ММ1914 написа:baraba написа:ММ1914 написа:baraba написа:ММ1914 написа:baraba написа:Продължаваш , да забавляваш , определено !!! Кой е твърдял , че притежаваме стадиона , кое не разбра от думите : ... нашия ДОМАКИНСКИ стадион , явно трябва да ти го пиша , като за подуенчетата : Домакински стадион е стадиона на който даден отбор играе домакинските си мачове и е заявен в БФС , като такъв !!! А , това , че вие ползвате безплатно държавната собственост пак по добре усвоените ви ... "други" начини (помним какво стана последните дни от управлението на Костовото правителство) не го прави ваша собственост и точно по твоята логика означава , че според вас вие ходите да си подкрепяте отбора на ... чужд стадион .... е няма такъв смях !!! Имали "УЧРЕДЕНО" право за ползване , интелигенцио , това беше добро Остана да ми обясниш и как УЧРЕДИХТЕ една държавна собственостУспех ...
Има съответният нормативен акт, с който е предоставено правото на ползване, като е упоменат и срокът на ползване, който е доста дълъг.
Сега умнико я кажи има ли разлика между нашият стадион и нашия домакински стадион, както пишеш в последната си творба? Ако има то ти просто не умееш да се изразяваш, ако няма е тогава е друга бира и ще докажеш интелигентността си.
И кое те кара да мислиш , че при нас няма договор с ММС , даващ ни право за ползване при определени условия , както вие имате договор с МВР ??? Сроковете в случая нямат НИКАКВО значение , а на теб точно няма въобще , какво да доказвам , мога само да се забавлявам с жалките ти напъни да докажеш , нещо , което явно ти липсва
МВР за Герена? Провери пак, не за залите, за стадиона. Вие имате договор до провеждане на процедура, дали сроковете нямат никакво значение? Умничък си, но не прекалено. Безсрочно е малко по-различно от година, две или 30 години, но щом казваш че няма разлика - добре, ти си капацитета. Я сега кажи за разликата между "нашият стадион" и "нашия домакински стадион".
Имаме ли договор , имаме , ползваме го напълно законно , това за вас е доста относително понятие , точно по кой законен начин ви отдадоха държавна собственост за безсрочно ползване ??? Я интелЕгенцио да ми обясниш , каква е разликата , когато и в двата случая съоръженията се ползват по договор и са офиицално обявени за домакински за сезона към БФС ??? Само не се лъжи да ми обясняваш за различни срокове , защото си наясно , че щом има сключен договор , може и да се разтури този договор в даден моментДавай , чакам и обяснението , как "учредихте" държавна собственост , покажи ни капацитета си !!! Иначе признавам ти , доста си забавен ....
Я сега ми покажи къде съм написал че имаме учередена държавна собственост? Или това което съм написал е различно от това което ти се опитваш да ми вмениш че съм написал? БАраБА, тия номера на феята ги прилагай на някой друг. Това че не помниш или че не можеш да препишеш един текст от 3 думи, не е мой проблем.А вашият договор, дори не е до края на сезона, така че "разтурянето" / много готин селцизъм между другото/ е по скоро във двора на преименуваното и със сменено седалище дружество. Досега нашият договор се опитваха да го "разтурят" / як израз, кажи от кое село е/ няколко пъти, но нещо не се получи.
Така е , някои имаме богат речник , други не толкова , какво да правиш ... съдба . А , аз нямам спомен някой да се е опитвал от държавата да ви разтури/разтрогне (все едно и също значение) договора оформен по доста криминален начин , но пък за вас това си е съвсем в реда на нещата все пак