Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sleyd83

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sleyd83 » 23 юни 2017 15:25

PFC Litex написа:
sleyd83 написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:Пишете каквото искате, но без ЦСКА няма български футбол. Откакто ни мачкат и правят опити да ни унищожат националният ни отбор е пълна трагедия. Хак да им е!

Това е най-голямата заблуда, която се тиражира в медии, от уста на уста и т.н.
Български футбол отдавна няма и скоро няма да има.

Че футбол няма, няма!
Но да отричаш огромната роля на ЦСКА в българския футбол е пълна глупост.

Къде видя да дискутирам МИНАЛОТО?
Тогава времената бяха различни, всичко в спорта беше различно, живота беше различен.

Tи виждаш ли в близките 10 години да има основни играчи с български имена във водещи клубове в топ първенствата?

Не говоря за миналото, а за настоящето. И в момента ЦСКА е един от малкото отбори внасящи класа в родното първенство! Честно казано виждам. Играчи като: Десподов, Недялков, Дюлгеров, Чорбаджийски, защо да не играят. Като се има в предвид, че двама от колегите им в отбора идват от такива първенства /Бодуров и Манолев/. Може би Бодуров не беше чак основен играч, но Манолев поне за мен беше такъв.
Ти как мислиш???
Още от дете, запали моето сърце!!!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 юни 2017 15:26

yavorescu написа:Не се дръжте все едно врътката е бил единствения начин, това е безочлива лъжа. Знам, че така ви е втълпено, но изобщо не е истина. Имаше много начини да се спаси ЦСКА. Врътката беше единствения начин да има нещо като ЦСКА в елитната ни дивизия още първата година. И същевременно най-бързия и евтин начин да се приобщи армейската общност, особено след спечелената купа.

Можело е, ама не е станало! В момента сме пред свършен факт, и има само два вариант: подкрепяш отбора на Ганчев или този на Домусчиев, или не подкрпепяш никого. Аз като фен на футбола, и като човек израстнал на Армията, подпрепям това което най - много ми прилича на ЦСКА! Ясно ми е точно как и кои закони са погазени, кой е ощетен и пр., но не виждам вина, нито в клуба като институция, нито в играчите на терена, нито в голяма част от феновете, които просто искат да имат клуб който да обичат!

vaskonti написа:На практика си изцяло прав. Но това е цялостната картинка, а дяволът се крие в детайлите. А те са - до тук Ганчев изгуби 2 години, вече стават 3 с тенденция за 4. Пак повтарям - ако не броим от 2013г., иначе стават 6-7 загубени години. Буквално изгубени в какви ли не схеми и врътки, за сметка на ЕКТ, за сметка на нов стадион, ако щеш. Позволи на група фенове да псуват и да се заканват на деца на ЦСКА, които тренират в този клуб от 8-9 годишна възраст. Защо беше нужен ПФК Лупи? Защо назначи Паслар, ако не за да предизвика умишлен фалит? Защо беше нужно всичко това?
Алтернативата е очевидна - ако сега е готов, уж, да плати в брой и на момента 8 милиона, защо да му е проблем да беше договорил оздравяване за 15-18 милиона за 20 години? Нали е милиардер? Все едно ти да имаш хиляда лева и да се чудиш дали ще е непосилно набутване да си купиш нещо на изплащане за 3 месеца, което по принцип струва 20лв?

Това с децата няма как да бъде оправдано!
Това беше най - лесният и сигурният вариант за Ганчев. Назначаването на Паслар и закриването на божковото дружество беше логичното решение, за да се прекъсне свободното падане, и да се сложи край на мъката. Схемата с Литекс и Чавдар е новото начало, а БФС и държавата оказаха пълно съдействие тази схема да се реализира. Аз не съм способен да коментирам едно евентуално неслучило се оздравяване, защото нямам никаква идея как биха стояли нещата тогава. Лично мен много повече ме интересува спортно - теническата част, и играта на зеления килим. Свободни хора сме, всеки има право да избира какво да харесва, какво да купува, какво да гледа, какво да обича и тн. ...

Потребителски аватар
sleyd83

Мнениеот sleyd83 » 23 юни 2017 15:33

Red_Neck написа:
toto_1 написа:Айде бе, Тео обеща в понеделник да ни вкара в ЛЕ, а новите още ги няма! :)

[offtopic]Тео е зает. Сигурно пренася слама под терасата, .... щото при добри новини обеща да скача от нея[/offtopic]

[offtopic]Абе, той нека си пренася човека, но трябва да сме първо реалисти а после оптимисти.
Но знае ли, човек??? :) :) :) :) :)[/offtopic]
Още от дете, запали моето сърце!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юни 2017 15:55

DarkPsy написа:Да бе, Тео...какво става? Тръпнем в очакване.

Хаха... така ви искам да тръпнете в очакване!
Нали ви казах, че понеделник ще духате свещичките на тортата.
@ Ще вкарам ЦСКА в ЛЕ, написах цял роман на УЕФА и съм го изпратил още в сряда! Не, че моята дума има тежест, но нека видят и гледната точка от наша страна като фенове!

ПП Имам уверението, че КАС ще си свършат работата!
@ Не спирайте да имате положителни чувства, нещата ще се получат, цесекарчета мой!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 16:04

GOLEADOR написа:Единственото нещо което ти написах за да ти кажа,че постнатото от теб не отговаря на истината бе за ОП на ЦСКА.Това е един от многото начини за спасението на ЦСКА,но ти пак говориш за ГГ,втълпено ви е,единствен начин и тем подобни глупости.Разбирам и защо го правиш,приемеш ли тезата ми за ОП трябва да се откажеш от думите си (цитирам)

Наистина не мога да разбера какво невярно съм казал по отношение на ОП. Напълно съм честен и няма никакъв проблем да си ревизирам тезата, ако пропускам някои факти. ГГ можеше ли да се заеме с оздравяването на дружеството? Можеше, на практика той точно това обеща в началото.

Говоря за ГГ, защото врътката я направи ГГ. Ако беше някой друг, щях да говоря за него. Нищо лично нямам спрямо ГГ, даже съжалявам, че споменах някои неща за него. Те нямат никакво значение, така само олекна мнението ми.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 16:13

Въпреки, че помолих модераторите да направят тема с идея: ЦСКА - юридическо/психолигическо и философско обсъждане, а тук да си пишем за футбол, явно нема ме огрее......

Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г. Не влизам и в темите на Геренци, за да ги питам например по коя ТВ ще им дават контролите и дали са дали пиене на ЖАДНОТО.

От какъв зор обаче тука влизате и обяснявате кой какъв е ? Ей това не мога да разбера ?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 юни 2017 16:15

k_oleto написа:Въпреки, че помолих модераторите да направят тема с идея: ЦСКА - юридическо/психолигическо и философско обсъждане, а тук да си пишем за футбол, явно нема ме огрее......

Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г. Не влизам и в темите на Геренци, за да ги питам например по коя ТВ ще им дават контролите и дали са дали пиене на ЖАДНОТО.

От какъв зор обаче тука влизате и обяснявате кой какъв е ? Ей това не мога да разбера ?

Ние зор нямаме. Питай Перуката и УЕФА къв им е зора.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 16:17

DarkPsy написа:
k_oleto написа:Въпреки, че помолих модераторите да направят тема с идея: ЦСКА - юридическо/психолигическо и философско обсъждане, а тук да си пишем за футбол, явно нема ме огрее......

Ние зор нямаме. Питай Перуката и УЕФА къв им е зора.

като нямаш зор какво правиш тук > ? Перуката не вервам да си чати тук, пък за УЕФА ще видим

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2017 16:27

GOLEADOR написа:И да се уточним,елита е там където е ЦСКА!Една година играхме в трета дивизия и елита се скапа,всички говореха само за ЦСКА.

Стига с тая мантра, без да коментираме дали въобще сте ЦСКА, но и с вашето присъствие А група е същата жалка помия, с празните стадиони, слабият футбол и всички други неща, нищо не се е променило, българският футбол е мъртъв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 16:31

k_oleto написа:Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г.

Сигурно защото "възродените" Ботев и Дунав стартираха от аматьорските дивизии, като и в двата случая БФС не наруши нито една своя разпоредба. Не бива да ви учудва накърненото чувство за справедливост, това е напълно естествена човешка реакция.

Върни се в “ЦСКА”