yavorescu написа:Mitata написа:Каква е логиката ГГ да играе срещу самия себе си? Защо му е да лъже феновете? Инвестирайки милиони в ЦСКА, той все пак търси някаква възвръщаемост.
ГГ не играе срещу себе си. Основната цел на ГГ е консолидиране на армейската общност, за да се пробута измамата и с времето да бъде забравена. И за да има новия клуб нещо, което Лудогорец никога няма да има -- публика. Това е сериозно конкурентно предимство. Видя, че в Ловеч няма условията и капацитета да си реализира плановете и се премести в София, поемайки юздите на най-успешния клуб. Но феновете трябва да вярват, че това е същия този клуб, това е жизнено важно за плана му. В този ред на мисли, ГГ страда много повече не заради пропуснатите приходи от минимум €215k, а от възможността да напълните стадиона и обединението да е още по-голямо, да повлече и колебаещите се. Представи си само каква PR кампания би било -- пълен стадион, guess who's back, статистики, които почнаха вече да се вадят (Вашаш) и т.н.
Аз не се съмнявам, че ГГ иска да изкарва пари чрез клуба. По какъв начин, е друг въпрос. Но за тази цел му трябват фенове, които да са зад него и да вярват в "болния чорбар". А с риск да ви обидя, мислещите армейци не са зад него. Не са и при ЦСКА 1948, защото и там има много съмнителни неща, и и те не са ЦСКА също както и вие не сте.Според мен някой, на когото Ганчев има пълно доверие го излъга, че участието на ЦСКА в евротурнирите е сигурно.
Опитаха се чрез процедурни хватки да минат метър. Ако мине. Текстът на лиценза за мен е двусмислен, а действията на БФС са непоследователни (не само по отношения на вас). Вашите адвокати може да са се подвели по този начин. Или пък всичко може да е театър.
Изпускате общата картинка, просто ви манипулират. Защо ЦСКА-София II, един от най-добрите отбори във втората ни дивизия и заемащ едно от челните места, се сгромоляса и изпадна? Не е заради некадърността на Тоди. Сега ще се обедините около общите врагове -- БФС, УЕФА, влиянието на Домуса, "доноса" на Дунав и т.н. Ще ви дадат нови надежди с тези съдебни процедури, евентуални приходи от спечелени дела, "справедливост за ЦСКА" и т.н. Емблемата, базите и куп други неща. Мислете с главите си.
Това в кой филм го гледа ?