GOLEADOR написа:vaskonti написа:GOLEADOR написа:Пич,аз какво твърдя до сега,че който не е подписал договр с ЦСКА си е тръгнал.Ако Йонсен бе подписал с ЦСКА то щеше да отнесе наказание от ФИФА.За дръвчетата,Литекс и другите мантри съм писал доста,няма да се повтарям.
В понеделник "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД ще уведоми футболен клуб "Хартс" Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Последно?
И какво се случи?Пича не е подписвал с ЦСКА и си тръгна.Това го повтарям още от първия си пост по тази тема,ама кой да чете.
Последно вика.....
Знаеш ли, изключително трудно ми е да споря по тоя начин. Аз ти цитирам факти, официални изявления от ПФК ЦСКА-София ЕАД, ти не само, че не тълкуваш по различен начин тия факти, ти направо си измисляш някаква реалност и ми я представяш като истинска.
Йонсен имаше подписан договор с Литекс и понеже този клуб просто си смени името, това даде повод на ЦСКА-София да си мисли, че договора си важи. Тънкият момент тук е, че при промяна на името и седалището на фирмата се налага и предподписване на договора. Йонсен просто е отказал, но Ганьо е решил, че ще пробва да сезира УЕФА. Но отговора на централата е повече от ясен. Според теб дали така се е случило или просто преговорите между ЦСКА-София, Литекс и Йонсен не са дали резултат?
И ще ми кажеш ли как "дойдоха" играчите и юношите на Литекс - с трансфери или като свободни агенти?