ceBep написа:КаквА е тази пропаганда напоследък срещу Емил и останалите прекратили появяването по стадионите. Не разбирам какво обиждате човека, че бачка ли. И какво значение има кой къде бачка, нали не краде и не продава дрога, като някои други ?! По-важното е, че не се продаде на селската мутра като имаше тази възможност, и остана верен на принципите си. Гледайте си сектора и престанете с тези коментари по хората.
1. Една част от прекратилите не спират да се правят на мъже по форуми и паланки и да пишат глупости за доскорошните си братя. Нормално е да има и ответна реакция.
2. Специално за Емил и вашата фракция...още докато Божков се беше оттеглил и пролетта въобще го нямаше никъде...колкото пъти съм говорил с един човек от Оф. и съм го питал какво ше правим лято и какво ще се случва..всеки път той намесваше Божков в разговора. Никъде нямаше официална информация..само от него съм чувал за Божков. И няколко месеца по-късно..хоп Божков се появява на хоризонта. Цяло лято Емил посещава офисите на Божков..тука и снимки съм виждал. А няколко месеца по-късно научавам, че Емил бачка във фирмата на Божков. Е какво да си мисля ? Честният човек не се продаде на селската мутра, а на градската така ли ?
Какви принципи..от това по-голям конфликт на интереси здраве му кажи. Чест и Достойнство айде моля ти се