Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот шивача » 30 май 2017 16:36

CSKA 78 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.
Иначе споко, то 2020 може и да няма турнири вече?

Ми...какво да ти кажа освен -ядец! :) ;)

що па ядец? Аз ще радвам, ако гг ги плати тези пари :) Ама като го знам къв е схемаджия, не ми се вярва ;)

Тук един колега мисля, че беше разяснил! Тези 8 млн. лева са точната сума, която старото ПФК дължи на НАП без лихвите! С тези пари ЦСКА си осигурява приемственост със старото ПФК! А и не се съмнявай, договорено е тези пари да бъдат приспаднати от бъдещо концесионно плащане за стадиона и базите! :mrgreen:
Та, затова ядец! ;)

Аз пък ги свързах с числото 8, че заради Ицо. Там потърсих символика.

п.п. да ама няма как нап да ги прибере всичките пари, щото те се разпределят между кредиторите, така че ядец на тоя дето го е разяснил.
Последна промяна от шивача на 30 май 2017 16:39, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 30 май 2017 16:38

TristaNNN написа:Аз имам едно питане, като съвсем не целя да се заяждам и да ви кърша хатъра. Признавам, че преди влизах в този подфорум, за да ви слагам на място отвреме-навреме, но след фалита, реших че вече не е редно да се подигравам на мъртвеца, от уважение към историята, епичните битки, легендите на клуба и т.н.
Та ето го питането: Ако приемем, че ГГ плати въпросните 8 млн., ако допуснем, че в даден бъдещ момент станете правоприемник на оригинилния красноармейски тим, ако и УЕФА каже "ДА", то значи ли това, че кредиторите ще могат да възобновят делата си, сиреч да си търсят борчовете все едно от старото дружество? Нали новото уж ще е пълен и законов правоприемник на старото?

Старото дружество фалира. От търговско-правна гледна точка нищо и никога няма да бъде негов правоприемник. Но не е и нужно, защото от същата търговско-правна гледна точка, самото старо дружество от своя страна не е правоприемник на предходно дружество. Футболната емоция и любов е нещо много повече от корпоративно право, алинеи, точки и параграфи....
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 16:40

k_oleto написа:няма циркове ! Излизаш с лицето си, казваш кой си и какво искаш. Вадиш 8 мил. лева, купуваш емблемата и я подаряваш на феновете !

Посочи ми друг, който е направил нещо такова ! НЯМА.

Нека първо даде парите, пък после викай Осанна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 16:40

TristaNNN написа:Аз имам едно питане, като съвсем не целя да се заяждам и да ви кърша хатъра. Признавам, че преди влизах в този подфорум, за да ви слагам на място отвреме-навреме, но след фалита, реших че вече не е редно да се подигравам на мъртвеца, от уважение към историята, епичните битки, легендите на клуба и т.н.
Та ето го питането: Ако приемем, че ГГ плати въпросните 8 млн., ако допуснем, че в даден бъдещ момент станете правоприемник на оригинилния красноармейски тим, ако и УЕФА каже "ДА", то значи ли това, че кредиторите ще могат да възобновят делата си, сиреч да си търсят борчовете все едно от старото дружество? Нали новото уж ще е пълен и законов правоприемник на старото?

Старото дружество, което е обявено в несъстоятелност се "грижи" за дълговете към кредиторите!
Тези 8 млн. ще отидат за покриване на част от тези дългове, а останалата част от кредиторите ще пият по една студена вода!
И теб ще те разочаровам, но ЦСКА няма да има задължения към кредиторите на старото дружество! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 16:41

k_oleto написа:няма циркове ! Излизаш с лицето си, казваш кой си и какво искаш. Вадиш 8 мил. лева, купуваш емблемата и я подаряваш на феновете !

Посочи ми друг, който е направил нещо такова ! НЯМА.

Кой е с лицето си?Този който спечели търга?Защо не участва ЦСКА-София на търга,за да претендира утре за приемственост?Този фен ли ще наследи историята на ПФК ЦСКА АД? И още от днес:

"Процесът не е елементарен. Като ги разпредели, чак тогава парите се доплащат. Няма срок за плащане на парите. Може да стане след 3-4 месеца", е мнението на Георгиев."

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 16:41

Не, то ако беше така, щяха да оздравят старото дружество. Една фирма има активи и пасиви. В ситуацията с ПФК, за да се покрият пасивите са продават активите и с тези пари се погасяват задълженията. Ако има неудоволетворени - пият студена вода.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 май 2017 16:41

А на мен пък ми е интересно къде са тези стотици ревящи кредитори, които сме завлекли? Уж фалирахме вече, уж преебахме не-знам-си-колко фирми, агенти, футболисти и пр., пък нещо не чувам оплаквания?! Виж, любопитен ми е въпроса обаче на следващия мач помежду ни в коя минута мислите да изпразните пак Б и по колко сектора ще ви бъде разцепена агитката, че на национала вече свършиха... още малко и при нас ще искате един блок за някоя и друга фракция :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 16:42

шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.
Иначе споко, то 2020 може и да няма турнири вече?

Ми...какво да ти кажа освен -ядец! :) ;)

що па ядец? Аз ще радвам, ако гг ги плати тези пари :) Ама като го знам къв е схемаджия, не ми се вярва ;)

Тук един колега мисля, че беше разяснил! Тези 8 млн. лева са точната сума, която старото ПФК дължи на НАП без лихвите! С тези пари ЦСКА си осигурява приемственост със старото ПФК! А и не се съмнявай, договорено е тези пари да бъдат приспаднати от бъдещо концесионно плащане за стадиона и базите! :mrgreen:
Та, затова ядец! ;)

Аз пък ги свързах с числото 8, че заради Ицо. Там потърсих символика.

п.п. да ама няма как нап да ги прибере всичките пари, щото те се разпределят между кредиторите, така че ядец на тоя дето го е разяснил.

НАП са кредитор №1, та нищо чудно и да ги приберат всичките! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 16:44

Впрочем чух (незнам дали е достоверно), че УЕФА искат 2 мил. евро (заради делата, водени пред УЕФА с/у ПФК-то), като при плащане на тези пари сегашното дружество ще бъде обявено и за официален правопримник на ПФК - за пред УЕФА

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 16:46

ivan56 написа:
гражданин от село написа:
djd написа:
гражданин от село написа:Да изчакаме първо да се направи плащането.След това мисля, че Армията и Панчарево са ни в кърпа вързани.

Аз мисля, че е имало вече разговори и уверения от определени хора. Иначе едва ли Гришата щеше да предложи такава сума.

И на мен ми се струва, че сумата е "съгласувана".

Е що не я съгласуваха миналата година с Боко, като се срещаха. :?
За да не се стига до всичките тези меко казано ла.на. и разделение на феновете.
На Боби ще му падне мокета, от вашите циркове, не знае кой ще играе в Европата, кой на бараж. :lol:
Съсипахте го човека :lol:

Нали знае кой ще играе пред Преслава, това му е достатъчно на човечеца. :lol:

Върни се в “ЦСКА”