baraba написа:Ама разбира се , колкото повече се въртиш , толкова ....Ти сам си го казваш, че по твоята логика , Боби Галчев , Киро Динчев , Маламов и прочее (няма смисъл да се изброяват всички с профидоговор в ЦСКА) са си преподписали с .... ЦСКА , нали така ? Това значи , че нямат нищо общо с футболен отбор Литекс , нали така ? Дето се вика , с твоите камъни , по твоята глава !!! Все пак не обясни , от къде трябва да знам (че и много добре при това) за какви пари са се разбрали собствениците на ЦСКА и Литекс , може би ти по-добре от мен самия знаеш тези работи ??? Не отговори и как ще обясниш на момчетата от клипа , че играят за Литекс , а не за ЦСКА ??? А , той и Бодуров задава едни такива неприятни въпросчета :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nq1gNsWyqkM[/youtube]
Ц, не позна.Галчев, Динчев, Маламов и прочее станаха свободни агенти и затова ПОДписаха с друг отбор. ПРЕподписваха играчите на Литекс, а преподписване означава, че си оставаш на същото работно място. Това и дете в първия клас не само би разбрало, ами и би го обяснило ясно и на дете в детската градина.
Собствениците на ЦСКА-София и Литекс всъщност са си едни и същи към онзи момент. И това ли ще отречеш и ще ми пробутваш смешките, че нямало значение какво пише в документите черно на бяло? Да проверим ли кой е подписал от името на Литекс пререгистрацията и кой и собственика на ЦСКА-София сега? Дали пък не е един и същи човек? Та чудя се, какви ли тежки преговори са водили Ганчев и Трифон Попов със себе си при "трансферите" на играчите на Литекс?
Най-забавното е, че ти си пределно наясно с реалността, но все пак се налага да защитаваш една измислица и щеш не щеш, принуждаваш се я да си измисляш разни неща, я да преиначаваш откровени факти.