26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: 26 кръг ЦСКА - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Мнениеот BRF » 22 мар 2017 09:08

k20dan4o написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:[offtopic]Не съм съгласен че Шахтьор са били гранд когато играха с вас...това стана по-късно. Да играха в ШЛ предходната година и да биха Арсенал с 3:0, но не казваш че това е последен мач в групата, Арсенал с 13 точки до тогава, Лацио с 10, Шахтьор с 3. Нормално е да се получи нещо подобно. То и Бате бяха отнесли Байерн с 3:1 но... Айде много се отнесохме, няма да спорим, виж за Леверкузен съм по съгласен, но дотам се свеждат паметните мачове играни на Армията[/offtopic]

[offtopic]Кажи честно,ти ли ще ми казваш кои са паметни мачове на Армията :lol: ?За мен паметни мачове не са само победи,а когато съм изпитвал свръх емоция на стадиона!Паметен ми е и мача с Блякбърн,и Атлетико Мадрид,и Милан и Толуза ако щеш!
Колкото до Шахтьор аз знам какво съм преживял и нямам нужда да обеждавам някой с нещо!Помня,че бяха супер отбор и се надявах да вкараме поне гол за да се зарадваме!Помня и всяка секунда от радио предаването на реванша!Смазаха ни![/offtopic]

[offtopic]Виж аз се хванах за репликата на Тео "На това стадионче са прекланяли глави много по-големи отбори от измислените делиорманци само те светна", а не за това кои мачове са били паметни на Армията. И да Шахтьор мнението си го казах...не са били тогава тоя отбор който станаха впоследствие. Първата им титла бе 2002 г. и оттогава - 8 титли. Тук може да се убедиш - http://www.allplayers.in.ua/ru/eurocup_season/2/2001-2002[/offtopic]

Убеден съм,че Шахтьор е мноооооооооого по-голям отбор от твоето отборче,така че Тео е прав!
Освен това щом се хващаш за думите на Тео-тук са падали и са били разгромявани и Левски и Ботев,Славия,Локо Сф и още мнооооооого по-големи от измисленото ти отборче

kiril.a.d
Контакти:

Re: 26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Мнениеот kiril.a.d » 22 мар 2017 10:19

Teo написа:Kirile, бате излез от филма чууууек. Много ми е интересно как Лудогорец ще победи на Армията... тука и съдиите свирят за нас, иначе шамари в тунела :lol:

:lol: :lol: :lol: е ти до съдиите ли опря бе Тео?...шамари в тунела? - а шамар от БФС, за дето не са свирили за Домуса? ;) - ей това е по-тежък шамар, щото е свързан с пари! ;) А всеки работи за пари...
та залагай на двойка, Тео и...после ще ми патиш 10% комисионна за добрия съвет ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 мар 2017 10:32

gihuelo написа:
kiril.a.d написа:
Виж сега, аз вече - от август месец, когато Стоилов изгони Янев, а после, очаквано - и от мен...ясновидство? ;) - изгони поетапно, всичко от ЦСКА, все по-рядко гледам този отбор!
Колко са португалците? - мисля че са 7, но в т.ч. може да влизат и колумбийците за които говориш...и ги виждам всеки път, в игра, ако реша да гледам този отбор! - а 7 + 5 прави 12 ;)....
...нека затворим другата тема - относно работата, защото тя започва да дразни някои хора в този раздел....каквото било - било, каквото ще бъде, ще дойде...дано го посрещнеш със сила и достойнство!
А Локо ГО, за мен, не е било нищо по-различно от Локо Мездра!!! - ако знаеш и там кака са надъхани хората, особено след като градчето е железничарско...
Така че, да не се отплесваме и по тази тема! - дал господ "футболни градове" и слава богу! За беля, не дава футболисти от тези градове...
НО и ЦСКА-София си остава същия проблем, какъвто анализ направих за Стоилов, Ганчев, Литекс...това е по-важно и това ме отблъсна от този "проект"!!!
САМО Ц С К А! - долу Литекс, Стоилов...а Белчев, ако иска да ходи да поема Локо ГО ;) - апропо, все ми е тая, след като това не е ЦСКА...

Започнахме спор , който не е за тази тема -сигурно ,ще ни изгонят :mrgreen:
По спора.....Локо(ГО) има 10(десет) сезона 257 мача и около 100 победи в А Група. Добавяме два полуфинала(купа на България и СА) и продаден футболист в Спортинг Лисабон(Ивайло Йорданов) спорим кой град е по-футболен като история преди Домусчиев.Разград е стигал до Б група само.Тук повече не мисля да споря!
За Бразилия си прав, че наистина имат най-много добри играчи и световни купи.Спора възникна от бразилците в Лудогорец и португалците в ЦСКА , разликата е огромна ,защото за бразилците са дадени сигурно 20млн. а португалците са в ЦСКА за да бъдат изкарани пари от тях и са свободни агенти повечето.
За Стамен Белчев .....Уважавам това ,че си играл професионален футбол , но е несериозно да кажеш за един треньор дали става или не само за 7-8 мача! Някой за 25 години не могат да ги оценят :mrgreen:
За Лудогорец..... Постигнаха много в Европа и в България само за пет години! Мен ме дразни снобското в този отбор,селянията, наглоста на собственика и привържениците а и на някой от ръководните кадри!
Ще ти дам няколко примера....Киро щеше да бие репортерчето, че го е питал ,защо има празни места при безплатен вход с бонус концерт на фолк певица!....Вчера излезнаха с цяла декларация, че Дунав са им запалили две шалчета! Как така , ще правят? :mrgreen: ....Телевизионните права , където Киро трябва да си плати сам на себе си 1,5 млн. защото е на първо място!......Заради точно тези права 7-8 отбора(от 12) играят в други градове и стадиони.....
В Уикипедията им има отделно място за рекорди :) само за няколко ,ще ти кажа....
1.На 15 октомври 2011 г. излизат на първо място в света за постигнати 8 поредни победи във временната класация на сайта betexplorer.com-Ужас...Сайта се използва от хората ,които залагат и по всяко време има поне десет отбора с над 15-20 поредни победи!
2.За сезон 2011 – 2012 печелят приза за най-резултатно нападение в А ПФГ с отбелязани 73 гола-Това не е рекорд. Левски има вкарани 96 за един сезон.
3.За сезон 2011 – 2012 печелят приза за най-добра защита в А ПФГ с допуснати 16 гола- И това не е рекорд.Рекорда е на ЦСКА и е 7 гола.
4.За сезон 2013 – 2014 в Европа 3 поредни победи в ЛЕ и то на два пъти!- ЛЕ е наследник на турнира за купата на УЕФА
а там има доста наши отбори с 3 и повече поредни победи.
5.За първи път в Лига Европа и въобще турнира на УЕФА групата печели отбор, който две години преди това за първи път е влязъл в местната елитна дивизия....Голяяяма лъжа! Парма влиза за първи път в калчото 1991г а през 1993 печели КНК и супер купата на Европа .......
Стига толкова , че се нервирам....

:) човече, не знам за какво беше цялото ти писание...освен че си се нервирал нещо и си го изкара тук :lol:
За Локо ГО изяснихме нещата вече...може и да е по-футболен град , от Разград, съгласен...
Не знам чужденците в ЦСКА-София, как и за какви пари са взети - не следя! Само знам че Гришката е по-стиснат от Домуса, но така и губи...
Стамен Белчев? - ми чакай го, ако искаш...Но това не е треньор за отбор с големи амбиции!!! - същото се отнася и за "Левски", начело с Жадното! И Митов не е треньор за отбор с шампионски амбиции...
Домуса, Лудогорец и наглостта им? - съгласен съм с теб! - но тук говорим на база предстоящия мач и аз, като неутрален, давам своята неутрална оценка, за това, което ще се случи!
И не се нервирай на друг, освен на Стойчо Стоилов, от там на Гришата и Стамен Белчев!!! - от тия ще ти дойдат нервите, а не от такива като мен ;)
Апропо - и Стефан Генов, не е треньор за отбор, като ЦСКА! Но хубаво че го отмъкнахте от Пирин, че там да дойде Милен Радуканов!!! - ей това е треньор като за ЦСКА и го е доказал! Ама дръжте си там Белчев, Генов...и екипа им...В следващия сезон и Радуканов ще се срещне с ЦСКА-София...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 мар 2017 12:29

kiril.a.d написа: :) човече, не знам за какво беше цялото ти писание...освен че си се нервирал нещо и си го изкара тук :lol:
За Локо ГО изяснихме нещата вече...може и да е по-футболен град , от Разград, съгласен...
Не знам чужденците в ЦСКА-София, как и за какви пари са взети - не следя! Само знам че Гришката е по-стиснат от Домуса, но така и губи...
Стамен Белчев? - ми чакай го, ако искаш...Но това не е треньор за отбор с големи амбиции!!! - същото се отнася и за "Левски", начело с Жадното! И Митов не е треньор за отбор с шампионски амбиции...
Домуса, Лудогорец и наглостта им? - съгласен съм с теб! - но тук говорим на база предстоящия мач и аз, като неутрален, давам своята неутрална оценка, за това, което ще се случи!
И не се нервирай на друг, освен на Стойчо Стоилов, от там на Гришата и Стамен Белчев!!! - от тия ще ти дойдат нервите, а не от такива като мен ;)
Апропо - и Стефан Генов, не е треньор за отбор, като ЦСКА! Но хубаво че го отмъкнахте а едно от Пирин, че там да дойде Милен Радуканов!!! - ей това е треньор като за ЦСКА и го е доказал! Ама дръжте си там Белчев, Генов...и екипа им...В следващия сезон и Радуканов ще се срещне с ЦСКА-София...

Значи всичко е наред :) Само за Стамен Белчев не сме на едно мнение :)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 мар 2017 09:59

gihuelo написа:
kiril.a.d написа: :) човече, не знам за какво беше цялото ти писание...освен че си се нервирал нещо и си го изкара тук :lol:
Апропо - и Стефан Генов, не е треньор за отбор, като ЦСКА! Но хубаво че го отмъкнахте а едно от Пирин, че там да дойде Милен Радуканов!!! - ей това е треньор като за ЦСКА и го е доказал! Ама дръжте си там Белчев, Генов...и екипа им...В следващия сезон и Радуканов ще се срещне с ЦСКА-София...

Значи всичко е наред :) Само за Стамен Белчев не сме на едно мнение :)

:) Няма проблем - и за Стамен Белчев ще те изчакам да дойдеш на моето мнение ...ясновидство?...а може би след мач Пирин - ЦСКА-София?...Освен ако на Гришката не му дойде по-рано акъла, особено след отпадане още в първи кръг на ЕКТ ;)...от представител на Фарьорските острови! :lol:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 23 мар 2017 10:09

В евротурните ЦСКА ще бъде воден от чужденец..излишен е спорът за Стамен Белчев.
На мача с Лудогорец за пореден път ще се види къде е публиката...Г ще е пълен до последното място!

donabela

Мнениеот donabela » 23 мар 2017 10:19

nosmoky написа:В евротурните ЦСКА ще бъде воден от чужденец..излишен е спорът за Стамен Белчев.
На мача с Лудогорец за пореден път ще се види къде е публиката...Г ще е пълен до последното място!

[offtopic]Чужденец, кой Пеп, Моу, Енрике, Карло или пък Раниери(още е свободен).. Докога ще бъде това, треньорски смени и прочие.. Белчев да води отбора и другата година и ако не стане, не стане... А не през 3 месеца нов треньор, нови виждания, методи и т.н и т.н... Най-пресен пример е Съра, първия сезон - 16 място от 22(не съм сигурен), а останалото е история, нали.. Айде да не ставаме като динамовци, през 3 мача да сменяме треньора[/offtopic]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 23 мар 2017 10:26

[offtopic]Не е сериозно да си мислиш, че Стамен Белчев ни е дългосрочният вариант. Наистина трябва да се гласува доверие на треньор...но трябва да е правилният такъв.
Кой ще е нз...но в тази посока се работи.
Почти винаги се провалят чужденците в България...но да видим все пак. Предимство за него ще е, че лятото няма да градим нов отбор..а съставът ще бъде запазен.
Ако и това не успее...Ганчев няма да има друг ход..освен да върне Стойчо.[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 мар 2017 10:38

nosmoky написа:[offtopic]Не е сериозно да си мислиш, че Стамен Белчев ни е дългосрочният вариант. Наистина трябва да се гласува доверие на треньор...но трябва да е правилният такъв.
Почти винаги се провалят чужденците в България...но да видим все пак. Предимство за него ще е, че лятото няма да градим нов отбор..а съставът ще бъде запазен.
Ако и това не успее...Ганчев няма да има друг ход..освен да върне Стойчо.[/offtopic]

Над половин дузина скаути се очакват на мача ЦСКА - Лудогорец на 1 април. Те ще гледат футболисти и на двата отбора.

Сред армейците" интерес представляват Антон Недялков, Петрус Бумал, а също и двамата колумбийци Рафа Перес и Густаво Кулма. Според "Тема Спорт" белгийски елитен отбор ще изпрати свои съгледвачи на срещата, като те ще наблюдават изявите основно на Перес и Кулма.

В полезрението им е попаднал и Бумал. През зимата "червените" бяха на път да се разделят с Кулма. Но колумбийският гранд Милионариос го искаше само под наем, а не да го закупи, поради което преговорите между двата клуба пропаднаха и той остана на "Българска армия".

donabela

Мнениеот donabela » 23 мар 2017 10:49

petko.h.markov написа:
nosmoky написа:[offtopic]Не е сериозно да си мислиш, че Стамен Белчев ни е дългосрочният вариант. Наистина трябва да се гласува доверие на треньор...но трябва да е правилният такъв.

Над половин дузина скаути се очакват на мача ЦСКА - Лудогорец на 1 април. Те ще гледат футболисти и на двата отбора.

Сред армейците" интерес представляват Антон Недялков, Петрус Бумал, а също и двамата колумбийци Рафа Перес и Густаво Кулма. Според "Тема Спорт" белгийски елитен отбор ще изпрати свои съгледвачи на срещата, като те ще наблюдават изявите основно на Перес и Кулма.

В полезрението им е попаднал и Бумал. През зимата "червените" бяха на път да се разделят с Кулма. Но колумбийският гранд Милионариос го искаше само под наем, а не да го закупи, поради което преговорите между двата клуба пропаднаха и той остана на "Българска армия".

И лошото в случая е...? Може би, че продават на запад от Сърбия или?

Върни се в “ЦСКА”