Деветнадесет години обяснения на най-големите червени дървени философи, сега първи припознавачи, как тая червена петолъчка нямала партийна символика... ДЕВЕТНАДЕСЕТ години труд на тия люде отиде в кофата...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
nghcvth написа:CSKA 78 написа:Ми...брато, това е емблема на ЦСКА по случай 70 годишнината! Ясно е, че числото 70 ще бърка много дълбоко на някои!![]()
Ем хубаво де, ама нали старата емблема ви беше много ценна, що тъй я забравяте изведнъж?
kolokolo написа:vaskonti написа:Като не е на друг клуб, защо я продават и защо се казва, че е....собственост на друг клуб? Всъщност, за да се разберем първо да уточним интересуват ли те разните му там закони какво казват по въпроса или в случая не е важно?
Не продават емблемата тролче , продават търговската марка . Това са различни неща .
Графичните изображения на няколко от историческите емблеми на ЦСКА , са регистрирани като търговски марки от лицето Качамаков . По закон клуба не може да ги използва за търговска дейност , но това не означава че вече не са емблеми на ЦСКА или че са емблеми на ПФК Качамаков . Въпреки че Качамаков може да ги продаде . Изгъзици на текущото законодателство , пълно е с такива .
vaskonti написа: Ползва ли ЦСКА-София незаконно търговската марка на ЦСКА, имайки предвид, че ползва и емблемата и името ЦСКА? Освен това, продажбата на билети от КЛУБА(не фенклуба) търговска дейност ли е и ако да, законно ли е да го прави? Все пак на билетите е отпечатана търговска марка на ЦСКА, която, както се разбрахме, в момента е под запор и не би трябвало да се използва за каквото и да е.
vaskonti написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?
1982 написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
Ловчанлия, не ми говори за закони, наглостта ви няма граници. Цяла година ползвате незаконно търговската марка на ЦСКА, която тепърва трябва да се продава на търг и едва тогава някой законно може да я ползва. Заради вас, БФС погази всякакви правила и закони, и създаде "ново първенство", за да не играете в Б група, а директно в А. Да не говорим за цялата измама с дружествата, с любезното участие и на Бойко Борисов, как държавата си затвори очите и плю на 15 милиона, които имаше да взема от ЦСКА ...... точно вие, ловешки наглеци, не говорете за закони, за морал, за чест ....... смърдите на фалш. И на цинизъм.
bobonikolov написа:vaskonti написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?
Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.
vaskonti написа:Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта