Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 02:24

ММ1914 написа:
baraba написа:
ММ1914 написа:
baraba написа:
ММ1914 написа:
baraba написа:Продължаваш , да забавляваш , определено !!! Кой е твърдял , че притежаваме стадиона , кое не разбра от думите : ... нашия ДОМАКИНСКИ стадион , явно трябва да ти го пиша , като за подуенчетата : Домакински стадион е стадиона на който даден отбор играе домакинските си мачове и е заявен в БФС , като такъв !!! А , това , че вие ползвате безплатно държавната собственост пак по добре усвоените ви ... "други" начини (помним какво стана последните дни от управлението на Костовото правителство) не го прави ваша собственост и точно по твоята логика означава , че според вас вие ходите да си подкрепяте отбора на ... чужд стадион .... е няма такъв смях !!! Имали "УЧРЕДЕНО" право за ползване , интелигенцио , това беше добро Остана да ми обясниш и как УЧРЕДИХТЕ една държавна собственост ;) Успех ...

Има съответният нормативен акт, с който е предоставено правото на ползване, като е упоменат и срокът на ползване, който е доста дълъг.
Сега умнико я кажи има ли разлика между нашият стадион и нашия домакински стадион, както пишеш в последната си творба? Ако има то ти просто не умееш да се изразяваш, ако няма е тогава е друга бира и ще докажеш интелигентността си.

И кое те кара да мислиш , че при нас няма договор с ММС , даващ ни право за ползване при определени условия , както вие имате договор с МВР ??? Сроковете в случая нямат НИКАКВО значение , а на теб точно няма въобще , какво да доказвам , мога само да се забавлявам с жалките ти напъни да докажеш , нещо , което явно ти липсва ;)

МВР за Герена? Провери пак, не за залите, за стадиона. Вие имате договор до провеждане на процедура, дали сроковете нямат никакво значение? Умничък си, но не прекалено. Безсрочно е малко по-различно от година, две или 30 години, но щом казваш че няма разлика - добре, ти си капацитета. Я сега кажи за разликата между "нашият стадион" и "нашия домакински стадион".

Имаме ли договор , имаме , ползваме го напълно законно , това за вас е доста относително понятие , точно по кой законен начин ви отдадоха държавна собственост за безсрочно ползване ??? Я интелЕгенцио да ми обясниш , каква е разликата , когато и в двата случая съоръженията се ползват по договор и са офиицално обявени за домакински за сезона към БФС ??? Само не се лъжи да ми обясняваш за различни срокове , защото си наясно , че щом има сключен договор , може и да се разтури този договор в даден момент ;) Давай , чакам и обяснението , как "учредихте" държавна собственост , покажи ни капацитета си !!! Иначе признавам ти , доста си забавен ....

Я сега ми покажи къде съм написал че имаме учередена държавна собственост? Или това което съм написал е различно от това което ти се опитваш да ми вмениш че съм написал? БАраБА, тия номера на феята ги прилагай на някой друг. Това че не помниш или че не можеш да препишеш един текст от 3 думи, не е мой проблем. :mrgreen: А вашият договор, дори не е до края на сезона, така че "разтурянето" / много готин селцизъм между другото/ е по скоро във двора на преименуваното и със сменено седалище дружество. Досега нашият договор се опитваха да го "разтурят" / як израз, кажи от кое село е/ няколко пъти, но нещо не се получи.

Така е , някои имаме богат речник , други не толкова , какво да правиш ... съдба . А , аз нямам спомен някой да се е опитвал от държавата да ви разтури/разтрогне (все едно и също значение) договора оформен по доста криминален начин , но пък за вас това си е съвсем в реда на нещата все пак :) Ако наистина на държавно ниво решат да разтрогнат договора , няма кой да ги спре , надявам се , че си наясно с това ! А , това което си писал , ако ти не го помниш , не съм аз човека , който ще се ангажира с този твой проблем !!! Може би вече сте вписани в имотния регистър ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2016 07:26

Долно уйно написа:След, като сте си припознали отбора, защо искате от другите да правят същото?

Нямам спомен някой да е искал това от вас . Иначе вие по цял ден ни внушавате обратното .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2016 07:53

Old_death написа:
Долно уйно написа:След, като сте си припознали отбора, защо искате от другите да правят същото?

Нямам спомен някой да е искал това от вас . Иначе вие по цял ден ни внушавате обратното .

Преди да припознаете Литекс , вие убихте ЦСКА ! Само припознаване ви е доста мекичко за вас ....вие сте сред убийците на ЦСКА ! Вие сте наравно с Гърнетата и Лупи ! Редом до Микренското Джудже !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 08:29

Много нагли тука бе.Казват:Вие си ни пишете отбора както искате.За нас е ЦСКА....Майко мила!Ние нищо не искаме бе!Пишем го както го пише в ТР както го пишат в БФС УЕФА и ФИФА.Май вие си го наричате както си искате.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 08:59

icko65 написа:Много нагли тука бе.Казват:Вие си ни пишете отбора както искате.За нас е ЦСКА....Майко мила!Ние нищо не искаме бе!Пишем го както го пише в ТР както го пишат в БФС УЕФА и ФИФА.Май вие си го наричате както си искате.

Хо , хо, хо .... това наглеца , да вика много сте нагли , е наистина разсмя ме :) Значи вие си пишете отборите по ЕИК така ли или по регистрация в БФС , така ли ??? Сигурно като пишеш Морето би Нафтата (в което няма нищо лошо) не си противоречиш и не лъжеш нали ??? Ние можем да си пишем "НАШИЯ' отбор естествено , както си искаме , ако искаме и Септември при ДВ или ЦДНА можем да си го пишем защото това са едни от имената на нашия отбор , това на ВАС, не ви влиза в работата ;) Претенциите ни са ЕДИНСТВЕНО , щом в медиите ще се пишат отборите по регистрация в БФС (ТР няма нищо общо със спорта !!! Набий си го в главата) то това да се прави ЕДНАКВО за ВСИЧКИ отбори , например : ЦСКА - София ; Левски 1914 София : Нефтохимик Бургас 1962 ; Локомотив 1926 Пловдив ; Локомотив 1929 София ; Дунав 2010 Русе ..... и т.н. !!! Нещо , което НЕ СЕ ПРАВИ и затова съответните медии бяха предупредени !!!
Локомотив (Пд)
Пирин Благ.
Берое
Черно море
Монтана
Локомотив (ГО)
Ботев (Пд)
ЦСКА-София
Славия
Верея
Левски
Дунав
Лудогорец
Нефтохимик

Ето ти пример от една медия с отнета вече акредитация ;)Хайде да ми покажеш , дали останалите отбори са изписани точно по регистрация (както имаш наглоста да имаш претенции към нас) , както е с ЦСКА или са изписани както са разпространени имената им в публичното пространство !!! Нито искаме нещо повече от другите , нито ще се съгласим на нещо по-малко от другите , ясно ли е ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 10:15

baraba написа:
icko65 написа:Много нагли тука бе.Казват:Вие си ни пишете отбора както искате.За нас е ЦСКА....Майко мила!Ние нищо не искаме бе!Пишем го както го пише в ТР както го пишат в БФС УЕФА и ФИФА.Май вие си го наричате както си искате.

Хо , хо, хо .... това наглеца , да вика много сте нагли , е наистина разсмя ме :) Значи вие си пишете отборите по ЕИК така ли или по регистрация в БФС , така ли ??? Сигурно като пишеш Морето би Нафтата (в което няма нищо лошо) не си противоречиш и не лъжеш нали ??? Ние можем да си пишем "НАШИЯ' отбор естествено , както си искаме , ако искаме и Септември при ДВ или ЦДНА можем да си го пишем защото това са едни от имената на нашия отбор , това на ВАС, не ви влиза в работата ;) Претенциите ни са ЕДИНСТВЕНО , щом в медиите ще се пишат отборите по регистрация в БФС (ТР няма нищо общо със спорта !!! Набий си го в главата) то това да се прави ЕДНАКВО за ВСИЧКИ отбори , например : ЦСКА - София ; Левски 1914 София : Нефтохимик Бургас 1962 ; Локомотив 1926 Пловдив ; Локомотив 1929 София ; Дунав 2010 Русе ..... и т.н. !!! Нещо , което НЕ СЕ ПРАВИ и затова съответните медии бяха предупредени !!!
Локомотив (Пд)
Пирин Благ.
Берое
Черно море
Монтана
Локомотив (ГО)
Ботев (Пд)
ЦСКА-София
Славия
Верея
Левски
Дунав
Лудогорец
Нефтохимик

Ето ти пример от една медия с отнета вече акредитация ;)Хайде да ми покажеш , дали останалите отбори са изписани точно по регистрация (както имаш наглоста да имаш претенции към нас) , както е с ЦСКА или са изписани както са разпространени имената им в публичното пространство !!! Нито искаме нещо повече от другите , нито ще се съгласим на нещо по-малко от другите , ясно ли е ???

Еми ето пък друга медия дето само вие не сте написани правилно ИзображениеИ не може ТР да няма нищо общо със спорта след като отборите с техните ТД се регистрират там ...и след като на едно такова ще купувате марката.Набий си го в зелената кратуна!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2016 10:23

icko65 написа:И не може ТР да няма нищо общо със спорта след като отборите с техните ТД се регистрират там ...и след като на едно такова ще купувате марката.Набий си го в зелената кратуна!

Не може!!! Нали виждаш,че си е сложил каска. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Макар,че не знам защо върху кухо канче трябва да има каска. :?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 10:32

icko65 написа:
baraba написа:

Локомотив (Пд)
Пирин Благ.
Берое
Черно море
Монтана
Локомотив (ГО)
Ботев (Пд)
ЦСКА-София
Славия
Верея
Левски
Дунав
Лудогорец
Нефтохимик

Еми ето пък друга медия дето само вие не сте написани правилно ИзображениеИ не може ТР да няма нищо общо със спорта след като отборите с техните ТД се регистрират там ...и след като на едно такова ще купувате марката.Набий си го в зелената кратуна!

Ми , тц , не сме само ние изписани неправилно , отново се опитваш да заблуждаваш !!! И да , ТР не провежда спортни състезания , няма шампионати и няма нищо общо със спорта , набий си го в (по твоя израз) зелената кратуна , това че там се регистрират ТД управляващи финансите на спортните отбори ( НЕ ВСИЧКИ) не го свързва със спорта !!! А , когато почнеш да гледаш футбол от шампионата на ТЗ и да скандираш ЕИК-а на отбора си .... ела и ми се обади , да ти се посмея още ;)
Изображение

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 07 окт 2016 10:42

Аз не виждам какво ще ревете за изписването като следващата година отбора си смени името на ЦСКА. :twisted: Тогава как ще го изписвате? Самия факт, че сте тук и пишете като полудели показва страха ви, че ЦСКА не умря, а ОЖИВЯ
Последна промяна от pepe23 на 07 окт 2016 10:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 10:46

blue avalanche написа:
icko65 написа:И не може ТР да няма нищо общо със спорта след като отборите с техните ТД се регистрират там ...и след като на едно такова ще купувате марката.Набий си го в зелената кратуна!

Не може!!! Нали виждаш,че си е сложил каска. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Макар,че не знам защо върху кухо канче трябва да има каска. :?

Изображение
:mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”