Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 29 дек 2016 10:50

KAT90 написа:Ама аз ти казвам едно, ти пак си продължаваш с твоето. Никъде не съм казал, че задължения=разходи, а че осчетоводените разходи многократно надвишават приходите ви. Кое е толкова сложно. Нима си мислиш, че е трудно да изкара някакви разходи за няколко милиона, които да ги сложи в джоба си? Само за заплати ви отиват над 250 000лв. на месец. За една година са 3млн. лв. Какви са ви реципрочните приходи? Или викаш правите милиони задължения, но нямате никакви разход, а само приходи! :lol: :lol: :lol:

По-назад написа, че УЕФА ще ни изхвърли от евротурнирите, защото задълженията ни надвишават приходите и просто ти обясних, че никой не използва такъв показател.
А за превишението на разходите над приходите не са виновни задълженията. При 0 лв. задължения и финансиране само чрез собствени източници (което не е препоръчително) също може да се генерират загуби заради неефективно управление и редица други неща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 дек 2016 10:55

petko.h.markov написа:Защо се правите на шашави или сте си такива,вече не знам.Кому е нужно да цитирате имената на големи/избягвам думата
легенди/футболисти играли за ЦСКА и припознали ЦСКА-София?Те ли са предопределили вашето мнение?И престанете
да бутате там Якимов,защото той дума не е казал официално.Та голяма част от вас припознаха това чудо далеч преди
Пенев,Жеков и Никодимов да кажат нещо.И ако ТЕ не бяха припознали и вие ли нямаше да го направите?
Просто се криете зад имената им и се опитвате да оправдаете постъпката си.Ако не греша,Жокера пръв,отпреди 3-4г
си мечтаеше за обединение на Литекс и ЦСКА.Ама като няма риба и рака е риба.

Петкоооо , Петко, чети бре Петко ... Петко не чете , само писателства :roll:
Подуенчето питаше , Петър Жеков , легенда ли е на ЦСКА , отговора мисля е достатъчно .... "образен" ... ;)
Останалите ти опити за някакви наченки на разсъждения изобщо не подлежат на коментар :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 дек 2016 11:05

ЕМИЛ написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:Голяма греда, като от тези на големия Йорданов.

Защо не казват, че Петър Жеков е давал интервю бре:
Легендата на ЦСКА Петър Жеков определи шампиона Лудогорец като единствения светъл лъч в клубния ни футбол през годината. Бившият голмайстор даде оценката си на 2016 година пред "Меридиан Мач", като тя не звучи много ласкаво дори и за отбора на ЦСКА.

"Годината не беше добра. Какъв национален отбор, какви клубове, за какво изобщо говорим? Само Лудогорец са нещо хубаво за футбола, останалите са гола студена водичка по гърба. Лошите неща са много, но най-неприятно впечатление ми правят съдиите. Започнаха да се връщат някои практики от миналото, което е лошо.

"Оценката ми за ЦСКА е 3,50, като дори и това е високо. Нямам отбор на сърцето. Гледам реално и спокойно на нещата. Лудогорец е ясен шампион, а Монтана ще изпадне", коментира Жеков.

Той легенда ли е на ЦСКА-София?

И къде по-точно я видя тази греда :roll: Какво ти се видя толкова учудващо в случая ??? Паро Никодимов легенда ли е на ЦСКА , Димитър Пенев легенда ли е на ЦСКА .... Димитър Якимов легенда ли е на ЦСКА .... ??? Ти как мислиш ??? Опаа , забравих , ти не мислиш , ти предпочиташ , да .... "подслушваш" и да се правиш на великия манипулатор .... грешката е моя , извинявай :oops:

Легенди са на ЦСКА , но не и на ЦСКА-София .

Така ли бе,чакал :roll: Ние поне имаме Легенди и за износ,вие имате само една-Бог да я прости :cry:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 29 дек 2016 11:09

Tommi написа:По-назад написа, че УЕФА ще ни изхвърли от евротурнирите, защото задълженията ни надвишават приходите и просто ти обясних, че никой не използва такъв показател.
А за превишението на разходите над приходите не са виновни задълженията. При 0 лв. задължения и финансиране само чрез собствени източници (което не е препоръчително) също може да се генерират загуби заради неефективно управление и редица други неща.

Ок, явно не съм се изразил правилно, за което се извинявам. Че задълженията не са виновни е ясно, но те са последица от дефицита. Все пак трябва да се покриват тези грешки в мениджмънта. И като видиш 30млн. дълг е ясно, че не са заради излишък и добър мениджмънт. И това колко години вече? На мен доходността, ако за 1г. е 5% е голям успех. А, ако е 1% е провал, та какво остава за отрицателен баланс и то перманентен. Всичко е мениджмънт и управление на капитал. Тук не става въпрос за спортен клуб, а за мениджмънт на дружество. А вашето е неефективно с нарастваща загуба във времето. Така, че не се прави на ощипана мома(теле :lol: ), а си признай, че ще махате настоящето дружество. Някои от ръководството ви го знаят впрочем, но като не ми вярваш просто стой и чакай края на шампионата.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 дек 2016 11:15

petko.h.markov написа:Защо се правите на шашави или сте си такива,вече не знам.Кому е нужно да цитирате имената на големи/избягвам думата
легенди/футболисти играли за ЦСКА и припознали ЦСКА-София?Те ли са предопределили вашето мнение?И престанете
да бутате там Якимов,защото той дума не е казал официално.Та голяма част от вас припознаха това чудо далеч преди
Пенев,Жеков и Никодимов да кажат нещо.И ако ТЕ не бяха припознали и вие ли нямаше да го направите?
Просто се криете зад имената им и се опитвате да оправдаете постъпката си.Ако не греша,Жокера пръв,отпреди 3-4г

Нещо ме бъркаш с товарния влак,да не те е гепил „Син език“ ,Пеца,като някои други дето се отрекоха от отбора и сега плюете по него,само защото ГГ е начело или ви е яд ,дето не е платил вересиите на пернишките мърши и Лупи ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 дек 2016 11:22

Red joker написа:

Нещо ме бъркаш с товарния влак,да не те е гепил „Син език“ ,Пеца,като някои други дето се отрекоха от отбора и сега плюете по него,само защото ГГ е начело или ви е яд ,дето не е платил вересиите на пернишките мърши и Лупи ;)

Казах "ако не греша".
Тук коментирам вас,а не Ганчев.Какво общото между ПФК ЦСКА и ЦСКА-София,та да съм се отрекъл от отбора си?
Моят отбор официално обяви фалит,а това е всичко друго,но не и ЦСКА.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 дек 2016 11:24

petko.h.markov написа:
Red joker написа:

Казах "ако не греша".
Тук коментирам вас,а не Ганчев.Какво общото между ПФК ЦСКА и ЦСКА-София,та да съм се отрекъл от отбора си?
Моят отбор официално обяви фалит,а това е всичко друго,но не и ЦСКА.

Е ми,проблема си е изцяло твой :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 дек 2016 11:32

Голема драма с тия календари! ;)
Че ги продаваме кат топъл хляб .... особено в по-обгазената част на страната ;)

ПП: ... 2003 имахме един култов ... мноооого як :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2016 11:58

KAT90 написа:Ок, явно не съм се изразил правилно, за което се извинявам. Че задълженията не са виновни е ясно, но те са последица от дефицита. Все пак трябва да се покриват тези грешки в мениджмънта. И като видиш 30млн. дълг е ясно, че не са заради излишък и добър мениджмънт. И това колко години вече? На мен доходността, ако за 1г. е 5% е голям успех. А, ако е 1% е провал, та какво остава за отрицателен баланс и то перманентен. Всичко е мениджмънт и управление на капитал. Тук не става въпрос за спортен клуб, а за мениджмънт на дружество. А вашето е неефективно с нарастваща загуба във времето. Така, че не се прави на ощипана мома(теле :lol: ), а си признай, че ще махате настоящето дружество. Някои от ръководството ви го знаят впрочем, но като не ми вярваш просто стой и чакай края на шампионата.

Първо, общите задължения като абсолютна стойност и сами по себе си не са показател за добро или лошо управление. Да, в сегашното ни състояние 30 млн. биха били лош сигнал заради "изядения" собствен капитал, но при други обстоятелства не е така.
Второ, зависи как измерваш доходността, но по принцип за футболен клуб 5% е ниска. Но ниската или дори отрицателната възвръщаемост далеч не е проблем само на Левски. Вие да не би да сте по-различни? Обаче в настоящата ситуация, в която целта на клубовете е да вържат двата края, тези неща не са на дневен ред и няма смисъл да навлизаме в подробности.
Трето, никой не отрича проблемите от различно естество при нас. Положението не е цветущо, но по мое мнение не е и безнадеждно. Какво ще се случи зависи от възможностите на мениджмънта. Тук има една много съществена разлика между нас и вас. Докато повечето от вас винаги са с илюзията, че ви очаква светло бъдеще и че нещата са под контрол, ние не се притесняваме да изризяваме съмнение или неодобрение към случващото се в клуба ни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 дек 2016 12:25

Tommi написа:Първо, общите задължения като абсолютна стойност и сами по себе си не са показател за добро или лошо управление. Да, в сегашното ни състояние 30 млн. биха били лош сигнал заради "изядения" собствен капитал, но при други обстоятелства не е така......
[center]Ей подуянец! Тия фермани си ги пиши във вашата умряла тема ! [/center]

Върни се в “ЦСКА”