гражданин от село написа:"Дрийм тийма" играше с/у ентусиасти и пенсионирани футболисти.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:"Дрийм тийма" играше с/у ентусиасти и пенсионирани футболисти.
Red joker написа:гражданин от село написа:Мамалигата остава и на пролет ще видим става ли нещо от него от чужденците, които останат и от новопривлечените.Който има повече впечатления да каже имали играчи от Б отбора, които заслужават да бъдат качени в А състава.
Впечатления ,положителни от АЛ.Георгиев,Милчо Ангелов,до някъде Витанов...ама там те играят без напрежение,тъй като не гонят класиране,та не знам колко е реална преценката,но пък първите двама се включиха добре в първият отбор-на моменти.
GOLEADOR написа:Айде лека от мен,че утре трябва да се става рано за работа.
GOLEADOR написа:Румънеца е интелигентен ,схемите му са ясни и има амбицията да се докаже в ЦСКА.Може и да е добър треньор,но нещо не му се получават нещата.Без да ги сравняваш,но виж какво става в МЮ и специалния.Просто когато не върви - не върви.Такива крайни оценки които даваш са абсурдни.
П.П.
ГГ не трябваше да пипа дрийм тийм-а от миналия сезон и нещата щяха да му се получат.
гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Айде лека от мен,че утре трябва да се става рано за работа.
Стига бе, от работа никой не станал милиардер или поне милионер.
ham3r написа:гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Айде лека от мен,че утре трябва да се става рано за работа.
Стига бе, от работа никой не станал милиардер или поне милионер.
Само с работа не става но ако си бил шофьор от УБО и доносник се става милионер-Бай Спас "Финягата" Русев.
Само ЦСКА!!!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Udoji90 и 14 госта