Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 04 окт 2016 14:57

Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 окт 2016 15:20

Венци Стефанов написа:Бате Венци: Васил Колев е очко-бибочко, който само трупа "сини" пари!

Това този очилатко ли е, дето го изхвърлиха от УС на Левски, с аргумента че само плещи глупости, а иначе е безполезен?!?
И ся кво, нема кинти за него като член на УС?!? Ужассссът. Много ми е важно мнението на този дето и своите го отритнаха като глупав празнодумец и интересчия.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 окт 2016 15:25

boabbb написа:
icko65 написа:Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba

Точно тоя пед*раст ще ми каже кой какво е убил :x Ти нормален ли си да пускаш тука мнения на нещастника, който подшушна за картотеката на Михтарски на Юве :?: Аман от хюмнета ... и двамата :|

Михтарски като е бил нередовен , това също не е феър ! Не че не се кефих на победата :) не че и сега не се кефя .....но си получихме наказанието и го приемам :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 15:28

Ама е педалско да ходиш да го клепаш и после да се оправдаваш, че те сами били разбрали :!: Подуянска работа ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 04 окт 2016 16:06

baraba написа:
blue avalanche написа:
Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf

Т.е ЦСКА е всъщност Литекс с променено име. Или,както казва народът:
"Пременил се Илия,погледнал се - пак в тия!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе точно вие ли ми говорите за променено име , да не мислите , че сме забравили за Спартак или Динамо или Витоша , отбори нямащи нищо общо с оригиналния Левски по вашата логика !!!

Логиката е точно обратната, но ми е много съмнително, от мненията ти, които съм чел, че можеш да я разбереш. Логиката е, че дори да прекръстиш един отбор, той не става нов. Сега схващаш ли логиката? Едва ли.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 04 окт 2016 16:18

BMA написа:
baraba написа:
blue avalanche написа:

Бе точно вие ли ми говорите за променено име , да не мислите , че сме забравили за Спартак или Динамо или Витоша , отбори нямащи нищо общо с оригиналния Левски по вашата логика !!!

Логиката е точно обратната, но ми е много съмнително, от мненията ти, които съм чел, че можеш да я разбереш. Логиката е, че дори да прекръстиш един отбор, той не става нов. Сега схващаш ли логиката? Едва ли.

Отборът на ЦСКА винаги си е бил и ще бъде ЦСКА (макар да е носил различни имена). Всъщност отбор няма как да бъде прекръстен, освен ако феновете му не решат това.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 окт 2016 17:15

boabbb написа:Тлъстото копеле са го разкарали ... Аз не знам защо го взимаха, даже :lol: :lol: На пансион или на дебелариум :?:

За този футболист ли ставаше дума, когато дойде, че ще мачкал, газел и подобни, тук повечето се прехласваха по него и т.н., и т.н., а тези, които споделяхме, че същия е яко опънал ръчната тук заклеймявахте, че сме завиждали, че ни било яд и подобни неща?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 окт 2016 17:18

кристи3 написа:
BMA написа:
baraba написа:
blue avalanche написа:

Отборът на ЦСКА винаги си е бил и ще бъде ЦСКА (макар да е носил различни имена). Всъщност отбор няма как да бъде прекръстен, освен ако феновете му не решат това.

Гениална мисъл и абсолютно невярна при това е второто ти изречение.Обосновавам се.Литекс когато бяха прекръстени на 2.06. на ЦСКА-София от феновете ли се реши?И не ми казвай че Литекс са в 3 лига щото тогава в Ботев Луковит хабер си нямаха че ше стават Литекс.Или и те така решиха?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 04 окт 2016 17:55

кристи3 написа:
BMA написа:
baraba написа:
blue avalanche написа:

Всъщност, отбор може да бъде прекръстен винаги, стига собственикът му да реши това.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 окт 2016 18:02

Beladona написа:
boabbb написа:
icko65 написа:Феновете на ЦСКА убиха клуба си...Каквото казах и аз преди време.По-точно е :закриха.https://topsport.bg/bg-football/vasil-kolev-fenovete-na-tsska-ubiha-kluba

Точно тоя пед*раст ще ми каже кой какво е убил :x Ти нормален ли си да пускаш тука мнения на нещастника, който подшушна за картотеката на Михтарски на Юве :?: Аман от хюмнета ... и двамата :|

Михтарски като е бил нередовен , това също не е феър ! Не че не се кефих на победата :) не че и сега не се кефя .....но си получихме наказанието и го приемам :)

Факт.Аз лично напълно разбирам доноса на Батков,когато ни отнеха лиценза и Левски игра вместо нас.Няма нищо лошо...все едно да се оплачеш на рефера в даден мач и той да изгони футболист на противника.Но ситуацията с Михтарски и мач,който няма нищо общо с Левски е нещо напълно различно. ;) Педалска постъпка.Не че и ние не сме ги прецаквали.Това също е факт.Но поне сме го правили,когато става въпрос за вътрешното първенство,примерно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”