Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Red joker - Виждам го , че 1982 се е поддал на левскарската пропаганда , която цели разединение на нашите фенове, зададох му няколко въпроса малко по-голе , които избягва да ми отговори. Най-големият страх на левскарите е, че ставаме отново силен отбор и силна и сплотена публика и тях това ги плаши най-много и затова говорят глупости!
CSKA1971 написа:Ако утре ЦСКА на Гришата стане шапион и почне да постига успехи в Европа , пак ли ще ми кажеш, че това "не е ЦСКА", а е "Литекс"?
Абсолютно, аз не се влияя от успехи и загуби. Дори когато станах от ЦСКА като малък, нямах никаква идея колко успешен е този клуб. Просто бях го чувал като име, редом с Левски, Славия и още няколко, сега не помня кои и колко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:
Абсолютно, аз не се влияя от успехи и загуби. Дори когато станах от ЦСКА като малък, нямах никаква идея колко успешен е този клуб. Просто бях го чувал като име, редом с Левски, Славия и още няколко, сега не помня кои и колко.
Значи 90-95% от феновете ни приемат ЦСКА на ГГ за ЦСКА , Стоичков, Пената, Жеката , Паро и другите легенди казват , че това е ЦСКА играем на Армията с червени екипи в А група и някой да ми казва, че това не е ЦСКА е смешно и тъпо. Лицензите са дребни подробности, важното е , че всичко е законно. Щом публиката и легендите на клуба казват, че ЦСКА на Гриша Ганчев е ЦСКА, значи това е ЦСКА! А Гришата няма смисъл да плаща дълговете на Божков, Лупи и Титан. Защо държавата не съди тях? Като няма друг вариант, ще подкрепя този.
А ти да търсиш под вола теле с някакви юридически подробности и да казваш, че това не е ЦСКА е смешно. ЦСКА 1948 с 20-те фена на Дучето ли е ЦСКА тогава?
Виж, нещата са комплексни - не е само юридическата част от нещата, цялата сага с лъжите, с тарикатщините на дребно (от типа Паслар, ФК Лупи, молбите за бърз фалит и т.н.), с манията да се докара ама наистина целият Литекс на Армията и т.н., също много отблъскват. Ганчев през цялото време показва пълно неуважение към всички, на него си му е фикс идея да си го направи точно както той иска, останалите да го духат ...... за него ЦСКА е поредната схема и далавера ..... заигравките и мазненето с гнусния Бойко ..... и т.н., много неща се натрупаха и отблъскват, не е само юридически въпросът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Mitata написа:1982 написа:venom написа:Емблемата, която използваме сега не е същата, както името не е същото. А и с официално закупена ТМ сме една крачка по-близо до ставане на наследник на ЦСКА.
Като купите търговската марка, в търговския регистър няма да пише друго нещо, ами ще сте си същото дружество и пак ще пише, че на 2-и юни Литекс си е сменил името, няма да пише, че сте правоприемник на ПФК ЦСКА АД.
Разберете едно нещо - ТМ е просто един актив и нищо повече, той не е носител на нищо друго, освен на себе си. Дава право единствено на това да го използваш за търговски и други цели.
Ако ТМ носеше със себе си наследственост, то щеше да ви донесе и едни 23-24 млн. дългове.
Купуването на ТМ не е ли свързано с последващо съгласие от страна на УЕФА, че новото д-во ЦСКА София е естествен наследник на фалиралото, наследник на историята на клуба?
Не . За тях са приоритет отношенията между клубове и играчи .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
CSKA1971 написа:Отварям форума и какво да видя - гледам тук някакви глупости от левскари и хора с заблудено фенско мислене, поддали се на пропагандата на левскарските журналисти,като Беладона и 1982 и хабер си нямат от право и футбол и някакви заблудени хора на Дучето , които ми казват , че ЦСКА , който играе в Първа Лига не бил ЦСКА , а Литекс. Значи Стоичков ,Жеката, Пената , Паро и всички легенди на ЦСКА казват , че това е ЦСКА, който играе в елита , аз няма да слушам легендите, играли в ЦСКА , а ще слушам левскарските простотии на 1982, Беладоната и левскарите, че това било Литекс. Да Литекс се прекръсти на ЦСКА местейки се от Ловеч в София, но всичко законно ли е ? Законно е! 90-95% от нашите фенове припознават ЦСКА , който играе в А група за ЦСКА, легендите на ЦСКА го припознават за ЦСКА , ЦСКА играе на "Армията" и това не било ЦСКА. Това са левскарски глупости и простотиите на Божков с цел разединение на публиката ни. Какво е това ЦСКА 1948 , дето на мачовете му присъстват Дучето с още 10-20 човека. Истината е, че ЦСКА, макар и с лиценза на Литекс, законно играе в А група. То по тази логика Левски също е прекръстен сто пъти на Левски-Спартак, Динамо София , Пощенец и не знам си какво, Локо и Ботев взеха лицензите на Велбъжд и Металик Сопот, значи ли , че това не са Локо Пд и Ботев Пд? Берое също взе лиценза на Олимпик Тетевен значи ли , че това не е Берое?
Стига глупости вече,макар и да сме взели лиценза на Литекс, това беше единствения законен вариант да играем в А група, а другия да се скитаме по окръжните групи с 20 милиона дългове или нов клуб. Убеден съм , че ако същия този ЦСКА измести Лудогорец след година или две и стане шампион няколко пъти и влезе в групите на Лига Европа или Шампионска Лига и останалите 5% ще забравят глупостите , които говорят, че "не сме били ЦСКА", че "сме Литекс" и т.н. и ще подкрепят настоящия ЦСКА на Гришата. Ама сега е лесно да се търси под вола теле.
1982, Беладона и другите "моралисти", както и левскарските журналисти пишат всичките тези глупости "че сме Литекс, че не сме ЦСКА", че "истинското" ЦСКА било ЦСКА 1948 с цел разединение на публиката ни . ЦСКА 1948 на Божков и платените му тартори като Дучето и още 10 човека не правят нищо повече , от това да разединяват публиката на ЦСКА.
90-95 % от феновете ни подкрепят ЦСКА на Гриша Ганчев, Стоичков, Жеката,Пената, Паро и останалите легенди на ЦСКА казват, че ЦСКА на Ганчев е ЦСКА , а ЦСКА 1948 на Божков е подкрепян от не повече от 5 % от феновете ни.
Всеки сам за себе си да прецени - аз съм там, където е публиката ни(90-95%) и легендите на ЦСКА, отколкото да слушам "разбирачи"и "моралисти" като 1982, Беладона и левскарите, че ЦСКА , който играе в А група не е ЦСКА! 99% от хората в този форум гледат прекалено фенската на нещата.
Изброените легенди имат МАТЕРИАЛЕН интерес да викат на Литекс , че е ЦСКА ! ЦСКА 1948 не е на Божков ! Ти лъжеш гнусно ! Можеш да провериш в ТР ! Не лъжи ! Това е една от Божите заповеди , Нечестивецо !
Последна промяна от Beladona на 13 сеп 2016 09:04, променено общо 1 път.
CSKA1971 написа:Прочетох го и лиценза - играем ли в А група - играем , законно ли е всичко - законно е. Какво като взехме лиценза на Литекс? Това беше единственият шанс да играем в А група, а не да се скитаме по окръжните групи с 20-30 млн дългове. На ЦСКА му приляга да бъде в А група. Все пак заедно с Левски предизвикваме интерес и за медии, и за рекламодатели и имаме най-много публика.
Гледаш прекалено фенската на нещата, гледай малкко по-позитивно на живота. Ако се случи, че след няколко години станем шампиони и влезем в я групи на ЛЕ или ШЛ, пак ли ще кажеш , че това не е ЦСКА? Или пак ще кажеш това е "Литекс".
Това винаги ще е Литекс , ако ще да вземете Междугалактическата купа на Хан Соло !
CSKA1971 написа:Отварям форума и какво да видя - гледам тук някакви глупости от левскари и хора с заблудено фенско мислене, поддали се на пропагандата на левскарските журналисти,като Беладона и 1982 и хабер си нямат от право и футбол и някакви заблудени хора на Дучето , които ми казват , че ЦСКА , който играе в Първа Лига не бил ЦСКА , а Литекс. Значи Стоичков ,Жеката, Пената , Паро и всички легенди на ЦСКА казват , че това е ЦСКА, който играе в елита , аз няма да слушам легендите, играли в ЦСКА , а ще слушам левскарските простотии на 1982, Беладоната и левскарите, че това било Литекс. Да Литекс се прекръсти на ЦСКА местейки се от Ловеч в София, но всичко законно ли е ? Законно е! 90-95% от нашите фенове припознават ЦСКА , който играе в А група за ЦСКА, легендите на ЦСКА го припознават за ЦСКА , ЦСКА играе на "Армията" и това не било ЦСКА. Това са левскарски глупости и простотиите на Божков с цел разединение на публиката ни. Какво е това ЦСКА 1948 , дето на мачовете му присъстват Дучето с още 10-20 човека. Истината е, че ЦСКА, макар и с лиценза на Литекс, законно играе в А група. То по тази логика Левски също е прекръстен сто пъти на Левски-Спартак, Динамо София , Пощенец и не знам си какво, Локо и Ботев взеха лицензите на Велбъжд и Металик Сопот, значи ли , че това не са Локо Пд и Ботев Пд? Берое също взе лиценза на Олимпик Тетевен значи ли , че това не е Берое?
Стига глупости вече,макар и да сме взели лиценза на Литекс, това беше единствения законен вариант да играем в А група, а другия да се скитаме по окръжните групи с 20 милиона дългове или нов клуб. Убеден съм , че ако същия този ЦСКА измести Лудогорец след година или две и стане шампион няколко пъти и влезе в групите на Лига Европа или Шампионска Лига и останалите 5% ще забравят глупостите , които говорят, че "не сме били ЦСКА", че "сме Литекс" и т.н. и ще подкрепят настоящия ЦСКА на Гришата. Ама сега е лесно да се търси под вола теле.
1982, Беладона и другите "моралисти", както и левскарските журналисти пишат всичките тези глупости "че сме Литекс, че не сме ЦСКА", че "истинското" ЦСКА било ЦСКА 1948 с цел разединение на публиката ни . ЦСКА 1948 на Божков и платените му тартори като Дучето и още 10 човека не правят нищо повече , от това да разединяват публиката на ЦСКА.
90-95 % от феновете ни подкрепят ЦСКА на Гриша Ганчев, Стоичков, Жеката,Пената, Паро и останалите легенди на ЦСКА казват, че ЦСКА на Ганчев е ЦСКА , а ЦСКА 1948 на Божков е подкрепян от не повече от 5 % от феновете ни.
Всеки сам за себе си да прецени - аз съм там, където е публиката ни(90-95%) и легендите на ЦСКА, отколкото да слушам "разбирачи"и "моралисти" като 1982, Беладона и левскарите, че ЦСКА , който играе в А група не е ЦСКА! 99% от хората в този форум гледат прекалено фенската на нещата.
Много точно мнение, което казва всичко. Цялата пропагандна синьо - зелена машина е впрегната да разединява армейската общност и някои наивни душици се хващат на нейните лъжи. Истината е, че се боят от нас и правят всичко възможно да доразбият и доунищожат ЦСКА.
Ясно е, че без силен собственик и единна фенска маса не може да има силен ЦСКА. Затова стискаме палци на Ганчев да успее. Тръгне ли си той от ЦСКА, най-вероятно ЦСКА няма да играе в ППЛ години наред, а когато евентуално се появи там ще е изтривалка/боксова круша на синьо-зелената мафия.
Легендите на ЦСКА говорят със своето сърце и душа, това са хора, които никога не биха пожелали лошо на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
CSKA1971 написа:Red joker - Виждам го , че 1982 се е поддал на левскарската пропаганда , която цели разединение на нашите фенове, зададох му няколко въпроса малко по-голе , които избягва да ми отговори. Най-големият страх на левскарите е, че ставаме отново силен отбор и силна и сплотена публика и тях това ги плаши най-много и затова говорят глупости!
Не е!Той си има негови разбирания и виждания, просто и не се опитвай да му задаваш въпроси,да спориш с него и да го убеждаваш

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Beladona написа:CSKA1971 написа:Прочетох го и лиценза - играем ли в А група - играем , законно ли е всичко - законно е. Какво като взехме лиценза на Литекс? Това беше единственият шанс да играем в А група, а не да се скитаме по окръжните групи с 20-30 млн дългове. На ЦСКА му приляга да бъде в А група. Все пак заедно с Левски предизвикваме интерес и за медии, и за рекламодатели и имаме най-много публика.
Гледаш прекалено фенската на нещата, гледай малкко по-позитивно на живота. Ако се случи, че след няколко години станем шампиони и влезем в я групи на ЛЕ или ШЛ, пак ли ще кажеш , че това не е ЦСКА? Или пак ще кажеш това е "Литекс".
Това винаги ще е Литекс , ако ще да вземете Междугалактическата купа на Хан Соло !
Не ме интересува какво мислят левскарите за нас, важно е цесекарите какво мислят за себе си. Ако ние мислехме като сините привърженици, щяхме да сме от Левски, не от ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,