Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Мнениеот ivo55 » 30 дек 2016 15:04

todorov написа:Според мен, трябва да оставят Стамен Белчев до края на първенството. Самите футболисти си го харесват. Освен това, януари едва ли ще се намери читав треньор. Ако ще се взема някой само да се отбие номера и след 2-3 месеца да се чудим как да го разкараме, не съм съгласен. Ако ще се гонят високи цели, то треньора трябва да е много добър. Все пак ЦСКА не е треньорска школа.

И каква е логиката м. Януари да не може да се намери читав треньор?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 дек 2016 15:19

ivo55 написа:
todorov написа:Според мен, трябва да оставят Стамен Белчев до края на първенството. Самите футболисти си го харесват. Освен това, януари едва ли ще се намери читав треньор. Ако ще се взема някой само да се отбие номера и след 2-3 месеца да се чудим как да го разкараме, не съм съгласен. Ако ще се гонят високи цели, то треньора трябва да е много добър. Все пак ЦСКА не е треньорска школа.

И каква е логиката м. Януари да не може да се намери читав треньор?

А каква е логиката за 5 месеца да смени един отбор 4 треньора-нещо за "Гинес" ли се готвите 8-)
А официално логиката е много проста-Първо е трудно точно през зимата да има читав треньор с изтекъл договор, а второто е, че вие (както и левскарите) търсите точно определени имена и всяко различно се приема с недоверие. Досега само Пол льо Гуен беше нещо странично от вечните Стойчо и Любо, но той и Йон Андоне беше име, но се провали в бившият ЦСКА, хем дойде точно през зимната пауза при тях. В сегашният ви отбор минаха и Петрович, и Регенкампф, и Стойчо, и Любо, но нещо нямат особени успехи с него.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 дек 2016 12:10

Чак сега ти видях глупостите. Самото твърдение, че всички треньори са с договори задължително до лятото е уникална простотия. То за другите ти глупости няма какво да говоря изобщо. Трупкаш си мнения, дразниш, вземаш стотинки. Ясен си ми ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2016 12:19

ivo55 написа:Чак сега ти видях глупостите. Самото твърдение, че всички треньори са с договори задължително до лятото е уникална простотия. То за другите ти глупости няма какво да говоря изобщо. Трупкаш си мнения, дразниш, вземаш стотинки. Ясен си ми ;)

Нищо не ти е ясно, но няма да те осветлявам по въпроса. Писах и за Андоне, който бе взет през зимата и изкара до....историята в Монтана, но той беше треньор на друг отбор, не на преименувания "Литекс", та надали ти е особено интересно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 27 яну 2017 16:47

Клаудио Раниери....или Стамен Белчев...който и да е...:))

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 яну 2017 01:58

Кашчей написа:
ivo55 написа:Чак сега ти видях глупостите. Самото твърдение, че всички треньори са с договори задължително до лятото е уникална простотия. То за другите ти глупости няма какво да говоря изобщо. Трупкаш си мнения, дразниш, вземаш стотинки. Ясен си ми ;)

Нищо не ти е ясно, но няма да те осветлявам по въпроса. Писах и за Андоне, който бе взет през зимата и изкара до....историята в Монтана, но той беше треньор на друг отбор, не на преименувания "Литекс", та надали ти е особено интересно.

Мача с Локо (Мездра), който публиката прекъсна нахлувайки на терена в Монтана ли се игра тогава?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2017 10:19

Betchualeng Arnaikem написа:
Кашчей написа:

Мача с Локо (Мездра), който публиката прекъсна нахлувайки на терена в Монтана ли се игра тогава?

Аз малко на прима виста го написах в Монтана, защото си спомнях само, че беше в района на Резервато :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 яну 2017 13:09

Няма никакво значение името на кое отборче ще напишеш,Локо Мездра , Монтана ,Левски или оня отбор от обгазения град,тук всички се интересуват само от GRANDE ЦСКА!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”