Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Liteks_ne_e_CSKA
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Liteks_ne_e_CSKA » 14 сеп 2016 21:30

1982 написа:Като цяло, спрете с мантрата за Рейнджърс. Вашата измама и далавера няма нищо общо с тях. Те си създадоха ново дружество, не са крали чужди клубове, да ги прекръстват и местят, почнаха си от долните дивизии, както се полага за едно ново дружество и поеха редуцирана част от дълговете на стария клуб, така че да придобият приемственост.

Вие просто сменихте името на Литекс и се опитвате да се изкарате, че не сте ..... Литекс, а ....... истинския ЦСКА.

+1948
Днес припознавачите заплашвали синдикът Дора Милева, понеже каза, че ЦСКА е можел да бъде спасен, ако се беше приложил оздравителен план. Ето това е най-голямото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Гриша Ганчев срещу ЦСКА - че не оздрави стария клуб, а го уби, премести си Литекс в София и го пребоядиса в червено , карайки ни да го припознаем за ЦСКА. Няма да стане! Затова този микренски гном го мразя от дъното на душата си защото той уби любимият ми клуб и ми отне смисълът на живота - ЦСКА. Пекръстеният Литекс няма нищо общо с ЦСКА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 сеп 2016 21:31

delqnski47 написа:
Old_death написа:
delqnski47 написа:Колкото и арогантно да звучи ще кажа следното:
Един истински професионален спортист или клуб надали би се интересувал какво говори конкуренцията за него. ;) Това е абсолютен факт.Факт е и че тая конкуренция включва отборите в ППЛ,както и феновете на тези отбори.Няма какво да се лъжем,всеки гледа себе си. ;) Ако конкуренцията има някакъв проблем - има си процедури за тая работа.Пишат се доноси до УЕФА,ФИФА и т.н.,което си е тяхно право.Но да се заплашваме ''у форумо'' някак си не ми звучи сериозно.Друг е въпроса че нашият клуб трябва да се бори за легитимизация.Оптимист съм,че ще станат нещата.То ако не съм оптимист нямаше да съм тук в крайна сметка.

Делянски , точно доносниците са една от причините да се забави селекцията . По едно време в УЕФА бяха постъпили 16 доноса , за които централата имаше запитвания до БФС . Това бе причината да се забави кода за картотекиране на чужденци . Другата причина бе , че Янев не искаше нови футболисти . Според него щеше да направи отбор , претендент за челните места с част от тия , които спечелиха Купата и нови попълнения от Литекс . Това му изяде главата .

Кат не им е забранено - да пишат.Нищо не можем да кажем. ;) Същевременно и те нищо не могат да кажат за някои неща,така че имаме някакво равновесие.

Това е истина , но нали се сещаш , че от УЕФА са длъжни да проверят тия сигнали , а това доведе до загуба на доста време . Прави ти чест фактът , че в началото на годината не пожела да разбереш какво ще се случи . Реши да изчакаш развоя на събитията . Така се прави !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 21:32

sin4ec написа: Към днешна дата( повтарям-днешна дата) вие сте нов клуб, създаден по точките и последователността, които коректно си отразил. И нямате нищо общо с онова ЦСКА, с 31 титли, евроучастия и прочее.
Бъдещето ще покаже дали ще има корекции по статуквото.

Не, не са нов клуб ..... новите клубове почват от нулата, нали знаеш ??!

На лиценза им ясно пише кой клуб са те.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 сеп 2016 21:35

Процесите по подобряването и вдигането на нивото на материалната база на ЦСКА ще продължат с пълна сила в следващите месеци. Най-чаканият голям ремонт е този на стадиона в Борисовата градина, за който вече има и срок за започване. Разкри го Милко Георгиев.
„За нас титлата не е самоцел. Да, ЦСКА винаги се бори, но идеята на ръководството и собственици е малко по-далечна, така да кажем. За първи път през този век имаме възможност да градим на чисто, не говорим за неизплатени заплати, дългове и лицензи. В понеделник започва мащабен ремонт на базата в Панчарево и в рамките на около година ще започнем реконструкция и на „Българска армия“. Задачата пред спортното ръководство е изгражден на отбор с основа от българи. Целта ни е не е да станем шампиони и да се изложим в Европа, а догодина в евротурнирите да се справим на ниво“, каза Георгиев пред „Диема Спорт“.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 14 сеп 2016 21:39

Добре бекалка,спирам.
Ама ми обясни как ПФК ЦСКА АД е истинското ЦСКА и щом търговската марка е била прехвърлена от Сдружение "ФК ЦСКА" значи не е негова ?!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2016 21:39

Като се сложи последното парче от пъзела и вие драги мой хейтъри няма смисъл повече да живеете.
:lol: :lol: :lol:
@ То и сега е без значение дали ще се сложи или не де.
Последна промяна от Teo на 14 сеп 2016 21:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 сеп 2016 21:40

sin4ec написа:
Old_death написа:Пак се бъркаш . Клубът не е изчезнал . Фалира АД то . По твоята логика и Левски трябва да е изчезнал още през 1944 - та година , когато е закрит . Сега за двойния стандарт във вижданията ли ще спорим ? Искам да дадеш едно мнение преди да си напреднал с алкохола :mrgreen: . Каква е поредността на събитията до сега :
1 . Чавдар купува Литекс . До тогава етрополци нямат лиценз за участие в професионалния футбол и се сдобиват с такъв като актив на Литекс .
2 . На паузата между шампионатите , Чавдар променя името си на ЦСКА - София и се мести в София . Това е разрешено от наредбите на БФС , УЕФА и ФИФА .
3 . ЦСКА - София се обединява с клубът на Ганчев под същото име . Тук ще вметна , че всички тия действия са извършени след многократни консултации с юристи на БФС и на УЕФА .
4 . Сменява се правилника за лицензиране на отборите , като се добавя , че в професионалния футбол могат да играят и отбори без такъв лиценз , но с покана на БФС по различни критерии .
5 . Започва реорганизация във футбола ни . Предварително това се дава на гласуване от всички участници в тогавашната А група . Баждеков , от името на Левски , гласува с Да .
6 . На тая база ЦСКА получава покана за участие в новия формат на елита .
7 , ЦСКА пише писмо до УЕФА със запитване за участие на младежкия отбор в младежката ШЛ . Отговорът съм го пуснал няколко страници по нагоре . В него УЕФА категорично казва , че забранява такова участие , защото Литекс не е ЦСКА . Тук не става въпрос за интепретациите на някои върху думите на журналист или неъпдейтнат сайт .

Въпсосът ми към теб е следния : Има ли нарушение на законите на РБ и наредбите на футболните централи ?

Първо-казах, че е изчезнал един от водещите клубове, не съм уточнявал кой. Второ, пия бяло вино и даже не съм на половинка. Трето, знам последователността на събитията не по-зле от теб, но не виждам какво общо имат всички тези действия с приемственост спрямо ЦСКА( поне засега). Няма нарушение на правилата и законите, защото това е нов клуб. А е нов клуб, защото Литекс сменя цветове, име и емблема, мести се на 152 км. Кучето е заровено там, че " Литекс не е ЦСКА, защото минусът е нов клуб според правилата". Но това не променя фактите, отразени в ТР, БФС и прочее, че ЛИТЕКС се премества, преименува и пребоядисва, за да се получи минусът.
Към днешна дата( повтарям-днешна дата) вие сте нов клуб, създаден по точките и последователността, които коректно си отразил. И нямате нищо общо с онова ЦСКА, с 31 титли, евроучастия и прочее.

Точките 1 и 3 са изцяло неверни, във всеки един аспект. Дори, като последователност са неверни.
По т.1-Първо Чавдар се преименува, след това се премести в София. Едва след това започна изкупуването на Литекс. Доколко няма конфликт на интереси е трудно да се каже, защото Ганчев продаде сам на себе си своя отбор.
По т. 3 Не е имало никакви обединения на никакви отбори, защото това щеше да означава автоматично придобиване на права и задължения.

И накрая новото име на Чавдар е "ПФК ЦСКА-1948" АД, а на Литекс е ПФК ЦСКА-София ЕАД, като и двата клуба са с една и съща променена адресна регистрация.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 сеп 2016 21:41

sin4ec написа:
Old_death написа:Пак се бъркаш . Клубът не е изчезнал . Фалира АД то . По твоята логика и Левски трябва да е изчезнал още през 1944 - та година , когато е закрит . Сега за двойния стандарт във вижданията ли ще спорим ? Искам да дадеш едно мнение преди да си напреднал с алкохола :mrgreen: . Каква е поредността на събитията до сега :
1 . Чавдар купува Литекс . До тогава етрополци нямат лиценз за участие в професионалния футбол и се сдобиват с такъв като актив на Литекс .
2 . На паузата между шампионатите , Чавдар променя името си на ЦСКА - София и се мести в София . Това е разрешено от наредбите на БФС , УЕФА и ФИФА .
3 . ЦСКА - София се обединява с клубът на Ганчев под същото име . Тук ще вметна , че всички тия действия са извършени след многократни консултации с юристи на БФС и на УЕФА .
4 . Сменява се правилника за лицензиране на отборите , като се добавя , че в професионалния футбол могат да играят и отбори без такъв лиценз , но с покана на БФС по различни критерии .
5 . Започва реорганизация във футбола ни . Предварително това се дава на гласуване от всички участници в тогавашната А група . Баждеков , от името на Левски , гласува с Да .
6 . На тая база ЦСКА получава покана за участие в новия формат на елита .
7 , ЦСКА пише писмо до УЕФА със запитване за участие на младежкия отбор в младежката ШЛ . Отговорът съм го пуснал няколко страници по нагоре . В него УЕФА категорично казва , че забранява такова участие , защото Литекс не е ЦСКА . Тук не става въпрос за интепретациите на някои върху думите на журналист или неъпдейтнат сайт .

Въпсосът ми към теб е следния : Има ли нарушение на законите на РБ и наредбите на футболните централи ?

Първо-казах, че е изчезнал един от водещите клубове, не съм уточнявал кой. Второ, пия бяло вино и даже не съм на половинка. Трето, знам последователността на събитията не по-зле от теб, но не виждам какво общо имат всички тези действия с приемственост спрямо ЦСКА( поне засега). Няма нарушение на правилата и законите, защото това е нов клуб. А е нов клуб, защото Литекс сменя цветове, име и емблема, мести се на 152 км. Кучето е заровено там, че " Литекс не е ЦСКА, защото минусът е нов клуб според правилата". Но това не променя фактите, отразени в ТР, БФС и прочее, че ЛИТЕКС се премества, преименува и пребоядисва, за да се получи минусът.
Към днешна дата( повтарям-днешна дата) вие сте нов клуб, създаден по точките и последователността, които коректно си отразил. И нямате нищо общо с онова ЦСКА, с 31 титли, евроучастия и прочее.

Ето така със съвсем леки промени се манипулира нечие съзнание . Ще го кажа за последен път и няма да се повтарям повече . В София се мести Чавдар под ново име , а не Литекс . Май и на тебе ще трябва да ти дам шивашки метър за да премериш разстоянието от Етрополе до София . Който разбрал , разбрал , а който не е успял , или не му изнася , да си пие виното ! ;)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2016 21:42

Много хубави новини за ЦСКА днес. Всеки ден да е така!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2016 21:44

Далеч от Армията гадната продажна журналя!

Върни се в “ЦСКА”