При положение, че цялата държава е катастрофирала, не може спортът да процъфтява! Няма такъв филм!
Той да не е някакво райско островче???
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Teo написа:шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......
Шивач, говори ми с трофей, аз второ и трето място за успех не приемем.В продължение на няколко десетилетия ЦСКА се утвърждава като запазена марка за професионални успехи в сферата на волейбола, известна както в национален така и в световен мащаб.
Доказателство за това са спечелените съответно през 1969 г. и 1976 г. КЕШ и Купа на купите от мъжкия състав на ЦСКА. Първата европейска титла на ЦСКА (1969) е на практика и първото по рода си отличие спечелено от български мъжки тим в областта на колективните спортове.
Тео, ти от кой отбор си? Не ни знаеш историята!
Национални успехи имаме ли?!

Баскетбола тоя спорт никога няма да пребъде в България.
Волейбола винаги нещо не достига.
Футбола същата картинка.
@ Ние силен колективен мъжки спорт нямаме и никога няма да имаме, щото има прекалено много злобари.
Teo написа:шивача написа:Teo написа:шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......
Шивач, говори ми с трофей, аз второ и трето място за успех не приемем.В продължение на няколко десетилетия ЦСКА се утвърждава като запазена марка за професионални успехи в сферата на волейбола, известна както в национален така и в световен мащаб.
Доказателство за това са спечелените съответно през 1969 г. и 1976 г. КЕШ и Купа на купите от мъжкия състав на ЦСКА. Първата европейска титла на ЦСКА (1969) е на практика и първото по рода си отличие спечелено от български мъжки тим в областта на колективните спортове.
Национални успехи имаме ли?!![]()
Футбола същата картинка.
@ Ние силен колективен мъжки спорт нямаме и никога няма да имаме, щото има прекалено много злобари.
Тео, ти прочете ли, квото ти дадох за домашно?
И как да имаме успехи в днешно време, като младежда е съставена от путьовци, готови да лапат ...... за да им е лесно.
Да не говорим, че някой пожелават на спортисти да им се счупят краката....
k_oleto написа:не бе пич, мен въобще не ме интересува какво си писал. Ти идваш и се биеш нещо по гърдите и обясняваш.
Не се бия в никакви гърди, просто напомням, как и тогава бях "хейтър" и "плювач", но накрая се видя кой пише истината ...... ако смяташ, че лъжа, насочил съм те къде да четеш, аз нямам какво да доказвам на никого. Темата е хиляди страници и нямам намерение да се ровя в нея, само защото някой си поставя под съмнение какво съм написал тогава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Синьо сърце
- Контакти:
Шивач, успехите и титлите на ВК ЦСКА , който въпреки трудностите успя да запази автентичността си, са безспорни и огромни !
За жалост, тези неща останаха назад във времето. Помня как за мачовете на БК Левски(жени), станали европейски шампионки, хората чакаха от рано сутрин за някой изостанал билет...
За жалост, тези неща останаха назад във времето. Помня как за мачовете на БК Левски(жени), станали европейски шампионки, хората чакаха от рано сутрин за някой изостанал билет...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
шивача написа:Teo написа:шивача написа:Teo написа:шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......
Национални успехи имаме ли?!![]()
Футбола същата картинка.
Тео, ти прочете ли, квото ти дадох за домашно?
И как да имаме успехи в днешно време, като младежда е съставена от путьовци, готови да лапат ...... за да им е лесно.
Да не говорим, че някой пожелават на спортисти да им се счупят краката....
С последното изречение мен ли ме визираш?!

@ Ако е така, някой хора с действията си наистина заслужават това!
baraba написа:1982 написа:baraba написа:Къв ТР -бе , откога има ТИМОВЕ в ТР , пълно недоразумение ....![]()
Ами има, всеки клуб е юридически регистриран някъде ....... и сегашният ви клуб го има в ТР, не някъде другаде ...
Има дръжки ....В ТР има регистрирани ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА или по народному ... фирми ... баничарници .... транжорни .... а не ТИМОВЕ ... капиш или пак ще се правиш на неразбрал
За кой ли път ти казвам , тук си говорим за ФУТБОЛ не за Търговски закони , за Търговски регистри или да философстваме на юридическа тематика , за всичко това си има ДРУГИ форуми
До сега от теб на футболна тематика не съм видял и един пост ... случаЕност ... не мисля
![]()
Обясни на УЕФА, че вие сте ТИМ, а не "някакво" юридическо дружество ..... защото те явно не знаят и ви го нахендриха, обясни им, че дружествата нямат значение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Синьо сърце
- Контакти:
Тео, не е вярно, че нямаме отбор!
U19 направиха подвиг, класирайки се за финалите. И там ще са сензация, да знаеш!
Много са добри, истина ти казвам...
U19 направиха подвиг, класирайки се за финалите. И там ще са сензация, да знаеш!
Много са добри, истина ти казвам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:Шивач, успехите и титлите на ВК ЦСКА , който въпреки трудностите успя да запази автентичността си, са безспорни и огромни !
Важното е, че са спечелени, това е история. Футболния ни отбор също имаше възможност да се нареди до Стяуа и Звезда, но къде малшанс, къде други фактори ни отне такъв успех. Времето беше друго, наистина няма да се върне, но поне си се топлим с него.