Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

venom

Re: Свикнахме ли с простотията?

Мнениеот venom » 17 окт 2016 17:47

sin4ec написа:
iliev72 написа:Боби не си прав :) Точно това трябваше да направят и отсега на всички е ясно , че ЦСКА е по-жив от всякога.
Без да осъзнават , че с това погребение засвидетелстваха по ясен и категоричен начин , че припознават ЦСКА.
А този анализ за символите не знам колко е верен , но това ми приличаше на театрални атрибути :)
Иначе казано вместо да закопаят окончателно ЦСКА-София те точно обратното направиха :)
За да закопаят ЦСКА-София просто трябваше да не правят нищо и по никакъв повод да не споменават ЦСКА.
И тогава вече на всички щеше да им бъде ясно , че това не е дербите ЦСКА-Левски , а някакъв мач от ППЛ :)

Естествено, че са театрални атрибути! И поп е Тубата! :)
Никого не сме припознали, надписът под таблото " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата са категорични!

Е като за вас сме Литекс и нямаме нищо общо с ЦСКА, защо хореографията ви за мача беше свързана с ЦСКА? От 09.09 до сега имаше доста мачове, вие съвсем случайно точно на този избрахте да сипете лайна по ЦСКА.

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 17 окт 2016 17:48

Да обсъждат,пускат специална тема,а и да осъждат простотията точно хора,които,точно тук псуват и обиждат,е цинично,нагло.
Ако има мач на стадион "Васил Левски" между ЦСКА 1948 и Левски, това нали пак ще е дерби.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 окт 2016 17:49

[center]Иска, не иска, синя България припозна ЦСКА :lol: [/center] [center]Правилото за обратния ефект показа, че червените не са нито оранжеви, нито пембени! Синя България припозна ЦСКА. Припозна и вечното дерби. Айде, ако не цялата, то болшинството от нея. Искате доказателства ли? Ето ги.

Първи го направи Люпко Петрович. Той си го каза още преди мача, че това си е същата битка №1 на България. Последваха го десетки ветерани и легенди на Левски – Кирил Ивков, Емил Спасов и други. Стори го и Наско Сираков още през лятото, когато обяви в интервю за БЛИЦ СПОРТ, че припознава новото ЦСКА.

Вижте само какво се случи на мача онзи ден. Сектор „Б” беше изпълнен до краен предел, пукаше се по шевовете. Толкова народ в гнездото на левскарите не е имало отдавна на вечното дерби.
[/center] [center]Изображение[/center] [center]Официално тези, които твърдят, че ЦСКА е Литекс, вътрешно в себе си също припознават „червените”. Но не искат да го признаят. И никога, ама никога няма да го сторят. Като моя приятел и бивш колега Васил Колев. Той, завалията, тонове мастило изписа в последните дни. Толкова много, колкото не е писал в над 25 годишната си кариера като журналист.

Погледнете форумите в интернет. Там е бъкано от коментари след мача. Не десетки, не стотици, а хиляди. Имало дузпа, нямало дузпа. Ползват и познатите кулинарни и селскостопански епитети като „чорбари” и „прасета”. Ако за левскарите това наистина е Литекс, всичко щеше да мине далеч по-кротко. И без, разбира се, да четем и чуваме всеизвестните синоними на ЦСКА, които са неделима част от речника и футболния фолклор на сектор „Б”.

Дълбоко в себе си левскарите ужасно, ама ужасно много съжаляват, че не спечелиха не срещу „оранжевите” или „пембените”, а срещу „армейците”. И ги е яд, че от 27 април 2013 година нямат победа над ЦСКА. А толкова силно жадуваха да я постигнат, че прегоряха както на терена, така и на трибуните.

От цялата траурна церемония с погребения, катафалки, попове и т.н. пък лъхаше на омраза. На онази познатата до болка омраза от 1948 година до днес. Това не е ли отново доказателство за припознаване?

Левскарите искаха привидно да ни покажат, че не приемат новото ЦСКА, но с действията им се получи точно обратният ефект… Което означава само едно – войната и омразата между „червените” и „сините” я има. И ще я има, докато свят светува.
[/center]http://www.blitz.bg/sport/komentar/iska-ne-iska-sinya-blgariya-pripozna-tsska_341381.html

gig
Контакти:

Мнениеот gig » 17 окт 2016 17:51

Левски върна жеста на ЦСКА от времето на Сираков

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 17 окт 2016 18:06

sin4ec написа:
Red joker написа:А-ха!Ти подкрепяш ли вашето хорео както и целият сценарий по представянето на феновете ви :!: :?: До сега си мислих,че сте зле,ама сега разбрах,че сте адски зле :!:

Сега, това със оранжевото знаме " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата на таблото стана добре. Не може да се отрече.
Колкото до имитацията на погребение, там малко се пооляха. Естествено, попът не беше истински, а Тубата. Истински свещеник с опело щеше да е вече прекалено. Все пак става дума за "смъртта" на едно дружество, а не на човек.
Да не забравяме, че това е имитация на символично погребение. Такива прийоми се ползват навсякъде по света. Аз лично не съм особено очарован, но много хора се кефят.

Мен не ме обиждат..та да им се засягам. :lol:
Животните сложиха в малкия си джоб Запада. Пълно превъзходство на трибуните.
Върнаха се момчетата от МС, Разлог и много други неорганизирани.
Младост чух, че ще се върнат след търга за емблемата.
Само за Офанзива няма път назад като организация..членовете И поотделно може..без един определен. :lol:
При вас обаче нещата нямат оправяне..не и докато наркодилърите движат сектора, а тях не виждам кой ще ги изгони.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 окт 2016 18:32

[center]Аз чух че бившата вече Офанзива без определени индивиди създават нова организация под друго име и след Нова година ,да се надяваме по някое време да са отново в Сектор Г ! Иначе продължават да се откриват нови фен -клубове в градове където има цесекари но досега не са се организирали или старите фен -клубове в тези градове не функционират истински ......бившите момчета вече са мъже със семейства ,има доста народ заминал по чужбина и.т.н . Пресен пример е Тополовград [/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 окт 2016 19:03

sin4ec написа:
iliev72 написа:Боби не си прав :) Точно това трябваше да направят и отсега на всички е ясно , че ЦСКА е по-жив от всякога.
Без да осъзнават , че с това погребение засвидетелстваха по ясен и категоричен начин , че припознават ЦСКА.
А този анализ за символите не знам колко е верен , но това ми приличаше на театрални атрибути :)
Иначе казано вместо да закопаят окончателно ЦСКА-София те точно обратното направиха :)
За да закопаят ЦСКА-София просто трябваше да не правят нищо и по никакъв повод да не споменават ЦСКА.
И тогава вече на всички щеше да им бъде ясно , че това не е дербите ЦСКА-Левски , а някакъв мач от ППЛ :)

Естествено, че са театрални атрибути! И поп е Тубата! :)
Никого не сме припознали, надписът под таблото " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата са категорични!

Синчец, самия факт, че през последните 2 седмици вашите хора лягаха и ставаха с ЦСКА на уста, че правят такива хореографии, че се пенявят по телевизията показва, че ви пари под лъжичката и този ЦСКА не ви е безразличен. Ако не смятахте това за ЦСКА първо никога нямаше да отидете 15 000 на тоя мач. Щяхте да отидете редовните 1500-2000 човека. Нямаше да има подобни простотии със закачването на емблемата на Литекс на таблото, нито кръстовете приличащи на сцена от комедията Ловци на духове. Тези 1500-2000 човека щяха да ди седят в сектор Б както на мачовете с всеки друг отбор ,да шлюпят семки и най-много от време на време да мятат по някоя псувня я към съдията я към противника. Но всичко беше точно обратното, което показва, че вие всичко вътрешно си знаете, че сега това е ЦСКА. Познавам и двете публики знам и всички номера на вашата публика. С такъв хъс ходите на мачове в БГ само срещу ЦСКА. Изобщо не можете да ме убедите, че това за вас не е ЦСКА. Няма значение какво пеете, пишете или правите в сектора.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 17 окт 2016 19:14

sin4ec написа:
Red joker написа:
kolokolo написа:Свикнахме ли с подуенската простотията?

http://www.pravoslavie.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

Българската Православна църква трябва да реагира на гаврата с христианските символи. :roll:

Църквата не знам,но Провидението със сигурност! ;)

Тц. Не знам кой копа гробове и слагаше кръстове на собствения си стадион...кой беше, верно?
Изображение

КОИ? беха най-многобройни след християните в България????
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 19:55

sin4ec написа:Изображение

Само да те питам-ти наистина вярваш,че ония ден не сте играли с ЦСКА :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 20:01

sin4ec написа:
Red joker написа:А-ха!Ти подкрепяш ли вашето хорео както и целият сценарий по представянето на феновете ви :!: :?: До сега си мислих,че сте зле,ама сега разбрах,че сте адски зле :!:

Сега, това със оранжевото знаме " ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС" и емблемата на таблото стана добре. Не може да се отрече.
Колкото до имитацията на погребение, там малко се пооляха. Естествено, попът не беше истински, а Тубата. Истински свещеник с опело щеше да е вече прекалено. Все пак става дума за "смъртта" на едно дружество, а не на човек.
Да не забравяме, че това е имитация на символично погребение. Такива прийоми се ползват навсякъде по света. Аз лично не съм особено очарован, но много хора се кефят.

Значи, много ресурс похабихте за погребението на едно АД-нямаше смисъл,на никой не му дреме,освен на „кредиторите“ :) Особено пък и ако смъртта е в кавички :lol: Само ми се струва,че дръпнахте гявола за опашката и бумеранга може да ви размаже на връщане
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”