KAT90 написа:Ок, явно не съм се изразил правилно, за което се извинявам. Че задълженията не са виновни е ясно, но те са последица от дефицита. Все пак трябва да се покриват тези грешки в мениджмънта. И като видиш 30млн. дълг е ясно, че не са заради излишък и добър мениджмънт. И това колко години вече? На мен доходността, ако за 1г. е 5% е голям успех. А, ако е 1% е провал, та какво остава за отрицателен баланс и то перманентен. Всичко е мениджмънт и управление на капитал. Тук не става въпрос за спортен клуб, а за мениджмънт на дружество. А вашето е неефективно с нарастваща загуба във времето. Така, че не се прави на ощипана мома(теле

), а си признай, че ще махате настоящето дружество. Някои от ръководството ви го знаят впрочем, но като не ми вярваш просто стой и чакай края на шампионата.
Първо, общите задължения като абсолютна стойност и сами по себе си не са показател за добро или лошо управление. Да, в сегашното ни състояние 30 млн. биха били лош сигнал заради "изядения" собствен капитал, но при други обстоятелства не е така.
Второ, зависи как измерваш доходността, но по принцип за футболен клуб 5% е ниска. Но ниската или дори отрицателната възвръщаемост далеч не е проблем само на Левски. Вие да не би да сте по-различни? Обаче в настоящата ситуация, в която целта на клубовете е да вържат двата края, тези неща не са на дневен ред и няма смисъл да навлизаме в подробности.
Трето, никой не отрича проблемите от различно естество при нас. Положението не е цветущо, но по мое мнение не е и безнадеждно. Какво ще се случи зависи от възможностите на мениджмънта. Тук има една много съществена разлика между нас и вас. Докато повечето от вас винаги са с илюзията, че ви очаква светло бъдеще и че нещата са под контрол, ние не се притесняваме да изризяваме съмнение или неодобрение към случващото се в клуба ни.