Mitata написа:nosmoky написа:sin4ec написа:Любопитно! Когато преди време излагах тук тезата си, че за БГ условията дублите не вършат особена работа, трубадурите ме атакуваха и обясняваха съвсем други неща.
Очевидно мнението им се е извъртяло на 180 градуса и сега на практика ме цитират.
Аз все още съм на мнение, че е полезен.
Няколко момчета на по 16 години изиграха доста мачове мъжки футбол...това няма как да стане иначе.
Отделно прехвърлянето на играчи между Първи и Втори отбор е страхотен бонус.
Дубълът е поредното доказателство за кадърността на треньора Белчев. Докато той дърпаше конците в отбора, същият вървеше в челото. След рокадата момчетата се сгромолясаха. Но кой знае, може ръководството да е решило през следващата година да нямаме дубъл в Б група.?
Дубълът е поредното доказателство какъв схемаджия е ГГ и. Тия глупости какъв спец бил Стамен, а Тоди бил пълна нула, на верните последователи на солташака от ФБ. Малко тежичко ще му дойде на ГГ три профи отбора. А и наистина ли вярваш, че колкото и да е зле този отбор, ГГ ако искаше нямаше да направи така, че този отбор да се спаси? Бахти и страшилищата където са Гълъбово и Панагюрище

Жива подигравка с момчетата от вторият отбор.