Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2017 21:16

пелинат написа:
Кашчей написа:
пелинат написа:,
Ами сготви си тогава бамя със сланина и не ни занимавай с терзанията си,омръзна на всички в този форум,прехвърли се малко при Левски или си дай заслужена почивка,

В раздел ЦСКА всички сме гости. Като не ти харесват мненията ми, отиваш във вашия раздел, който все още си е с оригиналното име, и си пишеш там!

Като гледам как се разпореждаш всеки ден във форума на ЦСКА не приличаш на гост,по скоро на самонастанил се циганин в чуждо жилище.

Ти, ако виждаше, щеше да видиш първо себе си. Аз не съм идеален, но пък си се харесвам така..поне не съм припознавач :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2017 21:20

Ozzimozzi написа:
пелинат написа:
Кашчей написа:
Ами сготви си тогава бамя със сланина и не ни занимавай с терзанията си,омръзна на всички в този форум,прехвърли се малко при Левски или си дай заслужена почивка,

В раздел ЦСКА всички сме гости. Като не ти харесват мненията ми, отиваш във вашия раздел, който все още си е с оригиналното име, и си пишеш там!

Като гледам как се разпореждаш всеки ден във форума на ЦСКА не приличаш на гост,по скоро на самонастанил се циганин в чуждо жилище.

Циганин е комплимент бих казал! :) Човека още не знае кога има засада и кога няма, но с такава стръв коментира футболни въпроси, че и Колина би му завидял!

А Вацлав Крондл дали ще ми завиди?!
То и Сватбата не знае кога има дузпа и кога не, ама ви даде една да изравните на "Левски" в първият ви мач с тях!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 мар 2017 21:27

Кашчей написа:
пелинат написа:
Кашчей написа:

Ти, ако виждаше, щеше да видиш първо себе си. Аз не съм идеален, но пък си се харесвам така..поне не съм припознавач :twisted:

Как да не си припознавач бе,наглост?От теб по-голям припознавач няма.Припозна си 2010 за Дунав и сега тука ни успиваш с глупостите си.Айде няма нужда.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2017 21:30

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
пелинат написа:
Кашчей написа:

Как да не си припознавач бе,наглост?От теб по-голям припознавач няма.Припозна си 2010 за Дунав и сега тука ни успиваш с глупостите си.Айде няма нужда.

Ай да се върнеш някъде в началните класове, за да се присетиш какво означава думата припознавам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

пелинат

Мнениеот пелинат » 14 мар 2017 21:31

Днес гледах Левски-ЦСКА 16г. полуфинал за купата на БФС,първия мач беше завършил с победа на сините 1-0 и беше нормално те да са фаворити,нищо подобно,ЦСКА ги надиграха по всички показатели,само шанса и съдиите спасиха малките левскарчета,те горките същите провокатори като батковците си от първия отбор,грубости ,симулации,провокации готови за Болшой театър.Ако мислите че съм пристрастен гледайте запис,предполагам че го има в сайтовете на ЦСКА или Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 мар 2017 21:32

Кашчей написа:
Ай да се върнеш някъде в началните класове, за да се присетиш какво означава думата припознавам!

Сега да не седнеш да ми обясняваш,че винаги си бил от 2010,а припознавачо?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2017 21:33

Беладона, как мислиш, че ще дойдете на Армията бе бате и да гепите емблемата, как ще стане?!
@ Ще викнете биячите на домусага ли?!
Само си представям как 50 навлека напират пред портала на Армията и оттам като ги почнем ще ги пратиме чак в Подуяне!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 мар 2017 21:44

Кашчей написа:

Би ли обяснил накратко какво разбираш под понятието "припознаване".
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

пелинат

Мнениеот пелинат » 14 мар 2017 21:48

Teo написа:Беладона, как мислиш, че ще дойдете на Армията бе бате и да гепите емблемата, как ще стане?!
@ Ще викнете биячите на домусага ли?!
Само си представям как 50 навлека напират пред портала на Армията и оттам като ги почнем ще ги пратиме чак в Подуяне!

Не си ли забелязал че донка от два дни въобще не коментира Росен Животното и Иван Куфара,защо ли,защото медиите писаха че Животното е излязъл от затвора,а един приятел ми каза че в затвора имал много време за да чете форумите и му направило впечатление че през лятото на 2015г. когато е влязъл в затвора във форума на ЦСКА се е появил голям цесекарин,та като излязъл го търси да се запознаят.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 мар 2017 21:50

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
пелинат написа:
Кашчей написа:

Циганин е комплимент бих казал! :) Човека още не знае кога има засада и кога няма, но с такава стръв коментира футболни въпроси, че и Колина би му завидял!

А Вацлав Крондл дали ще ми завиди?!
То и Сватбата не знае кога има дузпа и кога не, ама ви даде една да изравните на "Левски" в първият ви мач с тях!

Мушморок, остави дузпата, а кажи научи ли кога има засада и кога не? И да не тръгнеш да обясняваш пак за пасивните!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”