Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 14 юни 2017 15:46

honda написа:Кой точно промени целия формат?
Цялата промяна не беше ли в разрез с Наредбата за провеждане на първенства и турнири?
Съгласието на даден клуб с новия формат ,не значи нищо. Просто едно решение на такава среща няма никаква стойност според Устава на БФС.
Апропо каква е статистиката от мачовете между Левски и ЦСКА , че нещо ми се струва че има сериозно превъзходство на Левски ;)

Кой промени формата?Това сериозен въпрос ли е?
Не знам дали промяната е в разрез с еди какво си!Дойдоха някакви холандци или белгиици и предложили тоя вариант!бфс го предложи на профи клубовете,защото така щял да се вдигне рейтинга и домуса нямало да се откаже да дава пари за А група!Другото условие беше да има ЦСКА,защото всички други сте трагични начело с вашето отборче!Тия алабалистики си ги развивай където искаш и да ми пишеш какъв устав се нарушавал и така нататък.В случая вие сте облагодетелствани защото притежавате част от акциите на вашето клубче!Съберете си ръководството и подайте жалба,съдете бфс,ЦСКА,Папата или Башар Асад!
Ще прегледам статистиката,само да ми свърши емоцията от последното Дерби дето ви бихме с 3:0 или с по-предното където бях и рожденик,то май пак беше 3:0!Пък ако си ги броиш до преди изпадането ни във В група,май пак последния беше 3:0 и преди това 2:0 и по-назад 3:1,обещавам да прегледам статистиката. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 юни 2017 15:49

А да ми дават примери с това как се изместило седалището на една фирма е повече от глупост и дискусиите на тая тема са повече от смешни!
Ако искам мога да си преместя фирмата и на ул. Луната №69 :lol: ... какво значение има това, че фирма от Ловеч се е преместила в София :shock: :lol: :lol:

ПП За някой хора които предвиждаха убийство на ЦСКА се случи в юридическата му форма, но не и в същинската! 8-)
Последна промяна от Teo на 14 юни 2017 15:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 юни 2017 15:51

Няма абсолютно никакво значение ако същото не беше записано изрично в пустите правила, а когато там е записано има значение.

Лош закон, но закон.

След, като има убийство в юридическата му форма, за какво се жалите пред CAS, че не ви харесват правилата на UEFA?
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 юни 2017 15:55

PFC Litex написа:Няма абсолютно никакво значение ако същото не беше записано изрично в пустите правила, а когато там е записано има значение.

Лош закон, но закон.

След, като има убийство в юридическата му форма, за какво се жалите пред CAS, че не ви харесват правилата на UEFA?

Жалим се защото имаме право!Дето викаш лош закон,ама закон!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 юни 2017 15:59

Абсолютно, всеки има право да обжалва до последна инстанция... друга беше идеята.
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 юни 2017 15:59

PFC Litex написа:Няма абсолютно никакво значение ако същото не беше записано изрично в пустите правила, а когато там е записано има значение.

Лош закон, но закон.

Саше, саше ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2017 16:32

[offtopic]Шшшшш, .... алооооо, таз тема стана бетер спам-а :!:
Да мине барем Борото да метне някоя олд скул рошава минджа та да мирясате :!:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 юни 2017 16:52

Red_Neck написа:[offtopic]Шшшшш, .... алооооо, таз тема стана бетер спам-а :!:
Да мине барем Борото да метне някоя олд скул рошава минджа та да мирясате :!:[/offtopic]

[offtopic]Нали затова си имаме Кашака, за какво ни е друга олдскуул ... :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

CSKA1971
Контакти:

Мнениеот CSKA1971 » 14 юни 2017 17:07

Отварям форума и какво да видя - пак същите простотии се коментират от левскари и хора с заблудено фенско мислене, как не сме били ЦСКА, а Литекс и не знам си какви глупости още. ЦСКА играе на Армията,с червени екипи в Първа Лига, легендите казват че това ЦСКА , феновете казват , че това е ЦСКА а аз ще слушам някакви заблудени хора като 1982 и хора с левскарско мислене , че ЦСКА на Ганчев не бил ЦСКА, а Литекс. Ма сме били играели с лиценза на Литекс - и какво от това законно ли е всичко - законно е! Локо Пд играе с лиценза на Велбъжд, Ботев с лиценза на Металик , Берое с лиценза на Олимпик Тетевен, Нефтохимик с лиценза на Мастер Бургас, Етър с лиценза на Дебелец , значи ли това , че тези отбори не са Локо Пд ,Ботев, Берое , Нефтохимик , Етър и т.н. ?По тая логика Левски също не е Левски , а прекръстен Динамо София! Хайде стига глупости, почти всеки отбор играе с нечий чужд лиценз, макар и да играем с лиценза на Литекс в А група, ние сме ЦСКА , кои са ЦСКА , ония хора на Божков и Домуса - Дучето и неговите 20 човека? Естествено, че ЦСКА е ЦСКА на Ганчев , защото на средно на мач ходят по 2000-3000 човека , а на ЦСКА1948, създаден с цел да разединява феновете - 50-60 човека ходят средно на мач. Гришата поне е спортен човек и ходи на мачовете на ЦСКА, това му харесвам, докато Божков ни продаде титлата през 2006 г. на Левски.
ЦСКА е там, където са феновете , футболистите, легендите!А те са на Армията и подкрепят ЦСКА , който играе в Първа Лига! Останалото са глупави юридически подробности! Гледате прекалено фенската на нещата и говорите пълни глупости!
Всеки сам за себе си да прецени - аз съм там, където е публиката ни(90%) , футболистите и легендите на ЦСКА, отколкото да слушам смешни "разбирачи"и "моралисти", че ЦСКА ,който играе в А група не бил ЦСКА! :lol: :lol: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 юни 2017 17:50

За господата от Подуяне не остана нищо освен да се занимават с ЦСКА. Тъжно им е, че при над нещата вървят нагоре, а те се гърчат в безпаричие и неизвестност. Погребваха, подиграваха се, махнаха ни емблемата, но всичко се връща. Ако Батков беше кошмар накрая, сега Русев е направо палач. Затова да си гледат отбора и да оставят ЦСКА на нас феновете.

Върни се в “ЦСКА”