Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
А бе, тия още от Ловеч ли домъкнха? Кви са тия Велинов И Велизарков? Ъ? Сакаме си автентичността беее.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
icko65 написа:pepe23 написа:icko65 написа:pepe23 написа:icko65 написа:pepe23 написа:Аз не виждам какво ще ревете за изписването като следващата година отбора си смени името на ЦСКА.Тогава как ще го изписвате? Самия факт, че сте тук и пишете като полудели показва страха ви, че ЦСКА не умря, а ОЖИВЯ
Ши смени...ама след 5г.!Имаме фалирало дружество и името му е персона нон грата.
Бухаха името на юридическото лице и името на отбора са две различни неща, колко Левскита и Ботеви има навъдени, да неса навсякъде в търговският регистър с едно и също име. Тези приказки на някой който си няма понятие.До колкото знам според УЕФА ЦСКА-София е друг клуб от ЦСКА...
И като приеме активите на старото дружество ще му бъде правоприемник. За справка Ботев, Берое и другите отбори претърпели трансформация в страницата на УЕФА са със старата история. При Рейнджърс е същата схема.
Най - весело на мача с Ботев беше когато скандираха "Литекс сте" По тяхната логика те са Металик Сопот. Или както викаше подполковника ми от казармата СоПутки на женито от Сопот. Не съм те видял в тяхната тема да им обясняваш колко са заблудени и какви припознавачи саЛеко с омразата, че тези които много мразят рано си заминават.
Ботев Берое и другите платиха...И не са губили членство в БФС.
Хаха платили, какво са платили 3 кила домати на пазара ли? Разсмя ме искрено.
ivo55 написа:Уважаеми г-не, на първо място това не е статия, а е копи-пейст от доклада на Сметната палата. Който по нареждане "отговоре" стои "в чекмедже", а не е изпратен в прокуратурата.
Тъй като настоящата дискусия няма за цел изследване eвевнтуални връзки межу СК Левски и ПФК Левски, което е регистрирано 1998г. , за сега ще приемем за вярно твърдението Ви че няма връзка. Но това автоматично означава, че и Вие приемате, нещо което е очевидно за всеки грамотен човек на база факти:
1. Че ПФК Левски не е автентично.
2. Че ПФК Левски позлва по незаконен начин двете бази - Герена и Раковски.
Относно Динамо и Спартак, става въпрос за различни събития с около 20г. разлика помежду им. Коректно е твърдението, че 49г. формално привържениците на автентични клуб Левски, поради липса на алтернатива, припознават за свой отбор новосъздадения ведомствен отбор на пощенските служители - Динамо. Години по-късно следва ново обединение с милиционерския Спартак. Общото е, че тези държавни спортни дружества нямат друго общо с автентичния футболен клуб Левски, освен публиката. Така както създаденото през 1998г дружество няма общо с Дианмо и Левски Спартак, става въпрос за новосъздадено такова.
На какво основание реши,че ПФК Левски не е автентичен. Говоря като пряк свидетел(за да не кажа и участник) в процедурата по пререгистрация на ФК Левски 1914 по ТР под името ПФК Левски. Само искам да ти напомня ,че ПФК Левски е правоприемник на ФК Левски 1914 и като такъв пое всички активи и пасиви на ФК Левски 1914,както и изпълни всички договори подписани от ФК Левки 1914. През 1998-99 всички ФК се пререгистрираха (повтарям пререгистрираха )по ТЗ като се задължаваха да поемат всички активи и пасиви на старото дружество. При Левски специално всичко беше изпипано от юридическа гледна точка ,защото имаше още няколко дружества с претенции да бъдат регистирани като ПФК Левски.
По какво реши ,че ПФК Левски ползва незаконно базите на Герена и Раковски? Според теб ,ако беше незаконнол дали щеше да бъде построен Сектор А и да се планира в много скоро време строеж на останалите сектори. Дали има някой луд да хвърли десетки милиони за незаконен строеж?
pepe23 написа:icko65 написа:pepe23 написа:icko65 написа:pepe23 написа:Бухаха името на юридическото лице и името на отбора са две различни неща, колко Левскита и Ботеви има навъдени, да неса навсякъде в търговският регистър с едно и също име. Тези приказки на някой който си няма понятие.До колкото знам според УЕФА ЦСКА-София е друг клуб от ЦСКА...
И като приеме активите на старото дружество ще му бъде правоприемник. За справка Ботев, Берое и другите отбори претърпели трансформация в страницата на УЕФА са със старата история. При Рейнджърс е същата схема.
Най - весело на мача с Ботев беше когато скандираха "Литекс сте" По тяхната логика те са Металик Сопот. Или както викаше подполковника ми от казармата СоПутки на женито от Сопот. Не съм те видял в тяхната тема да им обясняваш колко са заблудени и какви припознавачи саЛеко с омразата, че тези които много мразят рано си заминават.
Ботев Берое и другите платиха...И не са губили членство в БФС.
Хаха платили, какво са платили 3 кила домати на пазара ли? Разсмя ме искрено.
Просто мина известно време и вече на никой не му пука какво се е случило с Ботев и Берое. Всяко чудо за три дни. Времето поглъща и заличава всичко. Опитай се сега на някой фен на Локо Пд, който през 2001 г е бил на 3-4 да му обясниш , че Локо всъщност е Велбъжд... Дали ще може да те разбере и да изпита същите чувства, които ти изпитал като си го преживял? Няма шанс.
Армейци,
Днес своя 75-ти рожден ден празнува рекордьорът по изиграни мачове с фланелката на ЦСКА – Борис Гаганелов!
Боре Гаганелов има 350 мача и 2 гола в „А“ група за ЦСКА.
Седемкратен шампион на България (1961, 1962, 1966, 1969, 1971, 1972, 1973) и шесткратен носител на Купата на Съветската армия (1961, 1965, 1969, 1972, 1973, 1974).
Има 51 мача (29 като капитан) за „А“ националния отбор (1963-1970), 3 мача с 1 гол за „Б“ националния, 1 мач за младежкия и 2 мача за юношеския национален отбор.
Участва на СП-1966 в Англия (в 3 мача) и на СП-1970 в Мексико (в 1 мач).
За ЦСКА има 37 мача в евротурнирите (31 за КЕШ и 6 за КНК).
Полуфиналист за КЕШ през 1967 г.
„Заслужил майстор на спорта“ от 1965 г.
Футболен клуб ЦСКА честити рождения ден на Борис Гаганелов и му пожелава много здраве, късмет и успехи!
Честит рожден ден и да е жив и здрав , останалото е поправимо !!!

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Honda, те ги знаят тез неща...не се хаби. Тука Дърпатката и няколко трола постват благи ловешки вести и проповядват правата вяра и преклонение пред Падишаха. Тях не ги интересуват реалностите, а да си прекарат тяхното, ега някой червен фен се върже...да, ама не.
Вчера минавам през един склад, с един пич там се бъзикаме от 10 години на тема Левски-ЦСКА. Не съм го бъзикал това лято, че му беше тежко. Та той ми вика: гледаш ли как мачкаме в А окръжна?
Кво да му кажа? Ми мачкайте, догодина и за вас уайлдкард и А група!
Тия тука отдавна съм ги разкрил и са ясни на хората. Има няколко сериозни и интересни типа извън троловете на Ганчу, които влизат тук, и си им личи. То много неща си личат, но това е друга тема.
Вчера минавам през един склад, с един пич там се бъзикаме от 10 години на тема Левски-ЦСКА. Не съм го бъзикал това лято, че му беше тежко. Та той ми вика: гледаш ли как мачкаме в А окръжна?
Тия тука отдавна съм ги разкрил и са ясни на хората. Има няколко сериозни и интересни типа извън троловете на Ганчу, които влизат тук, и си им личи. То много неща си личат, но това е друга тема.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
Толкова ли няма автобуси из София, та втория отбор се вози с автобуса на Литекс.
Да гледаш как слизат от него футболисти с червени екипи, на които пише ЦСКА и в същото време да гледаш оранжев автобус, на който пише Литекс си е за тотална подигравка.
Да гледаш как слизат от него футболисти с червени екипи, на които пише ЦСКА и в същото време да гледаш оранжев автобус, на който пише Литекс си е за тотална подигравка.

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u3FbMaH-TAs[/youtube]
Не е лошо да се види .
Не е лошо да се види .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
ЦСКА и Левски са двата български отбора, които попадат в Топ 100 на вечната ранглиста на УЕФА Шампионска лига (Европейска купа преди).
УЕФА публикува клубна ранглиста, както и класации на играчите с най-много мачове и топреализаторите в историята на турнира.
ПФК ЦСКА София заема 37-мо място в подреждането, с 25 участия, 98 мача, 41 победи, 16 равенства и 41 загуби.
Левски е на 78-то място, с 15 участия, 54 мача, 15 победи, 14 равенства и 29 загуби.
ЦСКА остава единствения български представител с положителен баланс от ЕКТ , въпреки последните мрачни години

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- Cheradonna
sin4ec написа:Honda, те ги знаят тез неща...не се хаби. Тука Дърпатката и няколко трола постват благи ловешки вести и проповядват правата вяра и преклонение пред Падишаха. Тях не ги интересуват реалностите, а да си прекарат тяхното, ега някой червен фен се върже...да, ама не.
на дребната ти пропаганда не се хваща никой,лицемер....
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!