yavorescu написа:Не се дръжте все едно врътката е бил единствения начин, това е безочлива лъжа. Знам, че така ви е втълпено, но изобщо не е истина. Имаше много начини да се спаси ЦСКА. Врътката беше единствения начин да има нещо като ЦСКА в елитната ни дивизия още първата година. И същевременно най-бързия и евтин начин да се приобщи армейската общност, особено след спечелената купа.
Можело е, ама не е станало! В момента сме пред свършен факт, и има само два вариант: подкрепяш отбора на Ганчев или този на Домусчиев, или не подкрпепяш никого. Аз като фен на футбола, и като човек израстнал на Армията, подпрепям това което най - много ми прилича на ЦСКА! Ясно ми е точно как и кои закони са погазени, кой е ощетен и пр., но не виждам вина, нито в клуба като институция, нито в играчите на терена, нито в голяма част от феновете, които просто искат да имат клуб който да обичат!
vaskonti написа:На практика си изцяло прав. Но това е цялостната картинка, а дяволът се крие в детайлите. А те са - до тук Ганчев изгуби 2 години, вече стават 3 с тенденция за 4. Пак повтарям - ако не броим от 2013г., иначе стават 6-7 загубени години. Буквално изгубени в какви ли не схеми и врътки, за сметка на ЕКТ, за сметка на нов стадион, ако щеш. Позволи на група фенове да псуват и да се заканват на деца на ЦСКА, които тренират в този клуб от 8-9 годишна възраст. Защо беше нужен ПФК Лупи? Защо назначи Паслар, ако не за да предизвика умишлен фалит? Защо беше нужно всичко това?
Алтернативата е очевидна - ако сега е готов, уж, да плати в брой и на момента 8 милиона, защо да му е проблем да беше договорил оздравяване за 15-18 милиона за 20 години? Нали е милиардер? Все едно ти да имаш хиляда лева и да се чудиш дали ще е непосилно набутване да си купиш нещо на изплащане за 3 месеца, което по принцип струва 20лв?
Това с децата няма как да бъде оправдано!
Това беше най - лесният и сигурният вариант за Ганчев. Назначаването на Паслар и закриването на божковото дружество беше логичното решение, за да се прекъсне свободното падане, и да се сложи край на мъката. Схемата с Литекс и Чавдар е новото начало, а БФС и държавата оказаха пълно съдействие тази схема да се реализира. Аз не съм способен да коментирам едно евентуално неслучило се оздравяване, защото нямам никаква идея как биха стояли нещата тогава. Лично мен много повече ме интересува спортно - теническата част, и играта на зеления килим. Свободни хора сме, всеки има право да избира какво да харесва, какво да купува, какво да гледа, какво да обича и тн. ...