Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Blue1914 » 06 апр 2017 17:04

Новото лого на люляците с петолъчка едно към едно като тази над партийния дом :mrgreen: Дори на отбора, на когото сега се опитват да наподобяват, емблемата беше с по-стилизирана петолъчка. :lol:

Деветнадесет години обяснения на най-големите червени дървени философи, сега първи припознавачи, как тая червена петолъчка нямала партийна символика... ДЕВЕТНАДЕСЕТ години труд на тия люде отиде в кофата... :mrgreen:
Последна промяна от Blue1914 на 06 апр 2017 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 апр 2017 17:10

nghcvth написа:
CSKA 78 написа:Ми...брато, това е емблема на ЦСКА по случай 70 годишнината! Ясно е, че числото 70 ще бърка много дълбоко на някои! :mrgreen: :mrgreen:

Ем хубаво де, ама нали старата емблема ви беше много ценна, що тъй я забравяте изведнъж? :(

Никой не е казал подобно нещо! Емблемата с трите звезди излиза през 2005 година по случай 30-тата титла на ЦСКА! Тя става основна за клуба и замества предишната! Новата емблема по случай 70 годишнината, ще стане основна и ще замести тази от 2005 година! По този начин старата емблема вече не е толкова важна, както е станало с емблемата с една звезда преди 2005 година! С други думи, старите емблеми имат само сантиментална стойност! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 17:11

kolokolo написа:
vaskonti написа:Като не е на друг клуб, защо я продават и защо се казва, че е....собственост на друг клуб? Всъщност, за да се разберем първо да уточним интересуват ли те разните му там закони какво казват по въпроса или в случая не е важно?

Не продават емблемата тролче , продават търговската марка . Това са различни неща .
Графичните изображения на няколко от историческите емблеми на ЦСКА , са регистрирани като търговски марки от лицето Качамаков . По закон клуба не може да ги използва за търговска дейност , но това не означава че вече не са емблеми на ЦСКА или че са емблеми на ПФК Качамаков . Въпреки че Качамаков може да ги продаде . Изгъзици на текущото законодателство , пълно е с такива .

Ясно. Добре. Очевидно последните месеци са ви тренирали да въртите и сучете до откат. Добре. Ползва ли ЦСКА-София незаконно търговската марка на ЦСКА, имайки предвид, че ползва и емблемата и името ЦСКА? Освен това, продажбата на билети от КЛУБА(не фенклуба) търговска дейност ли е и ако да, законно ли е да го прави? Все пак на билетите е отпечатана търговска марка на ЦСКА, която, както се разбрахме, в момента е под запор и не би трябвало да се използва за каквото и да е. Виждам, че си написал, че е незаконно клубът да извършва търговска дейност в този случай, но ако може да потвърдиш, че е така и какво правим, след като продава билети, съдържащи търговски марка и права, които са под запор?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2017 17:19

vaskonti написа: Ползва ли ЦСКА-София незаконно търговската марка на ЦСКА, имайки предвид, че ползва и емблемата и името ЦСКА? Освен това, продажбата на билети от КЛУБА(не фенклуба) търговска дейност ли е и ако да, законно ли е да го прави? Все пак на билетите е отпечатана търговска марка на ЦСКА, която, както се разбрахме, в момента е под запор и не би трябвало да се използва за каквото и да е.

Въпрос на задълбочен правен анализ , който ми е през уя . Както разбрахме закона е меко казано лош , в случая .
Билета е временен пропуск , не е стока сам по себе си . :) Така че няма нарушение .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 апр 2017 17:20

vaskonti написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 06 апр 2017 17:23

За всички, които особено много се възлнуват как ЦСКА ползва т.нар. "емблема". Ето една примерна възможност (могат да се изровят и други) - 2013130296N това е номер на търговска марка, представляваща "емблемата" на ЦСКА (петолъчката), регитрирана в БПВ и не е собственост на старото ПФК, а на Сдружение с нестопанска цел "ТЕНИС КЛУБ ЦСКА ЗАВИНАГИ". Тази търговска марка може да се ползва напълно законосъобразно, ако да речем имаш договорка със сдружението (не знам дали има, но потенциално е напълно възможно).
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 06 апр 2017 17:28

Понеже сме ЦСКА,понеже сме най-големите,понеже сме най-умните,понеже сме най-красивите,понеже сме най отвякъде,ще правим каквото ни е кеф,точка по въпроса!А "моралистите",тоя фалшивият морал,насочен чудно как само срещу ЦСКА и срещу никой друг,могат да си го нахакат,както и където им прави удоволствие и гъдел.Точка по тая тема!
Абе само ЦСКА!!!!!Другите сте плява,знаете си го и затова ни се пенявите тука.....! :geek:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 апр 2017 17:31

1982 написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Ловчанлия, не ми говори за закони, наглостта ви няма граници. Цяла година ползвате незаконно търговската марка на ЦСКА, която тепърва трябва да се продава на търг и едва тогава някой законно може да я ползва. Заради вас, БФС погази всякакви правила и закони, и създаде "ново първенство", за да не играете в Б група, а директно в А. Да не говорим за цялата измама с дружествата, с любезното участие и на Бойко Борисов, как държавата си затвори очите и плю на 15 милиона, които имаше да взема от ЦСКА ...... точно вие, ловешки наглеци, не говорете за закони, за морал, за чест ....... смърдите на фалш. И на цинизъм.

Аз лично ли съм ги погазил тези неща бе? И да те светна нямам нищо общо с Ловеч и моят роден край е на стотици километри от там. Значи Киро Гела може да гази закона както си иска, а друг не може така ли? Точно ти и останалите отцепници трябва да се покриете. Къде съм казал, че емблемата се ползва законно? Никъде. Посочи ми едно мнение, където съм го казал. Казах го и на Васко казвам го и на теб - синдика трябва да заведе дело за това! Не одобрявам и случката от онзи ден, но ме дразни и наглостта на гелосания и това, че ти и компания тук нападате едната страна и срамно мълчите за мърлявщината и далаверите на другата!!! Още тогава беше ясно, че това са фирми-бушони на Гела. Беше ясно и това, че Газдов е негово подставено лице! Ама мълчите нали? Нали искате честен търг? Защо тогава не осъдихте това действие на Домуса, което е в пряк разрез с принципите за конкуренция? Знаете само да лаете и то срещу пари! С право те изгониха едно време от официалния форум на ЦСКА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 17:33

bobonikolov написа:
vaskonti написа:

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.

Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2017 17:38

vaskonti написа:Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора?

Виж ти ! А кво стана с мантрите клуб=ЕИК=ЮЛ=ТР=фабрика за грънци и другите ви кафевини . Каквото и да се разбере ЕИК ще е друг .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”