До господата Иво Иванов и Димитър Борисов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
До господата Иво Иванов и Димитър Борисов
Това е невероятно. Ако това стане значи тези от Титан са същите малоумници като Лупи и други стари герои. Искали Йешич, защото му била малка заплатата. Или защото се рави на голям цесекар. Този параноик. Та той е по-параноичен от Любо Пенев. Аз ще ви кажа защо го искат. Защото преди 3-4 години по същият начин пое готов отбор на полусезона и впоследствие ги направи шампиони. Титаните сега се надяват на същият КРАТКОСРОЧЕН ефект. Те искат незабавен успех. Защо бе господа Борисов и Иванов. Пари ли нямате? Страх ли ви е от нещо. Аз мисля, че за средноинтелигентния фен, ако наистина направете тази рокада вие вече няма да сте същите и той вече ще знае що за ръководители сте вие. Поне за мен е така. Вие сте същите като Лупи и другите. Правите селекция на кило. Вие гледате на играчите като стока, нищо повече. Вас не ви интересува този играч ще пасне ли в схеми. Вас ви интересува единствено да вземете някой млад талант и после да го продадете за повече пари на чужд отбор. За това в отбора продължава да има над 40 играчи на договор и продължавате да купувате. Хиляда пъти по-добре е в ЦСКА да се вземе някой западноевропейски специалист и дори и да не спечели веднага титлата, да се работи в дългосрочен план. Да се манат ненужните футболисти и да се взимат няй-много по 3-4 играчи на трансферен прозорезец, така както е в Левски. На кой му пука че купувате по 10 играчи. Вие ги купувате за да ги продадете после по-скъпо и така да печелите. Така както става с Платини. Но помнете че футболът не е само бизнес. Футболът е нещо много повече. Сега ще загубите няколко фена като мен, след това с други действия ще загубите още и така..... Докато дойде и вашето време
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: До господата Иво Иванов и Димитър Борисов
Много хубаво написано, но жалкото е, че няма да достигне до тях...
Дано това ти е последното мнение ако питаш мен. Ако имаше за какво да защитаваш Пенев разбирам, но да защитаваш треньор които няма никакъв опит и реди състава все едно играе в някое фентъзи в интернет това не го разбирам. Пенев имаше достатъчно време да покаже, че става за треньор. Това така и не стана. Един грамотно изигран мач за година не стига да кажеш, че треньора е добър. И спри да плюеш собствениците. Ако утре решат да напуснат ти ли ще издържаш клуба. Или предпочиташ да се върне Лупи. Аман от такива ЦСКА-ри като тебе. Като не купуваме играчи защо не купуваме. Като вземем пък да купуваме защо са ни толкова много. Айде такива като теб да си запазят мнението за себе си. И ако една смяна на треньор предполага, че се отказваш от отбора значи ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ФЕН НА ЦСКА.
[center]
[/center]

TheClub написа:Много хубаво написано, но жалкото е, че няма да достигне до тях...
Жалко. Аз съм много разочарован, защото си мислех преди време, че най-после сме попаднали на точни ръководители. Но ако вземат Йешич значи съм грешал. И пак ме обзема едно безразличие и апатия към ЦСКА. За съжаление след всичките неща през последните години така се получава, че почвам да ставам все по безразличен към любимият клуб. Нека БорИсов и Иванов си въртят футболистчетата и да си ги препродават. Да си гледат БИЗНЕСА С ТЯХНАТА ФИРМА ЦСКА. На тях авно не им пука за нас, феновете. За нас за които ЦСКА не е фирма, а е нещо суперсвято и част от нашият живот
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ако не бяха те нямаше за какво да пишеш ве ИДИОТ като толкова го обичаш дай му ти един милион да си върне заема аман от тъпаци който не са си купили и един билет във живота а и акъл дават
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
stannn написа:Дано това ти е последното мнение ако питаш мен. Ако имаше за какво да защитаваш Пенев разбирам, но да защитаваш треньор които няма никакъв опит и реди състава все едно играе в някое фентъзи в интернет това не го разбирам. Пенев имаше достатъчно време да покаже, че става за треньор. Това така и не стана. Един грамотно изигран мач за година не стига да кажеш, че треньора е добър. И спри да плюеш собствениците. Ако утре решат да напуснат ти ли ще издържаш клуба. Или предпочиташ да се върне Лупи. Аман от такива ЦСКА-ри като тебе. Като не купуваме играчи защо не купуваме. Като вземем пък да купуваме защо са ни толкова много. Айде такива като теб да си запазят мнението за себе си. И ако една смяна на треньор предполага, че се отказваш от отбора значи ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ФЕН НА ЦСКА.
Абе човек, аз не съм против махането на Пенев, а против слагането на Йешич. Ти къде чете, че съм казал, че Пенев трябва да остане. Сега ще сложат този некадърник, после ще се върне Стойчо и омагьосаният кръг продължава. Да не ми харесва да се пълни отбора с всякакви футболистчета. В нормален отбор се правят 4-5 трансфера максимум на сезон. Тва да не е битпазар бе. То вече един добър мач като направи някой играч и веднага айде в ЦСКА ИЛИ АЙДЕ В лЕВСКИ. а ЕДНО ВРЕМЕ Е БИЛО СУПЕРТРУДНО И ПРЕСТИЖНО ДА ТЕ КУПИ НЯКОЙ ОТ ДВАТА ОТБОРА. Сега вече взеха да ни режат даже и футболисти(Кики и Акалски)
Защо така го наругахте момчето бе колеги?! Изказва мнение, аз също съм съгласен с него, че Йешич не е правилния човек, и че селекцията е направена и идва на готово, също така, с тази трансферна политика ЦСКА не ми допада, НО и Вие сте прави, че не е евтино издържането на клуба, и се налагат тези препродавания... Не разбирам защо така му се нахвърлихте.
Мисля, че Борисов малко трябва да внесе яснота относно обстановката в отбора... ако ще се сменя треньор да се каже! Започваме новата година с купища скандали, което никак не е добре!!!
Мисля, че Борисов малко трябва да внесе яснота относно обстановката в отбора... ако ще се сменя треньор да се каже! Започваме новата година с купища скандали, което никак не е добре!!!
YA GUNNERS YA
За съжаление и Вие ставате като нас.Постоянни смени на треньорите - сменяте един мъжкар, който десет години е трупал опит в сериозна футболна сила, и не се страхува да изгони десет от титулярите си за нарушаване на режим с един анонимник и параноик че свички са срещу него, който го знаем тук и донякъде в Сърбия.Любо не го е страх да каже че футболистите не могат достатъчно силно да ритнат топката,да целят ъглите да им каже,че са слаби и по този начин няма да стане- трябва да тренират и работат повече.Те се правят на сърдити и айде пак в дупка.Ако го наистина го сменят ще бъде най-голямата грешка след идването на Лупи.
Аз заставам плътно зад Любо.Нямал опит.Няма ама поне е цесекар.Защо ти е някой друг който да не милее за отбора?!?!?!Някой който утре става и си тръгва без да му трепне нещо вътре,защо.Вкара ли ни в Европа.Вкара ни.Би ли Левски би ги.Махат го защо това е Любо и не можеш да му казваш какво да прави.Сега го оплювате така както и един друг цесекар че не ставал.(сега някаде в чужбина го обичат-Стоичков)После Пенев като замине и го оценят по нужния начин,и постигне нещо,ще си викате дано да се върне зад кормилото на ЦСКА ама няма да се върне!!!!Ще казвате еее той беше тук ама сега го няма.Помните ли когато Митко Бербатов беше в ЦСКА.Как го разплакваше публиката,че не ставал.Аз го помня!!!Ето такива като тебе го освирваха колега.Сега играе в Манчестър.!!!!!Дано не махнат Пенев
danko_sot написа:stannn написа:Дано това ти е последното мнение ако питаш мен. Ако имаше за какво да защитаваш Пенев разбирам, но да защитаваш треньор които няма никакъв опит и реди състава все едно играе в някое фентъзи в интернет това не го разбирам. Пенев имаше достатъчно време да покаже, че става за треньор. Това така и не стана. Един грамотно изигран мач за година не стига да кажеш, че треньора е добър. И спри да плюеш собствениците. Ако утре решат да напуснат ти ли ще издържаш клуба. Или предпочиташ да се върне Лупи. Аман от такива ЦСКА-ри като тебе. Като не купуваме играчи защо не купуваме. Като вземем пък да купуваме защо са ни толкова много. Айде такива като теб да си запазят мнението за себе си. И ако една смяна на треньор предполага, че се отказваш от отбора значи ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ФЕН НА ЦСКА.
Абе човек, аз не съм против махането на Пенев, а против слагането на Йешич. Ти къде чете, че съм казал, че Пенев трябва да остане. Сега ще сложат този некадърник, после ще се върне Стойчо и омагьосаният кръг продължава. Да не ми харесва да се пълни отбора с всякакви футболистчета. В нормален отбор се правят 4-5 трансфера максимум на сезон. Тва да не е битпазар бе. То вече един добър мач като направи някой играч и веднага айде в ЦСКА ИЛИ АЙДЕ В лЕВСКИ. а ЕДНО ВРЕМЕ Е БИЛО СУПЕРТРУДНО И ПРЕСТИЖНО ДА ТЕ КУПИ НЯКОЙ ОТ ДВАТА ОТБОРА. Сега вече взеха да ни режат даже и футболисти(Кики и Акалски)
Мое мнение е, че Йешич е поне 3 пъти по -добър от Пенев. А за футболистите бях писал в друга тема. За да създадем добър отбор ни трябват добри играчи в момента на няколко поста ни липсват такива и точно затова се вземат и тия футболисти. Да се надяваме, че ще са поне с класа нагоре от сегашните. И ако всичко в клуба се стабилизира след година, две може би ще се спре с купуването на дузина футболисти при всеки трансферен прозорец. Но в момента ни трябва промяна. Трябва да се махне Пенев да се изритат некадърниците като: Руи Мигел, Давид Силва, Светослав Петров, Николай Манчев, Уго Баез. На Тошко Янчев трябва да му предложи пост в клуба и да окачи бутонките вече. Просто не е този играч които беше миналата година, а може би и безумната му позиция на терена от както Пенев е треньор също не му позволява да покаже на какво е способен. Моето виждане е, че Янчев трябва да застава редом до защитниците при нападение и да е малко преди тях в защита. Неговата работа трябва да е да руши играта на противниковия отбор, а не да гради нашата или още по- лошо да играе като втори нападател.
Последна промяна от stannn на 13 яну 2010 12:09, променено общо 1 път.
[center]
[/center]