honda написа:Кой точно промени целия формат?
Цялата промяна не беше ли в разрез с Наредбата за провеждане на първенства и турнири?
Съгласието на даден клуб с новия формат ,не значи нищо. Просто едно решение на такава среща няма никаква стойност според Устава на БФС.
Апропо каква е статистиката от мачовете между Левски и ЦСКА , че нещо ми се струва че има сериозно превъзходство на Левски
Кой промени формата?Това сериозен въпрос ли е?
Не знам дали промяната е в разрез с еди какво си!Дойдоха някакви холандци или белгиици и предложили тоя вариант!бфс го предложи на профи клубовете,защото така щял да се вдигне рейтинга и домуса нямало да се откаже да дава пари за А група!Другото условие беше да има ЦСКА,защото всички други сте трагични начело с вашето отборче!Тия алабалистики си ги развивай където искаш и да ми пишеш какъв устав се нарушавал и така нататък.В случая вие сте облагодетелствани защото притежавате част от акциите на вашето клубче!Съберете си ръководството и подайте жалба,съдете бфс,ЦСКА,Папата или Башар Асад!
Ще прегледам статистиката,само да ми свърши емоцията от последното Дерби дето ви бихме с 3:0 или с по-предното където бях и рожденик,то май пак беше 3:0!Пък ако си ги броиш до преди изпадането ни във В група,май пак последния беше 3:0 и преди това 2:0 и по-назад 3:1,обещавам да прегледам статистиката.