Mitata написа:Да идва 30-ти и да се приключва въпроса. Много внимание обръщаме на тия и им вдигаме акциите. Глупаво е.
Мичка , кво ше стане на 30 ти бе , ориентир ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:Да идва 30-ти и да се приключва въпроса. Много внимание обръщаме на тия и им вдигаме акциите. Глупаво е.
GOLEADOR написа:Пич,що ги говориш тези глупости,при положение,че още следващия кръг може да станем най-добрия отбор в групата през пролетта?Не казвам,че всичко зависи от нас,но това е факт!Ако се случи какво правим,или тогава временното класиране в ППЛ ще е важно?
Mitata написа:Само в България българи могат да наричат инвестициите в базата на един ФК "кражба".
Mitata написа:Само в България българи могат да наричат инвестициите в базата на един ФК "кражба".
Beladona написа:Mitata написа:Само в България българи могат да наричат инвестициите в базата на един ФК "кражба".
Само боклука микренски може да вземе нещо под наем и да не плати една стотинка за наем ... и некви да ми обясняват , че не е кражба тва ...баси смешното ....Българите ще ви пометат , крадчета микренски !!!
Beladona написа:
Само боклука микренски може да вземе нещо под наем и да не плати една стотинка за наем ... и некви да ми обясняват , че не е кражба тва ...баси смешното ....Българите ще ви пометат , крадчета микренски !!!
Beladona написа:пелинат написа:Beladona написа:пелинат написа:Днес гледах Левски-ЦСКА 16г. полуфинал за купата на БФС,първия мач беше завършил с победа на сините 1-0 и беше нормално те да са фаворити,нищо подобно,ЦСКА ги надиграха по всички показатели,само шанса и съдиите спасиха малките левскарчета,те горките същите провокатори като батковците си от първия отбор,грубости ,симулации,провокации готови за Болшой театър.Ако мислите че съм пристрастен гледайте запис,предполагам че го има в сайтовете на ЦСКА или Левски.
Яръмов как ти се видя ?
Нормално ми се видя,показа на съдиите какви нарушения в наказателното поле на Левски се направиха че не виждат.
Добре , явно си заслужавате съдбата микренска
пелинат написа:Beladona написа:пелинат написа:Beladona написа:пелинат написа:Днес гледах Левски-ЦСКА 16г. полуфинал за купата на БФС,първия мач беше завършил с победа на сините 1-0 и беше нормално те да са фаворити,нищо подобно,ЦСКА ги надиграха по всички показатели,само шанса и съдиите спасиха малките левскарчета,те горките същите провокатори като батковците си от първия отбор,грубости ,симулации,провокации готови за Болшой театър.Ако мислите че съм пристрастен гледайте запис,предполагам че го има в сайтовете на ЦСКА или Левски.
Яръмов как ти се видя ?
Нормално ми се видя,показа на съдиите какви нарушения в наказателното поле на Левски се направиха че не виждат.
Добре , явно си заслужавате съдбата микренска
При мен проблеми няма,явно проблемите са при теб защото денонощно ревеш във форума,какво да правиш съдба тролска си избрал,пиши по 100 коментара на ден и ни казвай колко си добре,вярваме ти.
Потребители, разглеждащи този форум: djd, ivo55, ivonotbad и 13 госта