Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2017 23:16

Mitata написа:
OOP написа:Много е просто бе Мита (почти колкото тебе) - Литекс се преименува на ЦСКА - София (София) и смени адреса си със Софииски. Нещо дето го пише в лиценза ви и го казаха и от УЕФА!!!!! Елементарно !

Елементарно е таратанци. Даже УЕФА ви каза, че ЦСКА - София е различен от Литекс клуб.

Факт.
Новорегистрираните клубове имат ли право да участват в турнирите под егидата на УЕФА?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2017 23:30

PFC Litex написа:
Mitata написа:
OOP написа:Много е просто бе Мита (почти колкото тебе) - Литекс се преименува на ЦСКА - София (София) и смени адреса си със Софииски. Нещо дето го пише в лиценза ви и го казаха и от УЕФА!!!!! Елементарно !

Елементарно е таратанци. Даже УЕФА ви каза, че ЦСКА - София е различен от Литекс клуб.

Факт.
Новорегистрираните клубове имат ли право да участват в турнирите под егидата на УЕФА?

Те нямат право и директно в Първата лига на страната да участват, ама...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 мар 2017 23:49

Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2017 23:55

Кашчей написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:

Факт.

Те нямат право и директно в Първата лига на страната да участват, ама...

В нашата джунгла всичко е възможно, ей го преди малко чета, че техния официален спонсор е укривал данъци в изключително големи размери, но са настъпили котарака по опашката. http://www.banker.bg/upravlenie-i-bizne ... za-milioni
Та тук все още може да се минава между капките, но в Европа не и съвсем скоро ще го разберат, само да не цъфнат с коефициента на Литекс :D
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 мар 2017 06:25

W84me написа:Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.

Гришата купува емблемата , щото никой друг няма да ходи на търг като гледам ....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 мар 2017 07:19

OOP написа:
GOLEADOR написа:
OOP написа:
GOLEADOR написа:
OOP написа:
Mitata написа:В първоначалния формат на ЦСКА-София имаше 13 футболисти от фалиралото дружество. Треньорите бяха от ЦСКА, настоящият кондиционен е от ЦСКА, друг треньор е от Германия, Сашо Борисов е треньор от ЦСКА от не знам кога. СС и Велизар Димитров също са кадри на ЦСКА. Имаме още редица треньори от ЦСКА. И некой син навияч да дойде тук и постоянно да пише лъжи ... Е, не, тая няма да я бъде!

И защо всички, които си изброил подписаха договори с дружесвото на Литекс?!? Ако футболистите на Литекс са дошли в ЦСКА не е ли редно те да подпишат нови договори?!?! И още много въпроси и факти.........

Ми тези от Литекс които не искаха да преминават в ЦСКА не подписаха и си биха камшика от България.Толкова за мантрата Литекс.

Пак се опитваш елементарно да извъртиш нещата, но фактите са, че футболистите от фалиралия ЦСКА подписаха договори с дружеството на Литекс, а футболистите на Литекс не са подписвали нищо тъй като са си в същия отбор! Та по -просто трансферите са в посока преименуван Литекс!

Пълни глупости.Който искаше си остана в Литекс,другите преминаха в ЦСКА и подписаха с ЦСКА.Тези които не искаха да подписват с ЦСКА си тръгнаха (понеже Литек играе при аматьорите).Та до тук с мантрата за Литекс.

За тебе специално - Футболистите на Литекс не са подписвали нови договори след преименуването на отбора в ЦСКА - София, тъй като това е същия клуб, но със сменено име!!!! Футболистите на фалиралия ЦСКА подписаха договори с птеименувания Литекс като преминават в отбора като свободни агенти. Да обобщим с думи прости специално за припознавачите - футболисите от фалиралото дружество са трансферните бомби на Литекс, който се преименува в ЦСКА-София!!!!

Я обясни тогава как нападателя от Литекс , не му помня името , напусна без последствия ? По твоята логика , след като Литекс се е преместил , той имаше сключен договор с клубът и би трябвало да дойде в София заедно с другите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2017 07:28

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.

В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Последно?

И какво се случи?Пича не е подписвал с ЦСКА и си тръгна.Това го повтарям още от първия си пост по тази тема,ама кой да чете.
Последно вика.....

Знаеш ли, изключително трудно ми е да споря по тоя начин. Аз ти цитирам факти, официални изявления от ПФК ЦСКА-София ЕАД, ти не само, че не тълкуваш по различен начин тия факти, ти направо си измисляш някаква реалност и ми я представяш като истинска.
Йонсен имаше подписан договор с Литекс и понеже този клуб просто си смени името, това даде повод на ЦСКА-София да си мисли, че договора си важи. Тънкият момент тук е, че при промяна на името и седалището на фирмата се налага и предподписване на договора. Йонсен просто е отказал, но Ганьо е решил, че ще пробва да сезира УЕФА. Но отговора на централата е повече от ясен. Според теб дали така се е случило или просто преговорите между ЦСКА-София, Литекс и Йонсен не са дали резултат?
И ще ми кажеш ли как "дойдоха" играчите и юношите на Литекс - с трансфери или като свободни агенти?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 мар 2017 07:51

Васконти , ти кога ше си посипеш главата с пепел и ще признаеш своята капитулация относно споровете ти с мен на тема Великият модел Литекс ? :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2017 08:12

Beladona написа:Васконти , ти кога ше си посипеш главата с пепел и ще признаеш своята капитулация относно споровете ти с мен на тема Великият модел Литекс ? :)

Никога. Ти така и не вдена за кое точно говоря. За теб нещата може да са само в черно и бяло, за мен не са.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 мар 2017 08:27

vaskonti написа:
Beladona написа:Васконти , ти кога ше си посипеш главата с пепел и ще признаеш своята капитулация относно споровете ти с мен на тема Великият модел Литекс ? :)

Никога. Ти така и не вдена за кое точно говоря. За теб нещата може да са само в черно и бяло, за мен не са.

Ти не вдена аз за кое говорех и сега Моделът Литекс като се премести на Армията , УЕФА започна разследване на мача Царско Село - ЦСКА - София 2 за черно тото !!! Надявам се сега вече да вденеш аз за какво говорех ....иначе не си падам по 50 нюанса сиво ....

Върни се в “ЦСКА”