Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот nosmoky » 23 окт 2016 11:13

ceBep написа:КаквА е тази пропаганда напоследък срещу Емил и останалите прекратили появяването по стадионите. Не разбирам какво обиждате човека, че бачка ли. И какво значение има кой къде бачка, нали не краде и не продава дрога, като някои други ?! По-важното е, че не се продаде на селската мутра като имаше тази възможност, и остана верен на принципите си. Гледайте си сектора и престанете с тези коментари по хората.

1. Една част от прекратилите не спират да се правят на мъже по форуми и паланки и да пишат глупости за доскорошните си братя. Нормално е да има и ответна реакция.
2. Специално за Емил и вашата фракция...още докато Божков се беше оттеглил и пролетта въобще го нямаше никъде...колкото пъти съм говорил с един човек от Оф. и съм го питал какво ше правим лято и какво ще се случва..всеки път той намесваше Божков в разговора. Никъде нямаше официална информация..само от него съм чувал за Божков. И няколко месеца по-късно..хоп Божков се появява на хоризонта. Цяло лято Емил посещава офисите на Божков..тука и снимки съм виждал. А няколко месеца по-късно научавам, че Емил бачка във фирмата на Божков. Е какво да си мисля ? Честният човек не се продаде на селската мутра, а на градската така ли ?
Какви принципи..от това по-голям конфликт на интереси здраве му кажи. Чест и Достойнство айде моля ти се :lol: Със заплатата от Ефбет за Чест говорим :lol:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 23 окт 2016 11:41

.
Последна промяна от ceBep на 04 мар 2017 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 окт 2016 12:10

ceBep написа:Добре ще го обясня още един веднъж. Общата позиция ( до това лято ) бе никога с лиценза на друг клуб. От три години алтернативите бяха 2, Ганчев и Божков. Единия предлага да си докара педалите от Ловеч, другия начало от поляните. Е, питам сега теб, след като не желаем сливане с друг клуб, каква бе алтернативата пред нас ? Престанете вече с този Божков. Ще повторя-никога никой не е искал Божков заради лицето Божков или някаква лична облага. Това мога да ти напиша тук.
Относно това кой на какъв се прави по форумите да си носи сам отговорност.

Сега нали имате отбор „от поляните“,кво продължаваш да сереш тука :? Наслаждавайте му се,нас не ни интересува и не го отразяваме :!: Цялата „стратегия“ на Черепа беше блъф :!: Гриша Ганчев,освен че доведе „педалите “ от Ловеч,преди това докара и едни други „педали“ отхвърлени от всякъде,които спечелиха КБ :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2016 13:39

ceBep написа:Добре ще го обясня още един веднъж. Общата позиция ( до това лято ) бе никога с лиценза на друг клуб. От три години алтернативите бяха 2, Ганчев и Божков. Единия предлага да си докара педалите от Ловеч, другия начало от поляните. Е, питам сега теб, след като не желаем сливане с друг клуб, каква бе алтернативата пред нас ? Престанете вече с този Божков. Ще повторя-никога никой не е искал Божков заради лицето Божков или някаква лична облага. Това мога да ти напиша тук.
Относно това кой на какъв се прави по форумите да си носи сам отговорност.

Я пак? Последно кое е вярното:

1. Божков смяташе да оздрави ЦСКА, като разсрочи дълговете към държавата за срок от 20г. след вероятната си кончина?
2. Божков предлагаше да се почне от "Б" окръжна с нов клуб?

И Офанзива за кой план беше? Да разбирам ли, че сте знаели, че ще е вариант 2, а тук лъжехте останалите, че ще е вариант 1, само и само да се подкрепи Черепа? И ако ДА, защо ни лъжехте? За пари ли? За заплати?

И ако може ми отговори ФАКТИЧЕСКИ каква е разликата дали ЦСКА ще се възражда на база ново юридическо лице или на база вече съществуващо такова. Защото разликата за мен, е че в единия вариант получаваме готова ДЮШ /имам предвид работещо ноухау и екип от ръководители/ + сателитен отбор. Даже 2, ако добавим и базата в Етрополе.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 23 окт 2016 14:22

.
Последна промяна от ceBep на 04 мар 2017 22:11, променено общо 1 път.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 23 окт 2016 15:24

ceBep написа:Добре ще го обясня още един веднъж. Общата позиция ( до това лято ) бе никога с лиценза на друг клуб. От три години алтернативите бяха 2, Ганчев и Божков.

Точно имаш 2 варианта и един от най-върлите поддръжниците на едната теза работи на заплата при човекът предлагащ я. И нищо задкулисно да няма и 1 стотинка да не е взел..това толкова намирисва...

За мен посещаемостта пролетта обърна нагласите и помогна на ГГ да стене неговото. Никога не ми се бе случвало да няма с кого да отида на мач и да ходя сам..е случи се и то няколко пъти. И то при силното представяне за купата. Ами ако си бяхме отпаднали със Септември в началото..тогава каква мъка щеше да е.. Излизам по улиците и гледам деца, които казват, че са от Лудогорец. И ние още 3 години да играем по селата... Аз нямаше да се откажа, но ЦСКА щеше да бъде убит. Толкова много Армейци по провицията нямаше 3 години да видят ЦСКА..децата им нямаше да има по какво да се запалят. Да и сега има негативни последствия, които ще ни преследват, но са по-малко поне за мен.

ceBep написа:Е, питам сега теб, след като не желаем сливане с друг клуб, каква бе алтернативата пред нас ?

Въпреки че позицията ми е друга аз уважавам вашата...НО някои хора ми паднаха в очите, когато по-голямата част от публиката застана зад ГГ и се продължиха срещите с Дора и Божков. Виждайки че си малцинство да действаш против мнозинството е...

ceBep написа:За нас ЦСКА бе начин на живот. Пак ще го кажа, много неща ще прогледнат очичките ви и много въпроси ще намерят своят отговор. Ще разберете какво сме загубили, но ще е вече късно.

Не мисля, че има много неща, които не знам и ще разбера в бъдеще. Нито ГГ ми е идол, нито Animals. ЦСКА ми е важен. Иначе хората, които познавам от Оф. са много честни и точни момчета и наистина ЦСКА беше начин на живот за тях.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 окт 2016 10:28

Без водещите лица от Офанзива сте едни безидейни слуги на Гришата ....

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 24 окт 2016 11:02

ЦСКА>Офанзива

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 окт 2016 11:10

pepe23 написа:ЦСКА>Офанзива

Литекс<ЦСКА

Потребителски аватар