Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 18:22

GOLEADOR написа:И сега какво излезе,ГГ и Стойне са уреждали мач за коеф. 1.40 вместо 1.90,щото са прости?!
[center]Изображение[/center]

Начален коефициент е бил някъде около 2.80 , тъй като започват да го играят с особено големи залози , букитата започват да намаляват до 1.10 преди мача ....ефбет свалиха мача още в събота , еврофутбол въобще го нямаха .... аз заложих при друг бикмейкър !

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 18:25

GOLEADOR написа:Даейби и мошеника му даейби!
http://tipster.bg/mach/tsarsko-selo-sofia-tsska-sofia-ii-bulgaria-vtora-pfl-451781
Боркиш,за мен вече си мошеник от най-ниска пломба!

Баце , кви са тия шано сайтчета ?! Аз съм профи и бачкам само с ейжън монитор , най - скъпата версия !!!

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 02 яну 2017 18:27

Донче: Покажи фишче. Нали твой "приятел" го бил "играл" на 2.50. Хайде не на нас тия глупости. Аз се занимавам с тото прогнози от години и следя коефициентите. 2.50 на тоя мач може да е имало само в някое тотално ретардирало петокласно буки.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 яну 2017 18:29

GOLEADOR написа:Боркиш,хванаха те в лъжа,сега се извинявай за грешката си или вече никой няма да ти вярва!

Надай се уйчо на пияна ....... ! :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 02 яну 2017 18:41

Beladona написа:
TheOnly1 написа:Пак обяснявам за ретардите като Донка: Коефициента за ЦС 2015 в този мач е 1.40 в Бетфеър. Един приятел ме попита дали да го играе на хендикап ЦС2015 - 1 на 1.90 и аз му казах да слага смело, защото знаех, че ще ритаме с децата. В интерес на истината хендикапа обаче излезе на косъм, защото ЦСКА II удари и греда при 4:2. В този мач не е имало нито обръщалки, нито някакви необичайни събития. Единственото особено нещо е, че ЦСКА II беше с U17 играчи, но причината за това я обясних в предния пост.

Ей , Онли 1 , един приятел го игра на коефициент 2.50 даже ....ден и половина преди мача ! Ние поне сме една групичка , дето си залагаме , та едно момче каза , че букитата са излезнали в събота с фаворит в мача ЦСКА - София 2 с 2.20 ...тия ги разправяй на баба си за коефициентите ....Ганчу на теб ли даде парите да играеш , че УЕФА прати писмо ? Я кажи , къде заложихте мача ?

За пореден път хванат в ЛЪЖА донкЯ я хванаха,то се прави на лудА!!!
Кажи беладончУ можеш ли да пишеш още десетина страници с едни и същи глупости?
Неможеш ти казвам бре,толкова си неспособен....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 19:00

TheOnly1 написа:Донче: Покажи фишче. Нали твой "приятел" го бил "играл" на 2.50. Хайде не на нас тия глупости. Аз се занимавам с тото прогнози от години и следя коефициентите. 2.50 на тоя мач може да е имало само в някое тотално ретардирало петокласно буки.

Ок , аз ако ти покажа фиш с коефициент 2.30 за Царско село , ти ще ми покажеш ли къде заложи Ганчу парите , че го погнаха от УЕФА ?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 02 яну 2017 19:08

Последно 2,50 или 2,30 ,че ми стана интересно?

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 02 яну 2017 19:09

Давай фиша и не се ослушвай :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 яну 2017 19:15

TheOnly1 написа:Давай фиша и не се ослушвай :)

Той да каже при кое буки е залагал , че те си имат история на коефициентът и там не може да манипулира и да шикалкави .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 яну 2017 19:17

анто маина написа:Последно 2,50 или 2,30 ,че ми стана интересно?

Чакай че веднъж беше 2.2 , после стана 2.8 и съвсем се обърках .

Върни се в “ЦСКА”