Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 17:51

icko65 написа:
petko.h.markov написа:
icko65 написа:
petko.h.markov написа:Законът позволява,разрешава на клубовете да си сменяват имената.Всичко,което е разрешено от закона е законно.
Ганчев,смени името на Литекс с ЦСКА-София.Това е законно и е ЦСКА.
Утре,ако той реши може да смени името на ЦСКА-София на Литекс и това е законно и ще си бъде Литекс.
Феновете на Литекс ще си го припознаят,отбора ще играе на градския стадион в Ловеч и всичко ще бъде наред.
Ще кажете-Ганчев няма да го направи.А защо не,нали е съгласно закона.Толкова сменени имена на клубове
изкарахте на бял свят тук.

Чети по-горе и не дрънкай!Не съм казал че не може отбор да си сменя името.

Не схващаш написаното,ама давай.

Схващам че ти не четеш чл.13.

А ти , схващаш ли , че точно чл.13 може и да не важи за ЦСКА - София догодина , когато всичко приключи ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 07 окт 2016 17:58

icko65 написа:
pepe23 написа:
icko65 написа:
pepe23 написа:Аз не виждам какво ще ревете за изписването като следващата година отбора си смени името на ЦСКА. :twisted: Тогава как ще го изписвате? Самия факт, че сте тук и пишете като полудели показва страха ви, че ЦСКА не умря, а ОЖИВЯ

Ши смени...ама след 5г.!Имаме фалирало дружество и името му е персона нон грата.

Бухаха името на юридическото лице и името на отбора са две различни неща, колко Левскита и Ботеви има навъдени, да неса навсякъде в търговският регистър с едно и също име. Тези приказки на някой който си няма понятие.

ИзображениеДо колкото знам според УЕФА ЦСКА-София е друг клуб от ЦСКА...

И като приеме активите на старото дружество ще му бъде правоприемник. За справка Ботев, Берое и другите отбори претърпели трансформация в страницата на УЕФА са със старата история. При Рейнджърс е същата схема.
Най - весело на мача с Ботев беше когато скандираха "Литекс сте" По тяхната логика те са Металик Сопот. Или както викаше подполковника ми от казармата СоПутки на женито от Сопот. Не съм те видял в тяхната тема да им обясняваш колко са заблудени и какви припознавачи са :mrgreen: Леко с омразата, че тези които много мразят рано си заминават.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2016 18:03

pepe23 написа:
icko65 написа:
pepe23 написа:
icko65 написа:
pepe23 написа:Аз не виждам какво ще ревете за изписването като следващата година отбора си смени името на ЦСКА. :twisted: Тогава как ще го изписвате? Самия факт, че сте тук и пишете като полудели показва страха ви, че ЦСКА не умря, а ОЖИВЯ

Ши смени...ама след 5г.!Имаме фалирало дружество и името му е персона нон грата.

Бухаха името на юридическото лице и името на отбора са две различни неща, колко Левскита и Ботеви има навъдени, да неса навсякъде в търговският регистър с едно и също име. Тези приказки на някой който си няма понятие.

И като приеме активите на старото дружество ще му бъде правоприемник. За справка Ботев, Берое и другите отбори претърпели трансформация в страницата на УЕФА са със старата история. При Рейнджърс е същата схема.
Най - весело на мача с Ботев беше когато скандираха "Литекс сте" По тяхната логика те са Металик Сопот. Или както викаше подполковника ми от казармата СоПутки на женито от Сопот. Не съм те видял в тяхната тема да им обясняваш колко са заблудени и какви припознавачи са :mrgreen: Леко с омразата, че тези които много мразят рано си заминават.

Само активите ли ще приеме от старото дружество? Кои активи, по-точно, ще го направят правоприемник? Защо именно ЦСКА-София, а не ЦСКА 1948-и едните, и другите имат реално еднакви права ( по-скоро никакви)?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 18:04

baraba написа:
icko65 написа:
petko.h.markov написа:
icko65 написа:
petko.h.markov написа:Законът позволява,разрешава на клубовете да си сменяват имената.Всичко,което е разрешено от закона е законно.
Утре,ако той реши може да смени името на ЦСКА-София на Литекс и това е законно и ще си бъде Литекс.
Феновете на Литекс ще си го припознаят,отбора ще играе на градския стадион в Ловеч и всичко ще бъде наред.
Ще кажете-Ганчев няма да го направи.А защо не,нали е съгласно закона.Толкова сменени имена на клубове

А ти , схващаш ли , че точно чл.13 може и да не важи за ЦСКА - София догодина , когато всичко приключи ;)

Що?В друга лига ли ще ходите?Или за вас отделен ПСФК ще правят.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 18:05

Армейци,

Днес един любимец на „червена“ България се завърна у дома, на „Армията“!

От днес главен скаут на първия отбор ще бъде Велизар Димитров!

Велизар е шампион на България с ЦСКА през 2003, 2005 и 2008 г. и носител на купата и суперкупата на страната през 2006 г. с „армейците“.

Футболист на футболистите за 2003 г. Футболист на годината за играещите в България за 2003 г. Футболист на ЦСКА за 2003 г.

Най-добър халф на България за 2003 г.

Велизар Димитров има 139 мача и 52 гола за ЦСКА, като има записани 30 мача и 7 гола в евротурнирите.

За националния отбор на България, Димитров има 31 мача и 4 гола.

Ръководството на клуба пожелава успех на Велизар в новото начинание!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Да е жив и здрав , пожелавам му професионален успех и дано да открие някой друг талант :)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 18:08

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
petko.h.markov написа:
icko65 написа:

Що?В друга лига ли ще ходите?Или за вас отделен ПСФК ще правят.

Ми ... не , защо да ходим в друга лига , и за какво да правят отделен ПСФК ??? Излез от измисления си свят и се опитай да не те заслепява толкова много злобата , че накрая ще я караш само по болници и на лекараства ;) Като за малко дете , ще ти поясня , че тогава просто чл.13 няма да е актуален в нашата ситуация ;) По полека с пенявенето , че почвам да се притеснявам за теб :oops:
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 18:09

pepe23 написа:
icko65 написа:
pepe23 написа:
icko65 написа:

Ботев Берое и другите платиха...И не са губили членство в БФС.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 18:13

Ми ... не , защо да ходим в друга лига , и за какво да правят отделен ПСФК ??? Излез от измисления си свят и се опитай да не те заслепява толкова много злобата , че накрая ще я караш само по болници и на лекараства ;) Като за малко дете , ще ти поясня , че тогава просто чл.13 няма да е актуален в нашата ситуация ;) По полека с пенявенето , че почвам да се притеснявам за теб :oops:[/quote]
Точно тогава ще е актуален-между два сезона се правят промените.И ЦСКА като го няма в редовете на БФС поради фалит ще чакате 5г. за името.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 18:33

icko65 написа:Ми ... не , защо да ходим в друга лига , и за какво да правят отделен ПСФК ??? Излез от измисления си свят и се опитай да не те заслепява толкова много злобата , че накрая ще я караш само по болници и на лекараства ;) Като за малко дете , ще ти поясня , че тогава просто чл.13 няма да е актуален в нашата ситуация ;) По полека с пенявенето , че почвам да се притеснявам за теб :oops:

Точно тогава ще е актуален-между два сезона се правят промените.И ЦСКА като го няма в редовете на БФС поради фалит ще чакате 5г. за името.[/quote]
Оффф , вечно неразбралия , не ми се занимава с теб ... вЕрвай си в каквото си искаш , а лично на мен пък името ми е точно никакъв проблем !!!
Изображение

venom

Мнениеот venom » 07 окт 2016 18:36

icko65 написа:Ми ... не , защо да ходим в друга лига , и за какво да правят отделен ПСФК ??? Излез от измисления си свят и се опитай да не те заслепява толкова много злобата , че накрая ще я караш само по болници и на лекараства ;) Като за малко дете , ще ти поясня , че тогава просто чл.13 няма да е актуален в нашата ситуация ;) По полека с пенявенето , че почвам да се притеснявам за теб :oops:

Точно тогава ще е актуален-между два сезона се правят промените.И ЦСКА като го няма в редовете на БФС поради фалит ще чакате 5г. за името.[/quote]

Ако трябва ще чакаме и 10 г. , въпросът е на теб какъв ти е проблема? Кесиш тука по цял ден и спамиш, после се сърдиш като те обиждат.

Върни се в “ЦСКА”