Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
За да има пълна справедливост, трябва съд за тези, които умишлено натрупаха задълженията и доведоха клуба до фалит! В това число трябва да се потърси отговорност и на държавните служители допуснали натрупванет на такива големи задължения към НАП!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
DEEP_RED написа:1982 написа:ivan56 написа:примерно сега, ако от другото ЦСКА решат да ви правят мръсно, могат да подават всеки месец жалби или да хванат такива които имат да вземат мангизи ама ги няма в списъка.
Те нарочно избраха този вариант, за да се протакат нещата ..... принципно процедурата е много по-бърза, плащат се парите в едноседмичен срок, но някой нарочно е прехвърлил вземания към кухата фирма Ред Енимълс, за да стане тя кредитор и така този срок да не важи за тях, и да може да се протаква всичко дълго-дълго.
Което може да ти подскаже колко и имат намерение да плащат ....
Това със сроковете ,кой ти го прошепна?
Законът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
ivan56 написа:гражданин от село написа:ivan56 написа:Ozzimozzi написа:Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева говори пред „Тема Спорт“, след като изготви сметката за разпределение на парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Както е известно, фирмата на червените фенове „Ред Енимълс“, зад която стои Гриша Ганчев, спечели наддаването с оферта за около 8 млн. лева. Милева разясни какво следва оттук насетне.
„Дала съм списъка за публикуване, но той все още не е регистриран и вписан официално в Търговския регистър. След като това стане факт, ще има 14-дневен срок за подаване на жалби срещу списъка. Този срок започва да тече след вписването. Кога обаче ще бъде публикуван в регистъра – не знам“, обясни Милева.
„Жалба може да се внесе от всеки – от длъжника, от кредитор, както и от такива, които не са включени в списъка. Ако има жалби, съдът трябва да ги разгледа. Освен това съдът трябва да одобри и окончателната сметка. След това ще излезе с определение, което също подлежи на вписване. Но и това определение може да се обжалва, като срокът за това е 7-дневен срок“, добави Милева.
„НАП ще получи малко по-малко от 40% от всичките си вземания, но трябва да пляска с ръце. Защото, ако бяха продали само заложените в полза на агенцията емблеми, щяха да вземат само около 2 милиона лева. Докато сега са двойно повече. Така че държавният интерес е защитен много сериозно, макар и не на сто процента. Напълно ще бъдат удовлетворени единствено играчите и служителите“, коментира още синдикът.
„На този етап още е рано да се плащат парите. Те ще станат изискуеми едва след като сметката бъде одобрена окончателно и към нея няма никакви възражения. Може да отнеме още доста време. През есента ще станат 2 години, откакто работя по казуса с ЦСКА, но мисля, че цялата процедура ще приключи, преди да измине този период от време“, добави Милева.
Интервюто дава отговор на доста въпроси относно това, което предстои следващите месеци.
Демек, могат и да минат години, всеки може да обжалва дори и такива които не са включени в списъка. Ебати и държавата и съда, примерно сега, ако от другото ЦСКА решат да ви правят мръсно, могат да подават всеки месец жалби или да хванат такива които имат да вземат мангизи ама ги няма в списъка.
След този списък, за мен цялото упражнение миналото лято е грешка, щом ще плащате всички задължения към играчи и свързани лица с клуба( което е най-важно за УЕФА).
Това многократно беше обяснявано тук, но на някои подуески баби пак им дойде мензиса, щото прочели в някакъв форум, че трябвало да се плати до края на месеца.
25 мил. са признатите от съда дългове(сега плащаме 8 мил.), а колко още щяха да се наредят да ни съдят никой не знае.Тези разходки по съдилища щяха да се точат с години и още колко щеше да струва това също никой не знае.
А ако евентуално УЕФА ви припознае за ориджинала, дали няма да се появят пак тия същите на които имате да давате пари.
Имаше нещо такова записано мисля в наредбите им, ама не съм на 100% сигурен.
Нямам представа.Нали все пак една част ще си вземат парите или поне приличен %, така че пред УЕФА може да минем метър.Не знам на какво основание ще съдят друго ТД.
може ли АКТУАЛЕН линк към сайта на уефата дето да я има тая емблема
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Лимонадения Джо написа:DEEP_RED написа:Лимонадения Джо написа:Къде изчезна разпределението по групи от сайта на UEFA. Да не правят ново?
Да!Вадят подуянци,заради неспазване на финасовият феърплей-35млн. назад![]()
И аз така мисля. Дучето казваше, че Great Wall може да стане Mercedes, но не и Литекс ЦСКА. Знае ли човек?
Прави сте и двамата

-
demon777 написа:може ли АКТУАЛЕН линк към сайта на уефата дето да я има тая емблема
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
redmadness48 написа:demon777 написа:може ли АКТУАЛЕН линк към сайта на уефата дето да я има тая емблема
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
еми айде да ни е честит комплекта
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Последният мач сте играли със себе си http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

PFC Litex написа:Последният мач сте играли със себе си http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
УЕФА съвсем се оплетоха.

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=2608297/profile/index.html
Това им е актуалният акаунт в сайта.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Помпате ли F5 момчета? 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов