Очаквания и прогнози за пролетният дял

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Очаквания и прогнози за пролетният дял

Мнениеот dodo7271 » 11 яну 2010 16:52

Нещата са твърде прости в нашето първенство:

1. Литекс
2. Левски
3. ЦСКА

Литекс ще спечели титлата още в 3-ия кръг, след като бие или направи равен с Левски. Левски ще стане втори, защото ще стопи разликата с ЦСКА, както го направи в последните няколко години поне два пъти. ЦСКА отива трети заради поредната си селекция "на килограм. Така Любо за трети път ще трябва да прави отбор от нулата.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 11 яну 2010 16:55

dodo7271 написа:Нещата са твърде прости в нашето първенство:

1. Литекс
2. Левски
3. ЦСКА

Литекс ще спечели титлата още в 3-ия кръг, след като бие или направи равен с Левски. Левски ще стане втори, защото ще стопи разликата с ЦСКА, както го направи в последните няколко години поне два пъти. ЦСКА отива трети заради поредната си селекция "на килограм. Така Любо за трети път ще трябва да прави отбор от нулата.

Тука грешиш защото Левски пак ще е шампион , стойте и гледайте !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2010 17:07

kokic1986 написа:Тука грешиш защото Левски пак ще е шампион , стойте и гледайте !!!

Кой ще е шампион НЕ ЗНАЯ, но Левски за да мине пред Литекс в класирането, то Литекс трябва да загуби 4 мача повече от Левски, което са почти 1/3 от мачовете за полусезона.

Идва 18-тия кръг, побеждаваме Левски в Ловеч и посмъртно Левски няма да мине пред Литекс, и пак казвам без значение кой ще е шампиона.
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 яну 2010 17:14

Ставаме първи, падаме от Левски, сменяме треньора, Литекс става шампион-класическия сценарий!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 11 яну 2010 17:20

Всики ни отписват но ние смен
ШАМПИОНИ :P :shock: :)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 11 яну 2010 17:25

Очаквам слаби грандове протоколни мачове за Литекс, неразборий в останалите клубове, фишеци всеки ден тъпотий колкото искаш слаб национален отбор и годината ще си мине е така в оплаквания от съдийте и оправдания за щяло и нещяло аре лека вечер. :)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 11 яну 2010 17:31

В първенството мисля,че няма кой знае какви неясноти.Всички знаем как се решават нещата и не мисля,че класирането ще се промени драстично.Единствената интрига може да е кой ще заеме 2-ро и 3-то място - Левски или Цска.По-правилният въпрос май трябва да е "Прогнози за евротурнирите",защото там ще е интересното.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 яну 2010 17:37

Пак почваме да си говорим глупости... Няма значение дали ще стопим разликата с Литекс или не. Важно е ще направим ли ОТБОР или не. Защото не селекцията прави класа. Реал М го наят най-добре. Разбира се, че желая да сме шампиони, но искам и като отида на мач да си тръгна с кеф от стадиона. Пък дори и да загубим...
Нека футболистите знаят, че сме с тях и направят така, че да не ни разочароват с ИГРАТА си. А резултатите ще дойдат - сигурен съм
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 11 яну 2010 17:56

А Цска щото купуват нищо друго, а само играчи,ще са трети,така ли? :lol: :lol:
Изображение

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 11 яну 2010 17:57

Sleepwalker написа:А Цска щото купуват нищо друго, а само играчи,ще са трети,така ли? :lol: :lol:

ЦСКА ги остави . Левски толкова загуби не са правили накуп и нещо им се пречупи самочувствието . Жалки емота :)

Върни се в “ЦСКА”