ЕМИЛ написа:Парад на пошлото съдийство бе този мач .Абсолютен наръчник как да се подкрепя един отбор от хората в черно .
Га яде кифтаците на Лазур не рева, а?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:Парад на пошлото съдийство бе този мач .Абсолютен наръчник как да се подкрепя един отбор от хората в черно .
bobo_13 написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Първо няма АТАКА, че да ми говориш тия неща. Има центриране от статично положение, при което всички са на една линия, и пред и зад Дървото има играчи на Дунав.....друг е въпросът дали изобщо има дърпане или Дървото просто се сгромоляса. Такива ситуации има при всяко статично положение и ако това е дузпа имаше поне още 5-6 в полза и на двата отбора в този мач......
Червен картон се дава за спиране на ГОЛОВА АТАКА(за както беше положението на Китанов в 8-та минута) или умишлено изчистване с ръка в наказателното поле и разбира се умишлен фал(който всеки съдия си има тълкувание)
Red_Neck написа:ЕМИЛ написа:Парад на пошлото съдийство бе този мач .Абсолютен наръчник как да се подкрепя един отбор от хората в черно .
Га яде кифтаците на Лазур не рева, а?
Red joker написа:bobo_13 написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Първо няма АТАКА, че да ми говориш тия неща. Има центриране от статично положение, при което всички са на една линия, и пред и зад Дървото има играчи на Дунав.....друг е въпросът дали изобщо има дърпане или Дървото просто се сгромоляса. Такива ситуации има при всяко статично положение и ако това е дузпа имаше поне още 5-6 в полза и на двата отбора в този мач......
Червен картон се дава за спиране на ГОЛОВА АТАКА(за както беше положението на Китанов в 8-та минута) или умишлено изчистване с ръка в наказателното поле и разбира се умишлен фал(който всеки съдия си има тълкувание)
Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчиненияНещо да ти говори правилото за „ последен в защита“
По твоята логика ,всеки фаул на вратаря е за ЧК
Значи казваш още,че центрирането от статично положение не е атака
,второ -пред Преслав беше само вратаря на голлинията и му беше приложена „Драгиевата“-чиста дузпа с нарисуван червен картон
![]()
Red joker написа:Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчиненияНещо да ти говори правилото за „ последен в защита“
Значи казваш още,че центрирането от статично положение не е атака,второ -пред Преслав беше само вратаря на голлинията и му беше приложена „Драгиевата“-чиста дузпа с нарисуван червен картон
![]()
petko.h.markov написа:Red joker написа:bobo_13 написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчиненияНещо да ти говори правилото за „ последен в защита“
Значи казваш още,че центрирането от статично положение не е атака
,второ -пред Преслав беше само вратаря на голлинията и му беше приложена „Драгиевата“-чиста дузпа с нарисуван червен картон
![]()
Как си прочел хиляди книги,като те мързи да прочетеш няколко страници?
"Прочети новите правила влезнали в сила преди ЕВРО2016
В наказателното поле се отсъжда дузпа, но вече не се дава червен картон, а само жълт, стига нарушението да не е от типа счупи крак."
bobo_13 написа:Red joker написа:Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчиненияНещо да ти говори правилото за „ последен в защита“
Значи казваш още,че центрирането от статично положение не е атака,второ -пред Преслав беше само вратаря на голлинията и му беше приложена „Драгиевата“-чиста дузпа с нарисуван червен картон
![]()
Ами гледаш с червени очила...прочети правилника и ще видиш. Първо няма последен в защитата, защото има играч на Дунав пред Дървото(тоя русия с опашката от Дунав), който не успя да играе с топката и зад Дървото има играч. Това не е атака....при атака няма центриране от мъртва топкат.е. няма реална ГОЛОВА АТАКА....... Драгиевата не я виждам, виждам как ръката на Мерием е на тяллото на Дървото и как Дървото му стиска ръката под мишница и пада с него, защитника и да иска не може да си махне ръката.....и аз навремето така съм си просил фалове......похват много често използвано от нападателите...При всяко статично положение има хващане и прегръщане и когато защипеш под мишница ръката на защитника и тръгнеш да падаш напред, той пада върху теб.....ама само човек играл поне малко футбол ще ги знае тези неща
ИНАЧЕ НАПАДАТЕЛЯТ НА дУНАВ ПРЕОДОЛЯВАЙКИ Китанов има пред себе си само празната врата...по-чисто положение от това....здраве му кажи.....дори вратарчето на Дунав го каза, че преди шампионата са събирали вратарите на всички отбори и съдиите са им обяснявали правилника и, че фал извън пеналта от страна на вратаря с крак е червен картон
Red joker написа:bobo_13 написа:Red joker написа:Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчиненияНещо да ти говори правилото за „ последен в защита“
![]()
Ами гледаш с червени очила...прочети правилника и ще видиш. Първо няма последен в защитата, защото има играч на Дунав пред Дървото(тоя русия с опашката от Дунав), който не успя да играе с топката и зад Дървото има играч. Това не е атака....при атака няма центриране от мъртва топкат.е. няма реална ГОЛОВА АТАКА....... Драгиевата не я виждам, виждам как ръката на Мерием е на тяллото на Дървото и как Дървото му стиска ръката под мишница и пада с него, защитника и да иска не може да си махне ръката.....и аз навремето така съм си просил фалове......похват много често използвано от нападателите...При всяко статично положение има хващане и прегръщане и когато защипеш под мишница ръката на защитника и тръгнеш да падаш напред, той пада върху теб.....ама само човек играл поне малко футбол ще ги знае тези неща
ИНАЧЕ НАПАДАТЕЛЯТ НА дУНАВ ПРЕОДОЛЯВАЙКИ Китанов има пред себе си само празната врата...по-чисто положение от това....здраве му кажи.....дори вратарчето на Дунав го каза, че преди шампионата са събирали вратарите на всички отбори и съдиите са им обяснявали правилника и, че фал извън пеналта от страна на вратаря с крак е червен картон
Не,ти гледаш със сините очилца и аз съм играл футбол,така че не ми ги обяснявай тия за мишниците,щото го беше хванал през кръстаЗа Китанов също -излизат двама защитници пред голлинията,а и не съм сигурен дали за нарушение с ръка или за нарушение с крак се дава ЧК,но ще питам съдия и ако не съм прав ще ти се извиня
Sstefanov написа:Днеска ви бутнаха яко - радвай се, че сме в България и на фалшивите отбори им е позволено. Ще дойде видов ден и ще ядете хурката. Живи и здрави и весели празници.
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, Tony_CSKA и 10 госта