Red joker написа:Това е мача от началото на шампионата,който беше са най-футболни достойнства от страна на нашият отбор!Може да звучи невероятно,в предвид резултата,но който разбира от футбол ще се съгласи с мен!Топката се разиграваше бързо,бореха се за първа топка и неведнъж отнемаха от противника ,а не го чакаха да сбърка...!Първото полувреме изпуснахме 2-3 изгодни ситуации,а това на Кулма,беше Апогея-на празна врата от един метър,контратака и ..2:0,вместо да изравним![]()
Това до голяма степен усложни мача за нашият отбор !Ако беше влезнало това положение,Дунав си бяха пътници.Вкараха ни гол от едно положение-живи и здрави и честито!
Аз съм оптимист,отборът има голям потенциал,има идеи в играта и е въпрос на време те да се наложат като печеливш стил на игра!В никакъв случай не съжалявам за направените треньорски промени,както и за тези трансфери,в двете посоки
Пожелавам ти като такъв разбирач до края на първенството все по този превъзходен начин да играете

Между другото аз категорично считам, че съдията ощети ЦСКА-София като не отсъди очевадна засада при удара в гредата на оня черния. По този начин категорично повлия на резултата, който стана 2:0.