Кой коментира и отрича същото?
В момента коментираме това, което днес представиха, екипите за новия сезон с поставена емблема на фотошоп, поне да беше само юбилейната, но то на едни снимки е запорираната, а на някои са и без емблема и именно това аматьорското и смешно, точно това се коментира.
Орландо ще се сцепи от везане с машината за щамповане, дано поне си оправите шрифта на числата, че на настоящия и дете в детската ще ги направи по-добре.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
PFC Litex написа:Кой коментира и отрича същото?
В момента коментираме това, което днес представиха, екипите за новия сезон с поставена емблема на фотошоп, поне да беше само юбилейната, но то на едни снимки е запорираната, а на някои са и без емблема и именно това аматьорското и смешно, точно това се коментира.
Орландо ще се сцепи от везане с машината за щамповане, дано поне си оправите шрифта на числата, че на настоящия и дете в детската ще ги направи по-добре.
Пак ли с лъжите продължаваш , днеска пуснаха снимки от фотосесията с новите екипи , а екипите официално къде видя да са представят ??? Ти виждал ли си как се представят нови екипи ??? Толкова си елементарен , че направо ... къртиш
CSKA.BG ще ви покаже и подробна фотосесия, в която играчите на армейския тим изпробват новите мачови и тренировъчни екипи.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Те вашите гурута сами казват, че е фотошоп в момента, но то рупа ли, рупа.
Така, тъй като следях нещата преди Ганчев ползваше miadidas и в момента е така.
Модела, който днес показа е Fortore.
В сайта на адидас може да си направиш модел и да си го поръчаш да ти го изработят, това не го прави уникален, защото всеки може да си поръча същия, уникален е, когато само ти имаш такъв.
Въпросният модел е 30 паунда, на каква цена ще ви ги пуснат тук нямам идея.
В сайта на адидас може да си направиш модел и да си го поръчаш да ти го изработят, това не го прави уникален, защото всеки може да си поръча същия, уникален е, когато само ти имаш такъв.

Ако искаш може да ти го поръчам http://www.miteam.adidas.co.uk/mi-Forto ... nfigurator
може и да си поиграеш и да си генерираш нещо още по-яко.
Където сте тръгнали аз от там се връщам и тъй като Ганчев във времето никога не е поддържаш добре търговската си дейност с екипите, всички фланелки на Литекс, които имам съм си ги генерирал и поръчал от сайта на адидас.
може и да си поиграеш и да си генерираш нещо още по-яко.
Където сте тръгнали аз от там се връщам и тъй като Ганчев във времето никога не е поддържаш добре търговската си дейност с екипите, всички фланелки на Литекс, които имам съм си ги генерирал и поръчал от сайта на адидас.

PFC Litex написа:Те вашите гурута сами казват, че е фотошоп в момента, но то рупа ли, рупа.
Са последно , що още ни доставя Адидас екипи , нали договора на Литекс свърши (твое твърдение от миналата година)

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Нещо си объркал опонента за дискусия, къде и кога съм споделял за договори?
А и цялото мнение което си написал също си яко объркал опонента.
Относно ЦСКА този отбор имаше моето уважение, а тва чудо на генетиката дето в момента рита на Армията нека всеки сам за себе си да го определи, какво е и да не го натяква на другите.
Относно ЦСКА този отбор имаше моето уважение, а тва чудо на генетиката дето в момента рита на Армията нека всеки сам за себе си да го определи, какво е и да не го натяква на другите.

PFC Litex написа:Нещо си объркал опонента за дискусия, къде и кога съм споделял за договори?
Нищо не съм объркал , просто припомних лъжите изречени преди година !!! Относно натякването , редно е да се съобразиш със собствените си препоръки и , като ни идваш на гости да НЕ ни натякваш твоите си измислици и да ни убеждаваш , че всичко хубаво , което се случва с отбора НИ е ... всъщност нещо лошо или най-малко незначително

Ганчев или Животното ще участват на търга за емблемата?
Или вече не Ви интересува?
CSKA 78 написа:И как разбра, че е фотошоп добавена?! Аз казвам, че е извезана, и който си купи от екипите, ще се увери!![]()
![]()
ПП Да, имат прилика! И двата екипа на отборите са Адидас! Изглежда по същия начин екипите си приличат с тези на Байерн Мюнхен!![]()
![]()
ППП Вашите екипи на коя марка бяха, че нещо не се сещам?! Май бяха от "известна" марка, но все я забравям!
Как разбрах, то се вижда с просто око, сляп ли си.
Айде да видим кой кога ще си купи. Написаха след седмица...да видим.
Аз да те питам защо цяла година никъде не се продаваше официалния екип. Онлайн магазина и до днес не работи.
И да твърдиш че екипите си приличат с тези на Байерн е смешно.
Нас не ни мисли, тази година минаваме на Умбро - друга неизвестна марка. Ще имитираме Чапекоензе

- bumerang58
volf написа:Ганчев или Животното ще участват на търга за емблемата?
Дали Ганчев или феновете участват е едно и също,ние поне фенове имаме.Ганчев преди време обеща че ще вземе емблемата единствено за да направи подарък на феновете и явно си държи на думата.Смешно и жалко е точно фен на отбора с два автобуса фенове да се закача на тази тема.Между другото половината ви фена на финала бяха юноши на клуба закарани там под строй.