !!!

Ако не........черпнята е моя !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 юни 2017 22:44

Белчев: Излишно усложняваме играта
23-06-2017 Тема спорт
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от победата с 4:2 над Университатя (Крайова), но не спести забележките си спрямо представянето на “червените” в първите 30 минути на проверката. Младият специалист, който записа четвърти пореден успех в контролите, призна, че тимът има върху какво още да работи. Белчев не скри, че според него ЦСКА се нужда от нови попълнения.

“До 30-ата минута играхме бавно, бяхме далеч от противника, не успяхме да го пресираме, липсваше ни скоростта и като цяло не се ориентирахме добре в обстановката. След това заиграхме далеч по-добре, но въпреки това имам много забележки. Разбира се, трети мач за пети ден - нормално е да има умора. Трябва да изчистим елементарните грешки, които допускаме. На моменти се опитваме излишно да усложняваме играта”, коментира след срещата Белчев.

“С това, което имаме като материал в момента, ще работим. Мисля, че до началото на първенството ще бъдем по-сработени. Селекцията е отворен процес, но търсим добри футболисти - такива, за които сме сигурни, че ще ни вдигнат класата. Нека феновете имат малко повече търпение. Не е въпросът в това да отчитаме дейност и просто да привличаме футболисти”, допълни още треньорът, който очаква нови попълнения в най-скоро време.

Освен това индиректно Белчев потвърди , че идва нов вратар ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 22:57

Altarf написа:Отборът, с който играхме, 2014 фалира, създаден е нов клуб и 2015 играе в ЕКТ.

Абсолютно нищо от това не е вярно. Кажи ми честно, направи ли си труда да провериш или е по-удобно да се подклажда шашмата с фалшива информация, която голям процент от посетителите тук безусловно биха приели за истина?

Новият клуб е създаден през 2013 и се класира за пръв път за ЕКТ през 2015. Отказан му е достъп до турнира именно заради тригодишното правило:
http://stiri.tvr.ro/uefa-i-a-interzis-c ... 59170.html (статията е на румънски език)

Сега са се класирали пак и ще играят без проблем, ясно е защо (2017-2013=4; 4>3 -- да кажа все пак).

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 23:00

yavorescu написа:
Altarf написа:Отборът, с който играхме, 2014 фалира, създаден е нов клуб и 2015 играе в ЕКТ.

Абсолютно нищо от това не е вярно. Кажи ми честно, направи ли си труда да провериш или е по-удобно да се подклажда шашмата с фалшива информация, която голям процент от посетителите тук безусловно биха приели за истина?

Новият клуб е създаден през 2013 и се класира за пръв път за ЕКТ през 2015. Отказан му е достъп до турнира именно заради тригодишното правило:
http://stiri.tvr.ro/uefa-i-a-interzis-c ... 59170.html (статията е на румънски език)

Сега са се класирали пак и ще играят без проблем, ясно е защо (2017-2013=4; 4>3 -- да кажа все пак).

понеже продължаваш да пишеш
заповядай
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pt_860tizYw&t=414s[/youtube]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 юни 2017 23:14

yavorescu написа:

Това за новата Стяуа (ФСБ), която сега ще участва в ЕКТ само на една годинка, ли е :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

cesekar58

Мнениеот cesekar58 » 23 юни 2017 23:23

PFC Litex написа:
Teo написа:Литекс, коментирай връщането ни в ЕКТ, моля! :lol:
@ Май на повечето в късния час на понеделник ще им е кофти да коментират тая тема! :lol: :lol:

Твоите мнения няма, какво да им коментирам, дори вече не са интересни за никой.
Аз вървя след събитията, а не като пуле пред майка си.

Върви след събитията,ние сме след теб.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 23:35

baraba написа:Това за новата Стяуа (ФСБ), която сега ще участва в ЕКТ само на една годинка, ли е :roll:

Даже е на няколко месеца и пак повтарям -- нищо общо с вашия случай. За Стяуа са направили съвсем резонно изключение, тъй като не се касае за получаване на неспортно предимство вследствие от преименуването. Да не говорим, че става въпрос единствено за преименуване, не са се преместили от Браила.

Ако нашето Министерството на отбраната беше постъпило като румънското спрямо ЦСКА и се беше наложило клуба да сменя името си заради това, няма причина УЕФА също да откаже да направи изключение. За ЦСКА имам предвид, не за ЦСКА-София.

cesekar58

Мнениеот cesekar58 » 23 юни 2017 23:35

1982 написа:
PFC Litex написа:Толкова ли е трудно да натиснеш бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?

Трудно е, цял раздел имат да си пишат за футбол, но те искат точно в тази тема и държат за друго да не се пише, т.нар. "тролове" пишем само в 1 тема, но тях и това ги дразни ....... истината боли, дразни очите.

Що си мисля че тази тема вече не е твоята тема,защо ли си мислиш че твоята истина е ИСТИНАТА,а другите с различно мнение от твоето сме Лъжата.

cesekar58

Мнениеот cesekar58 » 23 юни 2017 23:43

PFC Litex написа:
Teo написа:Явно събитията отдавна са те изпреварили мойто момче :lol:

Доообре....
В понеделник да не режеш отново вените.

Тео в понеделник може да режи вени,но може и да се напие от кеф,защото си има любов и тя е ЦСКА,а такива като тебе каквото и да се случи в понеделник пак ще злобеят по форумите защото сте аутсайдери.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 юни 2017 23:50

[center]Днес двама бразилци пристигнаха за преговори в лагера на ЦСКА в Австрия......Милтон Батиста Виейра Жуниор от Ред Бул и Елиандро дос Сантос от Гуарани.......дефанзивен полузащитник и нападател[/center]

Върни се в “ЦСКА”