Red joker написа:vaskonti написа:tochavos написа:ПФК ЦСКА АД беше срам за ЦСКА
На кой бяха пращани държавни спонсори - на ПФК Левски АД или на..."Левски"? Кой беше спасен от фалит по този начин - ПФК Левски АД или..."Левски"? Ако бъде доказана държавната намеса, ако бъде доказана корупция, кой трябва да бъде наказан - ПФК Левски АД или...."Левски"? За кой говореше оня ден Спас Русев, че дължи 20 милиона - ПФК Левски АД или..."Левски?
Ако отговора на всички въпроси е АД, то защо така бучите, защо искате това АД да бъде наказано, нали АД-тата нямат значение? Какво ви вълнува съдбата на "синия" ЕИК? Очаквате ли "Левски" да бъде наказан заради срамните действия на ПФК Левски АД?
Не знам защо говориш в множествено число

Не знам на кой му пука за Левски -ПФК,БК,ФК АД,ЕАД или както и да е,щото на мене хич

Май ти се загрижил повече от всички нас,съфорумците от ЦСКА-ти не си вече от ЦСКА де-браниш ги като майка-орлица

Всеки ще си получи заслуженото-няма начин

Да бе, хич не ти пука. Сигурно е лъжа, че тук е пълно с мнения, че Левски също има много дългове и по тоя случай било редно да ги резнат и тях. Аз просто питам защо трябва да резнат клуба, след като дълговете са на АД-то? Ти на това бранене на сините ли му викаш? Нали настоявате да правим разлика между АД и клуб? Е, защо тогава тук масово искате санкции срещу клуба щото имал милиони дългове? Нали сте некви принципни мислители, това не е ли някакъв двоен стандарт, според както ви изнася?
Всъщност, има ли дори един клуб на тоя свят, без значение в кой спорт, който да дължи дори един цент на някой?
Аз съм си от ЦСКА. Вие сте от ЦСКА-София. Това са отделни клубове. За това аз мога да ти покажа един куп доказателства, ти, обаче, не можеш да покажеш и едно за това, че са един и същ клуб. Можеш да ми покажеш единствено голата вяра и нищо повече.