Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Синчец, гледай си отбора, който пътува към небитието. 

Гледам Бербо и той ви го нахакал на припознаваческите амбиции. Що тей ..
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

гражданин от село написа:Синчец, гледай си отбора, който пътува към небитието.
Гледам го. И не, не пътува натам. От вас, които 10 години пророкувахте за Герена катастрофи, а проспахте края на собствения си отбор, съвети не приемам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
гражданин от село написа:Синчец, гледай си отбора, който пътува към небитието.
Какво да му гледа? Нищо не може да направи, както не можехме и ние да направим. ПФК Левски АД е също толкова частна собственост, колкото беше и ПФК ЦСКА АД.
Ние сме щастливи, че имаше хора, които да се захванат с ЦСКА и да ни извадят от кошмара. Продължаваме напред.
Дали толкова добре ще се стекат обстоятелствата и при Левски обаче, когато дойде попът?
Fakir написа:Altarf написа:RedSkin написа:Хммм, защо толкова се борите за емблемата на това божково АД, като то е неистинско и фалшиво. Нищо, че му се клехте във вярност.![]()
![]()
![]()
На мен не ми трябва емблемата. За други обаче е важна. Аз 2 милиона не бих дал. По-добре да отидат за селекция и база.
База,а емблемата в ЦСКА1948?! Май ще се връщате обратно в Ловеч или ще си делите Армията с Авиаторите
Ха-ха-ха представям си Фатмака, Коцева и Лъчко Ромея на Армията

С хляб и сол ще ги посрещнем като скъпи гости.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Altarf написа:Бай Добри е домакин в клуба от 1983 година! Легенда зад кадър! Да е жив и здрав!
Пхаха тоя е надминал сър Алекс :D Жив и здрав да е човека.
Последна промяна от Betchualeng Arnaikem на 26 яну 2017 03:39, променено общо 1 път.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Mitata написа:шивача написа:Ето и примери за лъжите и наглостта им:
1. Най-нагло говорят за “зависими медии”. А какво да кажем за вестника на “благодетеля” им, където статии “списва” един добре известен фейсбук трол, а “тежката артилерия” е един мустакат “гуру” със съмнително психическо здраве? Различните долнопробни сайтчета въобще няма да ги споменаваме.
2. Говорят за “измислена емблема”?! А с какво право Литекс Ловеч използва емблемата на автентичния ЦСКА София, който беше обявен в несъстоятелност? Наясно ли са, че това е тежко нарушение, за което в нормалните държави се водят съдебни дела и нарушителят заплаща огромни обезщетения? Ако не са – могат да попитат г-н Бекали, който има челен опит в областта. Да, нашият клуб играе с друга емблема, защото спазва законите.
3. Говорят за “компрометирани личности”. Не знаем кой и защо е компрометиран в техните очи, но със сигурност няма как да е по-лош от онези, които със зъби и нокти се бореха да закрият уж любимия си клуб, за да приемат на негово място Литекс. Дори и най-компрометираният няма как да е по-лош от онези, които бяха дошли да псуват и плюят юноши на собствения си клуб. Същите тези юноши, които сега са гръбнакът на нашия нов клуб.
4. Било им интересно откъде нашият клуб ще намери пари да участва в търга. По-скоро трябва да им е интересно откъде техният “благодетел” ще намери пари за емблемата. Ако бяха наистина толкова убедени в решимостта на въпросния бизнесмен да спечели търга, то нямаше да се притесняват от нас и да пишат декларации, вонящи на страх. Но явно и самите те виждат, че “благодетелят” не обича да харчи излишно – все пак “великите” му управленски решения стигат до там да се опита да намери работа на мъжа на една гимнастичка, чието политическо проектче бизнесменът финансира.
5. Литекс щял да получи това, което му принадлежи? И то с помощта на всеки един от тях? Това как следва да се разбира? Може би, че “благодетелят” не смята да печели търга по нормалния начин, а да използва добре изпитаната схема от лятото, която приложи при узурпирането на ст. “Българска армия”. Ако си мисли, че с 30 декларации, написани по шаблон, ще успее да окаже политически натиск и да ни откаже от търга, този път жестоко се е объркал. Търгът ще бъде спечелен от този, който предложи най-добра цена, а напазаруваните тролове и това кой какво си фантазира, че му принадлежи няма да имат никакво значение.
Часът на истината наближава. И нас няма защо да ни е страх от него. Дори със сегашната емблема нашият клуб е много по-свързан с автентичния ЦСКА отколкото Литекс някога ще бъде, ако ще и да си купи, или по-скоро открадне, 10 емблеми. Тях ги е страх - кълнат се в “благодетеля”, но вътрешно знаят, че идва моментът, когато несъстоятелността на обещанията му ще лъсне със страшна сила.
От феновете на ЦСКА 1948
Досущ като сините привърженици. Тези не са армейци!
Е тук се оливаш малко. Ясно е, че сред феновете на ЦСКА има разделение. Но определено е тъпо да отсичаш, че подкрепящите ЦСКА 1948, както и тези, които не припознават ЦСКА-София не са армейци. Тъпо е, защото познавам такива хора и много от тях са БОЛНИ на тема ЦСКА, ама перманентно болни. Някои от тях не са пропускали мач на ЦСКА от години, включително и във В група. Даваха пари, когато Лупи пусна някакви акции, направиха го, защото мислеха, че ще помогнат на отбора. За да са на стадиона не ходеха на работа, зарязваха всичко.
Ясно е, че с тези хора не сте на едно мнение. Но това не е повод да ги "отписваш" като "червени сърца". Нищо чудно с някои от тях да си бил заедно на стадиона, да сте пяли заедно, кой знае - може би дори заедно да сте се млатили с нечия агитка.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Altarf написа:гражданин от село написа:Синчец, гледай си отбора, който пътува към небитието.
Какво да му гледа? Нищо не може да направи, както не можехме и ние да направим. ПФК Левски АД е също толкова частна собственост, колкото беше и ПФК ЦСКА АД.
Ние сме щастливи, че имаше хора, които да се захванат с ЦСКА и да ни извадят от кошмара. Продължаваме напред.
Дали толкова добре ще се стекат обстоятелствата и при Левски обаче, когато дойде попът?
Не, драги. Нямаше хора, които да извадят ЦСКА от кошмара. За изваждане от кошмара на ЦСКА можеше да говориш ако някой беше се заел да удържи клуба. С известни уговорки можеше да го правиш дори ако беше създал нов отбор (което опита да направи, ама бърже забравяте) и да опита с него да потърси някаква приемственост. Вместо това имаше човек, който зае*а ЦСКА да потъне и изчезне, за да намести своя отбор на негово място.
Дали биха се стекли така обстоятелствата при Левски? Дано не! Защото би било подигравка с мен самия да приема Лудогорец+Септември или нещо такова за Левски, това е просто абсурдно!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Ганчев не си е преместил отбора а го жертва в името на ЦСКА да продължи своя път - той нито имаше гаранция за приемственост нито базите му бяха дадени нито нищо, а базите още не са му дадени, но човека инвестира. Чест му прави, че и не затри напълно Литекс. Остави отбор в Ловеч, който някой ден може отново да се върне в елита.
Между другото Синчеца спомена на няколко пъти темата за децата - тя не е важна а е НАЙ-ВАЖНАТА.
Аз определено съм доволен от случващото се в школата - няма вече такси т.е. схемите "тати плаща аз играя, независимо какво дърво съм" би трябвало да ги няма а ще се привличат талантливи състезатели, които да се развиват. Въведе се ред и дисциплина, като хората на хранилка бяха изметени а се привлякоха добри специалисти доказали се с работата с деца - като Митко Джоров например. Личи си, че се работи с желание и се мисли в перспектива, като скоро и зарязаната от много години база в Панчарево ще бъде изградена на ново.
Между другото Синчеца спомена на няколко пъти темата за децата - тя не е важна а е НАЙ-ВАЖНАТА.
Аз определено съм доволен от случващото се в школата - няма вече такси т.е. схемите "тати плаща аз играя, независимо какво дърво съм" би трябвало да ги няма а ще се привличат талантливи състезатели, които да се развиват. Въведе се ред и дисциплина, като хората на хранилка бяха изметени а се привлякоха добри специалисти доказали се с работата с деца - като Митко Джоров например. Личи си, че се работи с желание и се мисли в перспектива, като скоро и зарязаната от много години база в Панчарево ще бъде изградена на ново.
Последна промяна от IND на 26 яну 2017 09:21, променено общо 4 пъти.
Fakir написа:Teo написа:Ние сме и у дома на Армията и си пеем за ЦСКА!
@ А вие предателите повече нямате какво да правите на тоя стадион.
Вече е чужд за вас.![]()
ПП Герена ви зове!![]()
![]()
![]()
@ Колкото и години да минат, колкото и да се печете и варите, вие поместихте камъка които тежеше на мястото си... повече място нямате в борисовата градина и по специално храма!
ЦСКА 1948 искат и те Армията,може би дните на хората от Ловеч ще са неспокойни вече,да не казвам преброени.
И аз искам в Овалния кабинет , ама...!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.