Astarot много си прав, но има и друга подробност,аз така като гледам по4ти вси4ки игрища и стадион4ета ве4е са направени платени охраняеми паркинги, поне из Варна е така, пълна лудница, ти и да решиш да отидеш да пориташ малко, ...то няма къде......единствено хубаво е (поне за сега)4е и училищата още не са ги превърнали в нещо подобно:)
А и аз като си спомня, имаше ли малко свободно време и с топката на вън, не спирахме да играем футбол ...но сега МЪКААААААААААААА...........то вярно навлизат много технологии, но децата не трябва да седят само пред компютъра, но това зависи мисля и от самите родители:) така си е.............но то като се замисля маи и аз прекарвам по голямата част от деня пред компа:))))))))))(еееееххххх работа,работаааа).....та .......май си загубих мисълта някъде........е как да имаме футбол като няма заинтересовани хора и деца които искат да се научат на тази прекрасна игра,а и то не е само да гониш топкато, ТО И АКЪЛ СЕ ИСКА:)

.....или пък тези деца които искат да се занимават с този спорт,просто нашите треньори им замазват учите с празни приказки, а и те трябва да си изпълнят плана......тази годи водиш еди коя година мом4ета, играят еди в коя група....и така...после кой от където е дошъл........веднага ми се връща един спомен "4е като кажеш на треньора си 4е имаш надежди и ме4ти да станеш професионален футболист- той те гледа и ти се смее" ,а ти знаеш ли 4е преди това в списъка му има доста познати и роднински мом4ета които стават футболисти, без зна4ение ка4ествата им,"- аз поне бах свидетел на такова нещо......
А ОТНОСНО ТЕМАТА ЗА Бербатов- то4но реших да стана малко от телевизора и тогава е станало смяната на Митко...и нищо не видях как излезе,що излезе, дали е контузия, или просто му писна ......но то как да не му писне,и аз да съм център нападател и цяли 3 или 4 ма4а (колко станаха от евро2008)...ити да не получиш един голов пас, сами кажете ако сте на негово място.....изобщо нямате право да се сърдите на Бербо за тази игра на отбора.....та той не може сам да се връща да си взема топката и сам да си прави положенията....тези хал;фове за какво са в отбора, а то4то и това им е работата.
просто цялата вина е на треньора -той трябва да им мисли стратегия на игра (ако му се отдава,това е друг въпрос), той трябва да ги надъхва, той трябва да им дава спортната злоба...но у нас го няма, А и ти какъв треньор трябва да си,4е да не играеш нападателно мммммм, интересна тактика,...само като си спомня ма4овете с Италия, Грузия....мъкаааааа,мъкаааааа.......ти без атаки как ще биеш противника ...а и Марто най офанзивния контузен и го направиха голям проблем - но явно е голям щом куца играта на отбора, и няма кой да атакува остро.......
според мен по4не ли се отна4ало....вси4ко 6те се оправи, а какво е на4алото :СМЯНА НА ТРЕНЬОРА; даже да хванат пената по ще съм навит, 4овечеца как изкара ,сглоби и надъха оклюмалите Армейци, не е лъжа ,даже са са и първи в класирането и то с изцяло нов отбор.......Стратега му е майката,но лошо 4е и годинките станаха пове4о, а и на него не му се занимава,той даде каквото можа на българския футбол.....ех 1994 г.

)),,,просто се радвам 4е се слу4и в моя живот, беше неотразимо и незабравимо,... БЛАГОДАРЯ ТИ, И ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ

))))