Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Венци Стефанов написа:Бате Венци: Васил Колев е очко-бибочко, който само трупа "сини" пари!
Това този очилатко ли е, дето го изхвърлиха от УС на Левски, с аргумента че само плещи глупости, а иначе е безполезен?!?
И ся кво, нема кинти за него като член на УС?!? Ужассссът. Много ми е важно мнението на този дето и своите го отритнаха като глупав празнодумец и интересчия.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
boabbb написа:icko65 написа:Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba
Точно тоя пед*раст ще ми каже кой какво е убилТи нормален ли си да пускаш тука мнения на нещастника, който подшушна за картотеката на Михтарски на Юве
Аман от хюмнета ... и двамата
Михтарски като е бил нередовен , това също не е феър ! Не че не се кефих на победата

Ама е педалско да ходиш да го клепаш и после да се оправдаваш, че те сами били разбрали
Подуянска работа ...

Леевски, оле

baraba написа:blue avalanche написа:Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf
Т.е ЦСКА е всъщност Литекс с променено име. Или,както казва народът:
"Пременил се Илия,погледнал се - пак в тия!"![]()
![]()
Бе точно вие ли ми говорите за променено име , да не мислите , че сме забравили за Спартак или Динамо или Витоша , отбори нямащи нищо общо с оригиналния Левски по вашата логика !!!
Логиката е точно обратната, но ми е много съмнително, от мненията ти, които съм чел, че можеш да я разбереш. Логиката е, че дори да прекръстиш един отбор, той не става нов. Сега схващаш ли логиката? Едва ли.
BMA написа:baraba написа:blue avalanche написа:Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
![]()
Бе точно вие ли ми говорите за променено име , да не мислите , че сме забравили за Спартак или Динамо или Витоша , отбори нямащи нищо общо с оригиналния Левски по вашата логика !!!
Логиката е точно обратната, но ми е много съмнително, от мненията ти, които съм чел, че можеш да я разбереш. Логиката е, че дори да прекръстиш един отбор, той не става нов. Сега схващаш ли логиката? Едва ли.
Отборът на ЦСКА винаги си е бил и ще бъде ЦСКА (макар да е носил различни имена). Всъщност отбор няма как да бъде прекръстен, освен ако феновете му не решат това.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- Долно уйно
- Контакти:
boabbb написа:Тлъстото копеле са го разкарали ... Аз не знам защо го взимаха, даже![]()
На пансион или на дебелариум
За този футболист ли ставаше дума, когато дойде, че ще мачкал, газел и подобни, тук повечето се прехласваха по него и т.н., и т.н., а тези, които споделяхме, че същия е яко опънал ръчната тук заклеймявахте, че сме завиждали, че ни било яд и подобни неща?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
кристи3 написа:BMA написа:baraba написа:blue avalanche написа:Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
![]()
Отборът на ЦСКА винаги си е бил и ще бъде ЦСКА (макар да е носил различни имена). Всъщност отбор няма как да бъде прекръстен, освен ако феновете му не решат това.
Гениална мисъл и абсолютно невярна при това е второто ти изречение.Обосновавам се.Литекс когато бяха прекръстени на 2.06. на ЦСКА-София от феновете ли се реши?И не ми казвай че Литекс са в 3 лига щото тогава в Ботев Луковит хабер си нямаха че ше стават Литекс.Или и те така решиха?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
кристи3 написа:BMA написа:baraba написа:blue avalanche написа:Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
![]()
Всъщност, отбор може да бъде прекръстен винаги, стига собственикът му да реши това.
- delqnski47
- Контакти:
Beladona написа:boabbb написа:icko65 написа:Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba
Точно тоя пед*раст ще ми каже кой какво е убилТи нормален ли си да пускаш тука мнения на нещастника, който подшушна за картотеката на Михтарски на Юве
Аман от хюмнета ... и двамата
Михтарски като е бил нередовен , това също не е феър ! Не че не се кефих на победатане че и сега не се кефя .....но си получихме наказанието и го приемам
Факт.Аз лично напълно разбирам доноса на Батков,когато ни отнеха лиценза и Левски игра вместо нас.Няма нищо лошо...все едно да се оплачеш на рефера в даден мач и той да изгони футболист на противника.Но ситуацията с Михтарски и мач,който няма нищо общо с Левски е нещо напълно различно.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.