GOLEADOR написа:kiril.a.d написа:GOLEADOR написа:[center]ЦСКА - българският Фиорентина!
[offtopic]
ЧЕСТ![/offtopic][/center]
След приемането на ЦСКА - София в ОСК ЦСКА и закупуването на обявения във фалит ПФК ЦСКА , ние сме българският еквивалент на Фиорентина.Надявам се УЕФА да не приложи към нас двойния си стандарт и да постъпи с ЦСКА така както стори с клуба от Италия.

приятелю, трябва да те натъжа, че и твоите надежди са напразни! - УЕФА не ги интересуват български обединения, както и "български номера", дори в изпълнението на водещи бизнесмени

...
Второ, България не е Италия, а Европа е "на две скорости"

...
И трето, старото ЦСКА е с наказания - 2 години без участие в ЕКТ и стартиране с -15 точки!!!
Т.е. на фона на всичките...това и онова, искаш ли следващия сезон, Гришковите да стартират с -15 точки?

...
Каквото за Фиорентина - такова и за ЦСКА!Една година от наказанието вече изкарахме,тази ще е втората.За точките не ми е ясно от къде е това наказание,но да ни ги взимат - имаме много.Мен второто място не ме блазни,то си е гордост само за подуянци.И 10-ти да сме - все тая.Ако обаче УЕФА приложи двоен стандарт спрямо ЦСКА - повече да не ми ги дават за пример.

Честно казано, не знам точности в казуса Фиорентина, нито Глазгоу Рейнджърс. То и у нас имаше не един и два казуса с промени на отбори, но не забравяй че и правилниците се менят!
А като казваш че едната година вече мина, ти пак свързваш отбора на Гришата, с истинския ЦСКА. НО, УЕФА не го свързва!!! - разглежда го като нов отбор и за това прилага това правило!
А какво им се иска на привържениците на този отбор, е съвсем друго и няма правно основание!!! - право и справедливост, с две различни неща

...за това и светът е така несправедлив, днес.
А това, с -15 точки, беше наказание на истинския ЦСКА, заедно с 2-те години извън ЕКТ. Но тези наказания отпадат, защото това е нов, друг отбор!!! - колкото и да не ти се иска, че и на други, припознали Гришковците за ЦСКА.
И приятелю, ще повторя - там, в УЕФА, изобщо не ги интересуват българските номера, с разни ОСК, БФС, български пишман бизнесмени, че и българския пишман премиер! Те, карат по европейски и общо казано, ориенталски номера на ги интересуват! - може пък и да ни научат на европейщина, въпреки че силно се съмнявам...особено като чета по-голямата част от коментарите тук

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?