Моля, нека спрем да плюем по Титан
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Моля, нека спрем да плюем по Титан
Титан, засега, управляват добре. Само с Любо малко избързаха, мисля че можеха да стиснат зъби и да изчакат края на сезона, както беше редно, но ще видим. Ако замесникът ни донесе титла всичко това ще се забрави. Доволен съм от избора между другото. По-добре да се даде шанс на някой нов за българския футбол треньор, отколкото да се въртят само едни и същи. Изключвам Стойчо, разбира се. Мисля, че ако не бяха тъпите лупинги на Лупи той можеше още да продължава успешно да води отбора.
venom написа:Титан, засега, управляват добре. Само с Любо малко избързаха, мисля че можеха да стиснат зъби и да изчакат края на сезона, както беше редно, но ще видим. Ако замесникът ни донесе титла всичко това ще се забрави. Доволен съм от избора между другото. По-добре да се даде шанс на някой нов за българския футбол треньор, отколкото да се въртят само едни и същи. Изключвам Стойчо, разбира се. Мисля, че ако не бяха тъпите лупинги на Лупи той можеше още да продължава успешно да води отбора.
Е вярно че можеше и повече да стои Любо,но и да не забравяме че точно па те го върнаха във футбола.Така че най-малкото от чисто човешка гледна точка няма как да не са искали да е с тях,но явно някой път характер с характер когато става дума за работа не съвпадат.
Титан-ите нямат още достатъчно управленски опит във футбола и това си пролича най-малкото неколкократно в липсата на координация между самите тях-Живков казва едно, Борисов съвсем друго и после-те не били казвали подобно нещо...
Мисля си, че ако се оттърват от тези и някои други Лупи-вщини имат шансове да направят Цска отбор, какъвто искат да е...
Мисля си, че ако се оттърват от тези и някои други Лупи-вщини имат шансове да направят Цска отбор, какъвто искат да е...
Интересно е да се следят мненията на сините.Плюят срещу всеки,от който имат страх или респект,а ласкаят всички некадърници.От началото на годината,когато закупиха ЦСКА,Титан извадиха над 15 милиона и ги наляха в клубът!По спомени сделката им струваше около 12 милиона,в края на годината наляха още 4.5 за покриване на стари задължения към играчи и институции!Въобще не коментирам вложените в тарансфери пари.До сега те не са спечелили нито една стотинка дирекно от клубът от трансфери.Единствения им актив са парите от Лига Европа.Нека сега сините да направят такъв финансов разбор на Батков и тогава ще можеме да коментираме собствениците!Мога смело да твърдя,че досега не зная случай в историята на футбола ни в рамките на една календарна година да са наливани толкова пари в един футболен клуб.На фона на тия расъждения мога само да кажа едно браво и благодаря на собствениците на Титан!Нормално е който дава парите,да поръчва и музиката.Утопия и идиотизъм е да се иска собствениците на отбора да нямат право на глас при толкова разходи.Любо сам отряза клона,на който седеше.Имаше достатъчно време и подкрепа от собствениците,за да се докаже.Той го пропиля.За цяла каледнарна година той не успя да даде игрови облик на отбора!В клубове като ЦСКА такива неща не се прощават!На "феновете",които хулят собствениците на отбора мога да кажа само едно нещо:Върнете на Титан вложените от тях пари и ръководете отбора както си искате!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- aleks751226
- Контакти:
Old_death написа:Интересно е да се следят мненията на сините.Плюят срещу всеки,от който имат страх или респект,а ласкаят всички некадърници.От началото на годината,когато закупиха ЦСКА,Титан извадиха над 15 милиона и ги наляха в клубът!По спомени сделката им струваше около 12 милиона,в края на годината наляха още 4.5 за покриване на стари задължения към играчи и институции!Въобще не коментирам вложените в тарансфери пари.До сега те не са спечелили нито една стотинка дирекно от клубът от трансфери.Единствения им актив са парите от Лига Европа.Нека сега сините да направят такъв финансов разбор на Батков и тогава ще можеме да коментираме собствениците!Мога смело да твърдя,че досега не зная случай в историята на футбола ни в рамките на една календарна година да са наливани толкова пари в един футболен клуб.На фона на тия расъждения мога само да кажа едно браво и благодаря на собствениците на Титан!Нормално е който дава парите,да поръчва и музиката.Утопия и идиотизъм е да се иска собствениците на отбора да нямат право на глас при толкова разходи.Любо сам отряза клона,на който седеше.Имаше достатъчно време и подкрепа от собствениците,за да се докаже.Той го пропиля.За цяла каледнарна година той не успя да даде игрови облик на отбора!В клубове като ЦСКА такива неща не се прощават!На "феновете",които хулят собствениците на отбора мога да кажа само едно нещо:Върнете на Титан вложените от тях пари и ръководете отбора както си искате!
много добре казано ,тези които недоволстват от ТИТАН ако бяха собственици досега да сме забравили за ПЕНЕВ така че които обича ЦСКА ще го обича и без ПЕНЕВ
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Съгласен съм с горното мнение, защото Титан спасиха отбора от чиста смърт. Любо получи грамаден кредит на доверие, а в предишните години само заради загубата от Миньор треньора си заминаваше. Затова да не нападаме шефовете, да видим, какво ще направят пък тогава.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот Old_death на 18 Яну 2010 08:27
Извинявай,би ли ми изброил поименно кои са тези некадърници в ЦСКА ???
* Отговори с цитат
Ново мнениеот Old_death на 18 Яну 2010 08:27
Интересно е да се следят мненията на сините.Плюят срещу всеки,от който имат страх или респект,а ласкаят всички некадърници.От началото на годината,когато закупиха ЦСКА,Титан извадиха над 15 милиона и ги наляха в клубът!По спомени сделката им струваше около 12 милиона,в края на годината наляха още 4.5 за покриване на стари задължения към играчи и институции!Въобще не коментирам вложените в тарансфери пари.До сега те не са спечелили нито една стотинка дирекно от клубът от трансфери.Единствения им актив са парите от Лига Европа.Нека сега сините да направят такъв финансов разбор на Батков и тогава ще можеме да коментираме собствениците!Мога смело да твърдя,че досега не зная случай в историята на футбола ни в рамките на една календарна година да са наливани толкова пари в един футболен клуб.На фона на тия расъждения мога само да кажа едно браво и благодаря на собствениците на Титан!Нормално е който дава парите,да поръчва и музиката.Утопия и идиотизъм е да се иска собствениците на отбора да нямат право на глас при толкова разходи.Любо сам отряза клона,на който седеше.Имаше достатъчно време и подкрепа от собствениците,за да се докаже.Той го пропиля.За цяла каледнарна година той не успя да даде игрови облик на отбора!В клубове като ЦСКА такива неща не се прощават!На "феновете",които хулят собствениците на отбора мога да кажа само едно нещо:Върнете на Титан вложените от тях пари и ръководете отбора както си искате!
- Red_champions
Докато титан-лилипут се се изметат от Армията няма да съм много спокоен за ЦСКА.И Анчелоти да дойде,нищо не е сигурно,може оня циганин от Перник да каже,че не им съвпадат целите.Да плюя по титан ми е под достойнството,но да ги хваля още повече.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Чест ти прави това,че си извадил само това изречение от поста!Всички сини оплюха Йешич,защото отборът им няма победа срещу български отбори,ръководени от него,но същевремено лижат задника на Любо,виждайки че под негово ръководство ЦСКА тъпче на едно място.Това достатъчно ли ти е?И в предишния си пост се опитах да им дам по полезна тема за изява.Нека коментират "собственика" си Батков и доказания футболен корифей Гонзо,а да не гледат в чуждо канче!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Red_champions написа:Докато титан-лилипут се се изметат от Армията няма да съм много спокоен за ЦСКА.И Анчелоти да дойде,нищо не е сигурно,може оня циганин от Перник да каже,че не им съвпадат целите.Да плюя по титан ми е под достойнството,но да ги хваля още повече.
И като се "изметът", кой да дойде? Имаш ли предложение? Когато ни взеха лиценза, всички викаха да се маха Лупи, и който и да е друг все ще е по-добре. Сега ако се махнат Титаните (въпреки, че няма как да се случи, след толкова инвестиции), сигурен ли си , че ще дойдат по-добри от тях. Пак старата българска работа, да търсим грешките , а да не виждаме доброто. И какво според теб сгрешиха, че не ти казаха точно причините за махането на Любо? Ами сигурно си има причина. Но не мисля, че трябва да ги съдиш по това какво говорят, а по това какво вършат. А то не е никак малко, даже огромно на фона на една треньорска рокада. Милионите които наляха, футболистите които взеха (по-желание на Любо), изплащането на хиляди Томови задължения, а пък и желанието им отбора да играе атрактивно и да печели титли и да участва в европейските турнири, не ми се коментира. За мен е важно отбора да се развива, а не какво шефовете са излъгали, някой нахален журналист. Не забравяй, че всичко си има причина. Щом така са казали, значи така е трябвало. А какво вършат ще се види в бъдеще.