Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2017 22:29

Teo написа:
Виждаме ли сме какво ли не да става както и сме виждали при ДАДЕН ЛИЦЕНЗ на масата на УЕФА и като сме в жребия 3 дни и 30 секунди преди това ни вадят за сметка на Дунав,

Истината е, че вас ви изритаха още на 29 май с писмото от УЕФА. Всичко останало оттам нататък бяха само мокри сънища на такива припознавачи като теб. Нищо друго.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 юни 2017 22:30

Teo написа:
maxi1914 написа:@ТЕО ако всичко ви беше на ред какъв проблем ви е доноса ? Ми по твоята логика всяка година да си пишем доноси и да не видите ЕКТ до 5тата титла ?

А като лиценза е на МАСАТА и 30 секунди преди жребия ни махат при положение, че 3 дена сме в списъка с участници, какво може да е?! Че ДОНОС е имало не се и съмнявам, ТЕ УЕФА няма ги покажат на бял свят.
@ Сините и зелените са ни натопили здраво и русата красавица по спортно право е участник в престъплението!

И това значи , че сте изрядни така ли ? Какво ли толкова може да са написали и излъгали ,че да не ви допуснат ? Или варианта е да сте се насрали обаче другите да си затворят очите защото Тео ще си реже вените
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 20 юни 2017 22:32

maxi1914 написа:
baraba написа:Най-вероятно ще се разделим с Арсенио Нунеш , като ще му вземем някое друго ойро .... ;) Очакват се още двама да пристигнат до края на подготовката в Австрия ... :mrgreen: Ама , ако слушате "нострадамусчетата" при ЦСКА е настъпило масово бягство ... :mrgreen:

Точно ти да пишеш за Нострадамус . Безценно . Поне изчезни докато излезе решението на КАС . Е това е наглост отвсякъде . Я кажи поне заседнали ти пуканката ?

Не , не ми заседнаха , продължавам си с биричката и ви гледам сеира на всичките "воайорчета" , един милион страници изписахте с глупости , които нямат НИЩО общо с това , което се разглежда в КАС ... ;) Както виждаш , казуса не го коментирам изобщо , коментирам само вече официално потвърдени новини около ЦСКА :) А ти какво търсиш тук , идея си нямам , фен на ЦСКА ли ще ставаш , какво ли .... :roll: Едва ли защото за да си фен на ЦСКА , трябва преди всичко да си обичаш отбора , а при подуенчетата е точно обратното , събличане , гонене с колове .... поемане редовно по три тиренца няколко пъти в сезон ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

cesekar58

Мнениеот cesekar58 » 20 юни 2017 22:33

DarkPsy написа:
k_oleto написа:
demon777 написа:
DarkPsy написа:
Михайлов казва че сте Литекс. Не съм чул да е казвал че Ботев е Металик. И ние започнахме от В, а вие?

Би ли бил така добър да ми обясниш как точно вашият Ботев е запазил автентичноста си?
Какво точно сте запазили?
Името си запазихте ли си?
А емблемата?

Перукан не ми е критерии, а защо започнахте от "В" ? Аз, доколко знам, това не е най-ниското ниво. Защо започнахте от "В"

Mи купихме си право на участие бе мой! Срещу 50 000. Перукан може да не ти е критерей, ама той е шефа.Сещаш ли се?

Играхте в евротурнирите защото титаните продадоха на Цецо Василев мястото за Европа,тъй като Мъри въпреки милионите от КТБ не успя да вземе евроквота по спортен път,а как взехте лиценз за Европа знаят Цветан Василев и някои служители от БФС.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2017 22:34

maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:@ТЕО ако всичко ви беше на ред какъв проблем ви е доноса ? Ми по твоята логика всяка година да си пишем доноси и да не видите ЕКТ до 5тата титла ?

А като лиценза е на МАСАТА и 30 секунди преди жребия ни махат при положение, че 3 дена сме в списъка с участници, какво може да е?! Че ДОНОС е имало не се и съмнявам, ТЕ УЕФА няма ги покажат на бял свят.
@ Сините и зелените са ни натопили здраво и русата красавица по спортно право е участник в престъплението!

И това значи , че сте изрядни така ли ? Какво ли толкова може да са написали и излъгали ,че да не ви допуснат ? Или варианта е да сте се насрали обаче другите да си затворят очите защото Тео ще си реже вените

Издадения лиценз важи и за ЛЕ и за ППЛ, ако не играем в ЛЕ, а играем в ППЛ, значи лиценза за ЛЕ е фалшив, така ли?!
Това е един и същ документ бре :lol: :lol: :lol:
@ И не излизай с това, че "три годишното правило"................. знаеш ли, че е има изключения по тоя казус?!

Работи се по случая и вярвам, че ще играем там където си заслужихме!!!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 юни 2017 22:37

baraba написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:Най-вероятно ще се разделим с Арсенио Нунеш , като ще му вземем някое друго ойро .... ;) Очакват се още двама да пристигнат до края на подготовката в Австрия ... :mrgreen: Ама , ако слушате "нострадамусчетата" при ЦСКА е настъпило масово бягство ... :mrgreen:

Точно ти да пишеш за Нострадамус . Безценно . Поне изчезни докато излезе решението на КАС . Е това е наглост отвсякъде . Я кажи поне заседнали ти пуканката ?

Не , не ми заседнаха , продължавам си с биричката и ви гледам сеира на всичките "воайорчета" , един милион страници изписахте с глупости , които нямат НИЩО общо с това , което се разглежда в КАС ... ;) Както виждаш , казуса не го коментирам изобщо , коментирам само вече официално потвърдени новини около ЦСКА :) А ти какво търсиш тук , идея си нямам , фен на ЦСКА ли ще ставаш , какво ли .... :roll: Едва ли защото за да си фен на ЦСКА , трябва преди всичко да си обичаш отбора , а при подуенчетата е точно обратното , събличане , гонене с колове .... поемане редовно по три тиренца няколко пъти в сезон ... :mrgreen:

А ти колко изписа с твоята глупост , че ще играете а ? И нито ти нито ТЕО си признахте грешката като големи хора . А си продължихте по старому все едно нищо не е станало . Е това вашето е манипулация и наглост .

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2017 22:39

cesekar58 написа:
DarkPsy написа:
k_oleto написа:
demon777 написа:
DarkPsy написа:
Михайлов казва че сте Литекс. Не съм чул да е казвал че Ботев е Металик. И ние започнахме от В, а вие?

Би ли бил така добър да ми обясниш как точно вашият Ботев е запазил автентичноста си?
Какво точно сте запазили?
Името си запазихте ли си?
А емблемата?

Перукан не ми е критерии, а защо започнахте от "В" ? Аз, доколко знам, това не е най-ниското ниво. Защо започнахте от "В"

Mи купихме си право на участие бе мой! Срещу 50 000. Перукан може да не ти е критерей, ама той е шефа.Сещаш ли се?

Играхте в евротурнирите защото титаните продадоха на Цецо Василев мястото за Европа,тъй като Мъри въпреки милионите от КТБ не успя да вземе евроквота по спортен път,а как взехте лиценз за Европа знаят Цветан Василев и някои служители от БФС.

:) :) :) :) :)
Е така ще да е станало. Благодаря за просветлението.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 20 юни 2017 22:39

Приемам молби за присъединяване към червената гордост.
Хайде всички които не са влизали в собственият си форум от сума време не се срамувайте при нас ви е по хубаво нека го направим официално.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 юни 2017 22:40

Teo написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:

Издадения лиценз важи и за ЛЕ и за ППЛ, ако не играем в ЛЕ, а играем в ППЛ, значи лиценза за ЛЕ е фалшив, така ли?!
Това е един и същ документ бре :lol: :lol: :lol:
@ И не излизай с това, че "три годишното правило"................. знаеш ли, че е има изключения по тоя казус?!

Работи се по случая и вярвам, че ще играем там където си заслужихме!!!

Не значи , че играете незаконно в ППЛ .
@ ДА знам , че има изключения . Я кажи кога се събра ИЗПЪЛКОМА и направи изключение за вас ?
Ако играете там дето заслужавате това е В група . Па си вдигайте колкото искате купи .

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 юни 2017 22:41

demon777 написа:Приемам молби за присъединяване към червената гордост.
Хайде всички които не са влизали в собственият си форум от сума време не се срамувайте при нас ви е по хубаво нека го направим официално.

При нас се влиза със сърце . Не като вас с КАС .

Върни се в “ЦСКА”