gihuelo написа:kiril.a.d написа:Виж сега, аз вече - от август месец, когато Стоилов изгони Янев, а после, очаквано - и от мен...ясновидство?

- изгони поетапно, всичко от ЦСКА, все по-рядко гледам този отбор!
Колко са португалците? - мисля че са 7, но в т.ч. може да влизат и колумбийците за които говориш...и ги виждам всеки път, в игра, ако реша да гледам този отбор! - а 7 + 5 прави 12

....
...нека затворим другата тема - относно работата, защото тя започва да дразни някои хора в този раздел....каквото било - било, каквото ще бъде, ще дойде...дано го посрещнеш със сила и достойнство!
А Локо ГО, за мен, не е било нищо по-различно от Локо Мездра!!! - ако знаеш и там кака са надъхани хората, особено след като градчето е железничарско...
Така че, да не се отплесваме и по тази тема! - дал господ "футболни градове" и слава богу! За беля, не дава футболисти от тези градове...
НО и ЦСКА-София си остава същия проблем, какъвто анализ направих за Стоилов, Ганчев, Литекс...това е по-важно и това ме отблъсна от този "проект"!!!
САМО Ц С К А! - долу Литекс, Стоилов...а Белчев, ако иска да ходи да поема Локо ГО

- апропо, все ми е тая, след като това не е ЦСКА...
Започнахме спор , който не е за тази тема -сигурно ,ще ни изгонят
По спора.....Локо(ГО) има 10(десет) сезона 257 мача и около 100 победи в А Група. Добавяме два полуфинала(купа на България и СА) и продаден футболист в Спортинг Лисабон(Ивайло Йорданов) спорим кой град е по-футболен като история преди Домусчиев.Разград е стигал до Б група само.Тук повече не мисля да споря!
За Бразилия си прав, че наистина имат най-много добри играчи и световни купи.Спора възникна от бразилците в Лудогорец и португалците в ЦСКА , разликата е огромна ,защото за бразилците са дадени сигурно 20млн. а португалците са в ЦСКА за да бъдат изкарани пари от тях и са свободни агенти повечето.
За Стамен Белчев .....Уважавам това ,че си играл професионален футбол , но е несериозно да кажеш за един треньор дали става или не само за 7-8 мача! Някой за 25 години не могат да ги оценят
За Лудогорец..... Постигнаха много в Европа и в България само за пет години! Мен ме дразни снобското в този отбор,селянията, наглоста на собственика и привържениците а и на някой от ръководните кадри!
Ще ти дам няколко примера....Киро щеше да бие репортерчето, че го е питал ,защо има празни места при безплатен вход с бонус концерт на фолк певица!....Вчера излезнаха с цяла декларация, че Дунав са им запалили две шалчета! Как така , ще правят?

....Телевизионните права , където Киро трябва да си плати сам на себе си 1,5 млн. защото е на първо място!......Заради точно тези права 7-8 отбора(от 12) играят в други градове и стадиони.....
В Уикипедията им има отделно място за рекорди

само за няколко ,ще ти кажа....
1.На 15 октомври 2011 г. излизат на първо място в света за постигнати 8 поредни победи във временната класация на сайта betexplorer.com-Ужас...Сайта се използва от хората ,които залагат и по всяко време има поне десет отбора с над 15-20 поредни победи!
2.За сезон 2011 – 2012 печелят приза за най-резултатно нападение в А ПФГ с отбелязани 73 гола-Това не е рекорд. Левски има вкарани 96 за един сезон.
3.За сезон 2011 – 2012 печелят приза за най-добра защита в А ПФГ с допуснати 16 гола- И това не е рекорд.Рекорда е на ЦСКА и е 7 гола.
4.За сезон 2013 – 2014 в Европа 3 поредни победи в ЛЕ и то на два пъти!- ЛЕ е наследник на турнира за купата на УЕФА
а там има доста наши отбори с 3 и повече поредни победи.
5.За първи път в Лига Европа и въобще турнира на УЕФА групата печели отбор, който две години преди това за първи път е влязъл в местната елитна дивизия....Голяяяма лъжа! Парма влиза за първи път в калчото 1991г а през 1993 печели КНК и супер купата на Европа .......
Стига толкова , че се нервирам....