Нещата са твърде прости в нашето първенство:
1. Литекс
2. Левски
3. ЦСКА
Литекс ще спечели титлата още в 3-ия кръг, след като бие или направи равен с Левски. Левски ще стане втори, защото ще стопи разликата с ЦСКА, както го направи в последните няколко години поне два пъти. ЦСКА отива трети заради поредната си селекция "на килограм. Така Любо за трети път ще трябва да прави отбор от нулата.
Очаквания и прогнози за пролетният дял
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Очаквания и прогнози за пролетният дял
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Нещата са твърде прости в нашето първенство:
1. Литекс
2. Левски
3. ЦСКА
Литекс ще спечели титлата още в 3-ия кръг, след като бие или направи равен с Левски. Левски ще стане втори, защото ще стопи разликата с ЦСКА, както го направи в последните няколко години поне два пъти. ЦСКА отива трети заради поредната си селекция "на килограм. Така Любо за трети път ще трябва да прави отбор от нулата.
Тука грешиш защото Левски пак ще е шампион , стойте и гледайте !!!
kokic1986 написа:Тука грешиш защото Левски пак ще е шампион , стойте и гледайте !!!
Кой ще е шампион НЕ ЗНАЯ, но Левски за да мине пред Литекс в класирането, то Литекс трябва да загуби 4 мача повече от Левски, което са почти 1/3 от мачовете за полусезона.
Идва 18-тия кръг, побеждаваме Левски в Ловеч и посмъртно Левски няма да мине пред Литекс, и пак казвам без значение кой ще е шампиона.

Ставаме първи, падаме от Левски, сменяме треньора, Литекс става шампион-класическия сценарий!
YA GUNNERS YA
- housestyle
- Контакти:
Всики ни отписват но ние смен
ШАМПИОНИ

ШАМПИОНИ

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Очаквам слаби грандове протоколни мачове за Литекс, неразборий в останалите клубове, фишеци всеки ден тъпотий колкото искаш слаб национален отбор и годината ще си мине е така в оплаквания от съдийте и оправдания за щяло и нещяло аре лека вечер. 

- Sleepwalker
- Контакти:
В първенството мисля,че няма кой знае какви неясноти.Всички знаем как се решават нещата и не мисля,че класирането ще се промени драстично.Единствената интрига може да е кой ще заеме 2-ро и 3-то място - Левски или Цска.По-правилният въпрос май трябва да е "Прогнози за евротурнирите",защото там ще е интересното.

Пак почваме да си говорим глупости... Няма значение дали ще стопим разликата с Литекс или не. Важно е ще направим ли ОТБОР или не. Защото не селекцията прави класа. Реал М го наят най-добре. Разбира се, че желая да сме шампиони, но искам и като отида на мач да си тръгна с кеф от стадиона. Пък дори и да загубим...
Нека футболистите знаят, че сме с тях и направят така, че да не ни разочароват с ИГРАТА си. А резултатите ще дойдат - сигурен съм
Нека футболистите знаят, че сме с тях и направят така, че да не ни разочароват с ИГРАТА си. А резултатите ще дойдат - сигурен съм
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Sleepwalker
- Контакти:
А Цска щото купуват нищо друго, а само играчи,ще са трети,така ли?

-
- Контакти:
Sleepwalker написа:А Цска щото купуват нищо друго, а само играчи,ще са трети,така ли?![]()
ЦСКА ги остави . Левски толкова загуби не са правили накуп и нещо им се пречупи самочувствието . Жалки емота

ROLLING HEAD
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY