Локо ГО - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Локо ГО - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 20:57

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Странно, защо реши, че Дунав е менте? Някой е довлякъл в Русе Светкавица Търговище и и го е прекръстил на Дунав ли, както Ганчев направи с Литекс?! И да, докато го има това тъпо преклонение пред София, България ще е ДДК!

Че ти сам си си го написал. :lol: В общ план не знам защо в тая тема реши да анализираш ''ментетата'' в България и кой какво ''менте'' е.Виж,има място за всичко.Ако имаш зор да ми обясняваш за Дунав - можеш на ЛС,ама тука не си е работа.Хората искат да четат за мача.

Не ми казвай за какво искат да четат хората, а се върни и виж кой първи зачекна един отбор, който няма място в темата! Днес мачът бе Локо ГО - ЦСКА-София, но не виждам редакция на неправилното заглавие. А относно мача..поредното подпиране на ганчевия отбор-дали случайно или преднамерено..не коментирам!

Заглавието не обижда никой отбор,така че нямаме нарушение на правилата. ;) Ако не си наясно модераторите санкционираме за обиди към отборите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 дек 2016 20:59

Неспазването на дисциплина на никой непрощава и ако в Ловеч ГГ му беше лесно да коли, беси и контролира в София не е така и затъването няма да е далече.
Гришата е имал среща /когато са говорили за НСПП/ и там е споменал, че положението в отбора е трагично, играчите са разделени на групи, а португалците само ходят по к.у.рви.Явно и на него му е ясно.Защо обаче това е допуснато, защо някой хора не са се намесили не знам, но това "безвремие" при нас трябва да спре.Това просто не е ЦСКА.

Ред и дисциплина с настоящите ръководители няма да има и неслучайно ГГ направи сондаж за лицето Сираков, за което днес по време на мача идеално се чу мнението на феновете.
ЛП и СМ са персона нонграта за ГГ, а те реално са единстени, които могат да вкарат ред.

Интересното предстои...
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 дек 2016 21:00

При Стойчо в ППЛ ще сме фактор винаги... колкото и пъти да ни е бил треньор толкова пъти сме били само първи!
@ Даже с некви ментаци събрани от паланки и плажове треснахме сините с гол на абсолютен дебютант в професионалния футбол, а с отбор анонимници бяхме 5 точки пред Лудогорец зимата на 2014! :idea:
Ставане на шампион на подуянския стадион, разбиване на дрийм тийма на НС и СС, бой над сините където ги хванем... :idea:
@ Във футбола има можещи и неможещи. :idea:
В България се знаят хората които разбират от футбол... така, че други няма!
@ Гришата е във футбола от много години, така, че не мисля, че ще сгреши в тая насока!
Най-добрия трансфер тая зима е именно Стойчо Младенов, взимане на качествени състезатели и пролетта в здрава битка с туморите на футбола!
Пролетта биеме ли по 3 пъти Лудогорец и Левски в директните мачове сме шампиони за потрес и ужас на всички доносници!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 21:27

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Странно, защо реши, че Дунав е менте? Някой е довлякъл в Русе Светкавица Търговище и и го е прекръстил на Дунав ли, както Ганчев направи с Литекс?! И да, докато го има това тъпо преклонение пред София, България ще е ДДК!

Че ти сам си си го написал. :lol: В общ план не знам защо в тая тема реши да анализираш ''ментетата'' в България и кой какво ''менте'' е.Виж,има място за всичко.Ако имаш зор да ми обясняваш за Дунав - можеш на ЛС,ама тука не си е работа.Хората искат да четат за мача.

Не ми казвай за какво искат да четат хората, а се върни и виж кой първи зачекна един отбор, който няма място в темата! Днес мачът бе Локо ГО - ЦСКА-София, но не виждам редакция на неправилното заглавие. А относно мача..поредното подпиране на ганчевия отбор-дали случайно или преднамерено..не коментирам!

Заглавието не обижда никой отбор,така че нямаме нарушение на правилата. ;) Ако не си наясно модераторите санкционираме за обиди към отборите.

Заглавието не отговаря на истината, а дали обижда или не мен не ме интересува! Точно ти изтри обидни към мен постове и не санкционира нарушител, та имам едно наум за почтеността ти!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 22:05

Кашчей написа:Заглавието не отговаря на истината, а дали обижда или не мен не ме интересува! Точно ти изтри обидни към мен постове и не санкционира нарушител, та имам едно наум за почтеността ти!

Ама теб може да те не те ''интересува'',но такива са правилата.Прочети какво пише в точка коя беше там където изрично пише ''с цел обиждане на съответния клуб''.Модераторите санкционираме за провокативни коментари и държание с цел обиждане на потребители или отбори.Правила за ''истини'' във форума все още няма.Тук не сме адвокатска кантора нито сме съд.В общ план всеки може да си пише каквото си иска стига да спазва темата и да не обижда никого или нещо(отбор)
П.П.Не знам кой те е обиждал и какво са ти трили.Само знам че мене никой не ме обижда.Чудно ли защо.При положение че аз също не съм съгласен с много хора тук за някои работи.Но това е друга тема.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

PripoznahSa

Мнениеот PripoznahSa » 11 дек 2016 23:33

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Заглавието не отговаря на истината, а дали обижда или не мен не ме интересува! Точно ти изтри обидни към мен постове и не санкционира нарушител, та имам едно наум за почтеността ти!

Ама теб може да те не те ''интересува'',но такива са правилата.Прочети какво пише в точка коя беше там където изрично пише ''с цел обиждане на съответния клуб''.Модераторите санкционираме за провокативни коментари и държание с цел обиждане на потребители или отбори.Правила за ''истини'' във форума все още няма.Тук не сме адвокатска кантора нито сме съд.В общ план всеки може да си пише каквото си иска стига да спазва темата и да не обижда никого или нещо(отбор)
П.П.Не знам кой те е обиждал и какво са ти трили.Само знам че мене никой не ме обижда.Чудно ли защо.При положение че аз също не съм съгласен с много хора тук за някои работи.Но това е друга тема.

Ти си най некадърния пендел в този форум.....никой не го обиждал?!?! Никой не те ебава тебе за 5 стинки балък

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 23:43

PripoznahSa написа:
delqnski47 написа:

Ти си най некадърния пендел в този форум.....никой не го обиждал?!?! Никой не те ебава тебе за 5 стинки балък

[offtopic]Относно послеписа да се уточня...добре айде има някакви изключения. :mrgreen:[/offtopic]
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2016 00:44

Не бях влизал от доста време в тоя форум, ама гледам, че са останали само войниците на Ганчев :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 12 дек 2016 09:42

0-0 какво повече да се каже?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 12 дек 2016 10:12

Долно уйно написа:Неспазването на дисциплина на никой непрощава и ако в Ловеч ГГ му беше лесно да коли, беси и контролира в София не е така и затъването няма да е далече.
Гришата е имал среща /когато са говорили за НСПП/ и там е споменал, че положението в отбора е трагично, играчите са разделени на групи, а португалците само ходят по к.у.рви.Явно и на него му е ясно.Защо обаче това е допуснато, защо някой хора не са се намесили не знам, но това "безвремие" при нас трябва да спре.Това просто не е ЦСКА.

Ред и дисциплина с настоящите ръководители няма да има и неслучайно ГГ направи сондаж за лицето Сираков, за което днес по време на мача идеално се чу мнението на феновете.
ЛП и СМ са персона нонграта за ГГ, а те реално са единстени, които могат да вкарат ред.

Интересното предстои...

И за децата в детските градини е ясно, че на ГГ му е през патенцето за мнението на феновете.
Хилядарка към Казичене и Сираков от ПП (хомосекшуъл) става ПП (Румен Радев).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “ЦСКА”