Old_death написа:От цялото плюене до сега разбрах , че една дузпа за 8 мача е престъпление , докато 2 дузпи за един мач е нормално . Личи си някакво старание , борба за първа топка и пресиране на противника , но има още много да се работи .Основната грешка на Берое бе тая , че се опитаха да се надиграват .
На мен това ми е едно от основните притеснения, че с отбор, който се отваряше не направихме нищо съществено като атаки и комбинации.Даже сами си съсипвахме възможностите за бързи атаки с голямо свободно пространство.Никаква идея, никакво разбирателство или заучени схеми, глупави и неадекватни пасове, некадърна индивидуална игра или нескопосано спиране на топката.Другото, че когато трабва да се подава се играе индивидуално, а кагато трябва да се играе индивидуално се подава.Пасовете по принцип са пълна трагедия на дистанция 5-15м. за по далечни и да не си помисляме.Защитата отново пълна трагедия.Тия двамата превъзнесени Чорбата и Недялков има още толкова сол да ядат, ако искат да станат футболисти за А група, да не говорим за нещо повече.Тези момчета не знаят кога къде и как да застанат, в атака са някакви бенджонсановци на по 2 шепи анти асматични, пускащи топката на 5м. след противниковия играч и опитващи се да го надбягат.Този С/Шимао за мен за сега е пълно разочарование, Кулма също не ми допада като игра, но за сега бележи(да го стягат, че прекалено приказлив се оказа на терена

), макар и за 20-тина мин. добро впечатление ми направи негрото с шотландския цвят волоси

.Тогава някой се нае смислено да изнася топката и с по-сериозно с дефанзивни функии, отнемане на топка и смислено продължение.Но най ме изнервя безмисленото връщане топката назад(често с ефект извеждащ пас за противника) и към вратаря.Особено Китанката, какъвто е "виртуоз" с играта с крака направо си е бягане от отговорност.Гришата нека си му плаща заплатата на Джордан, ама за сега не знам какво прави в отбора.