Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ivan56 » 28 май 2017 11:18

Mitata написа:
nosmoky написа:
sin4ec написа:Любопитно! Когато преди време излагах тук тезата си, че за БГ условията дублите не вършат особена работа, трубадурите ме атакуваха и обясняваха съвсем други неща.
Очевидно мнението им се е извъртяло на 180 градуса и сега на практика ме цитират. :)

Аз все още съм на мнение, че е полезен.
Няколко момчета на по 16 години изиграха доста мачове мъжки футбол...това няма как да стане иначе.
Отделно прехвърлянето на играчи между Първи и Втори отбор е страхотен бонус.

Дубълът е поредното доказателство за кадърността на треньора Белчев. Докато той дърпаше конците в отбора, същият вървеше в челото. След рокадата момчетата се сгромолясаха. Но кой знае, може ръководството да е решило през следващата година да нямаме дубъл в Б група.?

Дубълът е поредното доказателство какъв схемаджия е ГГ и. Тия глупости какъв спец бил Стамен, а Тоди бил пълна нула, на верните последователи на солташака от ФБ. Малко тежичко ще му дойде на ГГ три профи отбора. А и наистина ли вярваш, че колкото и да е зле този отбор, ГГ ако искаше нямаше да направи така, че този отбор да се спаси? Бахти и страшилищата където са Гълъбово и Панагюрище 8-) или пък Бистрица които не им се влиза в ППЛ 8-)
Жива подигравка с момчетата от вторият отбор.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2017 11:20

djd написа:Според мен не УЕФА признава, а БФС. УЕФА ще се съобрази с мнението на родната централа. УЕФА си се грижи за турнирите, които се провеждат под нейната шапка, за лицензирането, за уеднаквяване на правилниците и т.н. Най-много се грижи за ШЛ, щото оттам идват парите. :)
Обаче за статута на местните клубове, местни първенства, спортни наследници и т.н. отговарят федерациите на съответните страни и подават съответната информация на УЕФА.
Ако БФС каже, че еди кой си клуб е ЦСКА, за УЕФА той ще е ЦСКА също и на сайта им ще пише, че през 1967г. е играл три мача в полуфинал за КЕШ с Интер Милано.

БФС прокарва правилата на УЕФА и следи за спазването им. УЕФА не е просто регистратура, на която само се отбелязват решенията на местинет федерации. Тези федерации са оторизирани да следват правилата на УЕФА и не могат да импровизират. Ако БФС каже, че ЦСКА-София всъщност си е ЦСКА, УЕФА ще каже - ок, няма проблем, но къде са ни кинтите, платиха ли данъците, както и ще припомни, че ЦСКА има наказание за ЕКТ. Какво ще каже БФС тогава? Че щом нашите тупани признават това за ЦСКА, значи УЕФА трябва да приеме безропотно това решение? Баш така ще стане, да знаеш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 28 май 2017 11:48

ivan56 написа:
Mitata написа:
nosmoky написа:
sin4ec написа:Любопитно! Когато преди време излагах тук тезата си, че за БГ условията дублите не вършат особена работа, трубадурите ме атакуваха и обясняваха съвсем други неща.
Очевидно мнението им се е извъртяло на 180 градуса и сега на практика ме цитират. :)

Аз все още съм на мнение, че е полезен.
Няколко момчета на по 16 години изиграха доста мачове мъжки футбол...това няма как да стане иначе.
Отделно прехвърлянето на играчи между Първи и Втори отбор е страхотен бонус.

Дубълът е поредното доказателство за кадърността на треньора Белчев. Докато той дърпаше конците в отбора, същият вървеше в челото. След рокадата момчетата се сгромолясаха. Но кой знае, може ръководството да е решило през следващата година да нямаме дубъл в Б група.?

Дубълът е поредното доказателство какъв схемаджия е ГГ и. Тия глупости какъв спец бил Стамен, а Тоди бил пълна нула, на верните последователи на солташака от ФБ. Малко тежичко ще му дойде на ГГ три профи отбора. А и наистина ли вярваш, че колкото и да е зле този отбор, ГГ ако искаше нямаше да направи така, че този отбор да се спаси? Бахти и страшилищата където са Гълъбово и Панагюрище 8-) или пък Бистрица които не им се влиза в ППЛ 8-)
Жива подигравка с момчетата от вторият отбор.

Най-вероятно наистина няма желание три професионални клуба да издържа...но защо му е дубълът да изпада ? Можеше просто да не подадем документи лятото и готово...по-скоро не си мръднаха пръста да спасят нещата и бездарността на Тоди се показа и си изпаднаха.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 28 май 2017 11:49

vaskonti написа:
djd написа:Според мен не УЕФА признава, а БФС. УЕФА ще се съобрази с мнението на родната централа. УЕФА си се грижи за турнирите, които се провеждат под нейната шапка, за лицензирането, за уеднаквяване на правилниците и т.н. Най-много се грижи за ШЛ, щото оттам идват парите. :)
Обаче за статута на местните клубове, местни първенства, спортни наследници и т.н. отговарят федерациите на съответните страни и подават съответната информация на УЕФА.
Ако БФС каже, че еди кой си клуб е ЦСКА, за УЕФА той ще е ЦСКА също и на сайта им ще пише, че през 1967г. е играл три мача в полуфинал за КЕШ с Интер Милано.

БФС прокарва правилата на УЕФА и следи за спазването им. УЕФА не е просто регистратура, на която само се отбелязват решенията на местинет федерации. Тези федерации са оторизирани да следват правилата на УЕФА и не могат да импровизират. Ако БФС каже, че ЦСКА-София всъщност си е ЦСКА, УЕФА ще каже - ок, няма проблем, но къде са ни кинтите, платиха ли данъците, както и ще припомни, че ЦСКА има наказание за ЕКТ. Какво ще каже БФС тогава? Че щом нашите тупани признават това за ЦСКА, значи УЕФА трябва да приеме безропотно това решение? Баш така ще стане, да знаеш...

Е кво, ако един ден Уефа каже този ЦСКА-СОфия е ЦСКА и го напише в сайта си...ти ще почнеш да ходиш на мачове ли ?

Потребителски аватар
bumerang58

Мнениеот bumerang58 » 28 май 2017 12:34

vaskonti написа:.

Направо съм изумен от познанията ти за работата на УЕФА,никак не е лесна твоята.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2017 17:59

bumerang58 написа:
vaskonti написа:.

Направо съм изумен от познанията ти за работата на УЕФА,никак не е лесна твоята.

И твоята не е лесна, Пелинате, щом пак си влязъл с друг профил! А за работата на УЕФА се запознат, колкото ТЕО е запознат с лицензирането и ТР!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2017 20:37

Имаме добра селекция,трябва обаче да се мисли за сигурен вратар.Китанов е идеален,ама за резерва.
П.П.
И ЦСКА е супер тим! И ЦСКА - непобедим! И ЦСКА напред с победа, стадионът целият червен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 май 2017 20:57

GOLEADOR написа:Имаме добра селекция,трябва обаче да се мисли за сигурен вратар.Китанов е идеален,ама за резерва.
П.П.
И ЦСКА е супер тим! И ЦСКА - непобедим! И ЦСКА напред с победа, стадионът целият червен!

Ако Бодуров напуска, ще трябва задължително да се вземе класен заместник. Въпреки, че бях резервиран към него в началото, сега мога с чиста съвест да кажа, че той донесе необходимата стабилност в защитата.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 май 2017 21:24

Честито армейци , поредната лекция на терена , класика 3:0 и Зганта почна пак с простотиите си , чак щяха да си претрепят момчето , което загряваше :oops:
Според Стамен (ТРИмен) Белчев Манолев и Бодура остават ;) Манолиньо се готви вече за ЕКТ ;)
На въпрос : ЦСКА ще играе ли в ЕКТ , Милко отговори : Е , сега , за какво тогава ги бихме .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 май 2017 21:47

Честита победа , честито класиране в ЕКТ , радвайте се и си обичайте отбора :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BhFKZ6sjtC4[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”