Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 24 яну 2017 20:49

baraba написа:
анто маина написа:А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Гледам пак се опитват някои в безсилието си да извъртат нещата към спора ТД / баничарницата Е или не Е равнозначно на Футболен клуб / отбор !!!
Веднага по същество , ще игнорирам вече създадения правен прецедент с решението на един Европейски Съд и ще дам примери :
1 . Дали е възможно да има играещ някъде ФК без да е под шапката / управлението на ТД - Да , възможно е и не само в аматьорския футбол където по презумпция са само такива чисти от шапки отбори , но се среща и в професионалния футбол , като шапката / управляващия го орган е под друга егида ( например публична , общинска ... друга собственост ! Примери много , дори и в България ) Или с една дума , отговора е : категорично - ДА !!!
2 . Дали е възможно ТД да участва в каквото и да е първенство без да има под управлението си някакъв футболен отбор , треньорски щаб .... Категорично - НЕ , за такова животно все още не съм чувАл :roll:
Така че драги ми Смехурко ( да цитирам великия Ран Босилек) мантрата , че фирмата / баничарница и футболен отбор / клуб са идентични , умре с гръм и трясък , а останалото е празно лалане или както англичаните обичат да се изразяват ... бла , бла , бла .... ;)

Може ли да покажеш това решение на европейски съд? :lol:
А ФК може да има и друга юридическа форма, различна от търговско дружество. Примерно да е сдружение (юридическо лице с нестопанска цел). Но без такава юридическа форма футболният клуб може да играе само за здраве след края на работния ден. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 24 яну 2017 20:56

djd написа:
RedSkin написа:
djd написа:Докато се караме, ще ни вземат и залата на школата по волейбол, както взеха Мараканата.
А и аз не виждам какво имаме да делим помежду си.
Проблемите са между Гришата и Домуса. Не са между феновете на ЦСКА.

Домуса ли докара лудогорец на Армията да се преименува на ЦСКА или джуджето докара литекс?

Виж, това което се случи, вече се е случило. И мен ме е яд, че не се запази стария клуб, но вече нищо не може да се направи.
Аз лично възприемам ЦСКА-София и ЦСКА 1948 като нови отбори, въпреки че в първия играе целия Литекс.
За мен това са нови отбори, които се стремят да станат наследници на стария ЦСКА.
Засега нито един от двата не ме кефи, гледам мачове, ама нещо нямам същата тръпка. На ЦСКА 1948, признавам си, не съм гледал мачове, само репортажи.
Абсолютно не приемам тия караници между цесекарите. Това ме отблъсква още повече и ме кара да стоя настрани.
Вярвам, че накрая ще има един ЦСКА, който ще обедини и феновете. Да се тръшкаме за станалото няма смисъл, не можем вече да го променим.

Омръзна ми от тия женички дето се реват, че някой бил срещу ЦСКА и искал да ни убие, искал да ни няма. Абе дърпатовци.. Опростиха милиони към държавата, направиха ви нова лига, дадоха ви Армията, КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА ИМА ГМО-то??? Щели сме да играем години наред в селата, ако сме почнели на чисто....
Какво щеше да ви стане за 3г. ако бяхме играли по селата и да се върнем по-силни от всякога, а не като сега посредствени и без фенове?
Помнете ми думата, това нещо на Армията в момента няма да постигне никакви успехи нито в новата измислена лига, нито в Европа. Нито ще видите нов стадион и бази. Това което си надробихте ще си го сърбате. Но това ГМО бъдеще няма със сигурност.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 20:58

Red joker написа:
Tommi написа:
baraba написа:
анто маина написа:А може ли дружество,без клуб,без публика,без треньори,без играчи ,да учасъва в първенството?

Гледам пак се опитват някои в безсилието си да извъртат нещата към спора ТД / баничарницата Е или не Е равнозначно на Футболен клуб / отбор !!!
Веднага по същество , ще игнорирам вече създадения правен прецедент с решението на един Европейски Съд и ще дам примери :
1 . Дали е възможно да има играещ някъде ФК без да е под шапката / управлението на ТД - Да , възможно е и не само в аматьорския футбол където по презумпция са само такива чисти от шапки отбори , но се среща и в професионалния футбол , като шапката / управляващия го орган е под друга егида ( например публична , общинска ... друга собственост ! Примери много , дори и в България ) Или с една дума , отговора е : категорично - ДА !!!
2 . Дали е възможно ТД да участва в каквото и да е първенство без да има под управлението си някакъв футболен отбор , треньорски щаб .... Категорично - НЕ , за такова животно все още не съм чувАл :roll:
Така че драги ми Смехурко ( да цитирам великия Ран Босилек) мантрата , че фирмата / баничарница и футболен отбор / клуб са идентични , умре с гръм и трясък , а останалото е празно лалане или както англичаните обичат да се изразяват ... бла , бла , бла .... ;)

Може ли да покажеш това решение на европейски съд? :lol:
А ФК може да има и друга юридическа форма, различна от търговско дружество. Примерно да е сдружение (юридическо лице с нестопанска цел). Но без такава юридическа форма футболният клуб може да играе само за здраве след края на работния ден. :lol:

Томмчо,опече ли семките :lol:

На Томчо като най-ерудиран от катуна, щото са му чели брушурки с икономически термини са му оставили най-отговорната задача-да ги припикае.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 яну 2017 20:58

Много ми е интересно, как влизате в този раздел,и казвате кой какво да харесва ,обича или го радва.Оставете цесекарите да си харесват ЦСКА,ЦСКА- София ,или каквото си искат,все едно те да ви държат сметка ,вие какво да харесвате,или да обичате .Да ви питат ,що обичате жените си ,примерно ,като са КОВРИ,или нещо подобно и да ви го повтарят непрекъснато.

BabaDona

Мнениеот BabaDona » 24 яну 2017 21:03

RedSkin написа:
djd написа:
RedSkin написа:
djd написа:Докато се караме, ще ни вземат и залата на школата по волейбол, както взеха Мараканата.

Домуса ли докара лудогорец на Армията да се преименува на ЦСКА или джуджето докара литекс?

Виж, това което се случи, вече се е случило. И мен ме е яд, че не се запази стария клуб, но вече нищо не може да се направи.
Аз лично възприемам ЦСКА-София и ЦСКА 1948 като нови отбори, въпреки че в първия играе целия Литекс.
За мен това са нови отбори, които се стремят да станат наследници на стария ЦСКА.
Засега нито един от двата не ме кефи, гледам мачове, ама нещо нямам същата тръпка. На ЦСКА 1948, признавам си, не съм гледал мачове, само репортажи.
Абсолютно не приемам тия караници между цесекарите. Това ме отблъсква още повече и ме кара да стоя настрани.
Вярвам, че накрая ще има един ЦСКА, който ще обедини и феновете. Да се тръшкаме за станалото няма смисъл, не можем вече да го променим.

Омръзна ми от тия женички дето се реват, че някой бил срещу ЦСКА и искал да ни убие, искал да ни няма. Абе дърпатовци.. Опростиха милиони към държавата, направиха ви нова лига, дадоха ви Армията, КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА ИМА ГМО-то??? Щели сме да играем години наред в селата, ако сме почнели на чисто....
Какво щеше да ви стане за 3г. ако бяхме играли по селата и да се върнем по-силни от всякога, а не като сега посредствени и без фенове?
Помнете ми думата, това нещо на Армията в момента няма да постигне никакви успехи нито в новата измислена лига, нито в Европа. Нито ще видите нов стадион и бази. Това което си надробихте ще си го сърбате. Но това ГМО бъдеще няма със сигурност.

Лекичко да не пометнеш от злоба, скин ли си, син ли си, не те знам.
Тия офанзивни мантри с това, че след 3 години по селата ще се върнем по- силни отвсякога може да ги разправяш на някой друг. В България феновете са придирчиви и капризни, лесно биха си създали навик да не ходят на мачове три години поред, щото играем с някакви си селяни. Да, тезата, че на стадиона се ходи заради ЦСКА, а не заради съперника е хубава, но по същество невярна, тъй като феновете ходят на мачове с интрига и класни съперници. Пролетта на 2012 г. имахме реален шанс да станем шампиони, но с някои отбори пак бяхме малко. И за да не бъда контриран с това, че боклуците са били начело- ами не, случвало се е и преди това, и след това. Такъв е манталитетът на българина, трудно ще се промени.
А ЦСКА ще извърви стъпалата към това да си бъде нормален и стабилен клуб с бъдеще и перспективи. Но за твоята злоба не знам дали има лек. Дано, щото само би си скъсил животеца, слюнчейки се по форуми и кой знае още къде.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 яну 2017 21:09

анто маина написа:Много ми е интересно, как влизате в този раздел,и казвате кой какво да харесва ,обича или го радва.Оставете цесекарите да си харесват ЦСКА,ЦСКА- София ,или каквото си искат,все едно те да ви държат сметка ,вие какво да харесвате,или да обичате .Да ви питат ,що обичате жените си ,примерно ,като са КОВРИ,или нещо подобно и да ви го повтарят непрекъснато.

В нашата страна всеки държи сметка на другите, но не и на себе си.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 яну 2017 21:13

RedSkin написа:
djd написа:
RedSkin написа:

Нали си играете по селата бе,убавец :) Чих го дириш тука :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 24 яну 2017 21:14

Я кажи от кои скинове си?Познавам ги нашите и някои идват на Армията и сега.Ти си фалшив като фалшивото Гелосано отборче което подкрепяш.Хитреците като Мегафончо предадоха приятелите си и си уредиха живота а балъчетата подкрепят Обелските палячовци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 яну 2017 21:15

анто маина написа:Значи първо се създава ново дружество "Дунав 2010" и след това ,хоп" През сезон 2015/2016 завършва на първо място в "Б" група и след 25 години отсъствие успява да се завърне в родната „А“ група."

Ти знаеш ли тази тема за кой клуб е? Като те вълнува Дунав 2010 си има раздел-отиваш, питаш, отговарят ти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 яну 2017 21:18

Кашчей написа:
анто маина написа:Значи първо се създава ново дружество "Дунав 2010" и след това ,хоп" През сезон 2015/2016 завършва на първо място в "Б" група и след 25 години отсъствие успява да се завърне в родната „А“ група."

Ти знаеш ли тази тема за кой клуб е? Като те вълнува Дунав 2010 си има раздел-отиваш, питаш, отговарят ти.

Кашу, е може ли така тактично да се изнижеш от разговора с това обяснение?!
@ Мислех те за по поетичен и точен! :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”