slash1912 написа:demon777 написа:slash1912 написа:[offtopic]Изобщо нямаше да повдигам въпроса,ако днес един от вашите шефове не ни беше замесил по темата.Знам,че моето мнение едва ли ви вълнува,а и предпочитам да си гледам проблемите на моя отбор.
През лятото на 2010 г. „БОТЕВ“ започна участието си в Югоизточната „В“ група, след като „Металик“ (Сопот) се вля с прекратяване в „БОТЕВ“, а „БОТЕВ“ запази своята автентичност. Единственото,което сме взели от Металик е правото на участие във В група.[/offtopic]
Kакво означава ПРЕКРАТЯВАНЕ?
Литекс не се ли влива в ЦСКА с прекрартяване каквото и да озн това?
А футболистите на Литекс да преминат като свободни агенти в ЦСКА?
Не знам за тва питам.
[offtopic]Металик престана да съществува и две години нямаше такъв клуб.През 2012 година отбора започна от Б Областна група.От Металик в Ботев не идват нито футболисти,нито собственик,нито спортен директор,нито деца от школата.[/offtopic]
[offtopic]A след като е престанал да съществува футболистите на металик къде отидоха? Ако са отишли като свободни агенти в др отбор това означава ли че тоя др отбор се превъплащава в металик?
Литекс също почна от окръжните и няма никво значение че не е чакал 2 години. И техните футболисти преминаха в друг отбор като свободни агенти . Те можеха да идат като свободни агенти в който и да е отбор ако бяха в отишли в Левски какво юеше да стане?
Ей сега като ми го обясни ми става пределно ясно че крадеца вика дръжте крадеца , Вие сте направили същата врътка като нас ама не си признавате и тъй като сте Ботев на никой извън Пловдив не му пука за Вас заради това и не се вдига такъв шум. Защо си сменихте името от БОТЕВ на БОТЕВЪ?
Имаш ли логично обяснение за смяна на името Металик Сопот на Ботевъ?
Може да си украсявате историята колкото си искате ама за мен Ботев е Металик Сопот.[/offtopic]
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.