ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 21:23

гражданин от село написа:А сега вече имаш телевизор и не ходиш на стадиона? :lol:

Виж как знаеш по себе си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 авг 2016 21:45

Кашчей написа:
гражданин от село написа:А сега вече имаш телевизор и не ходиш на стадиона? :lol:

Ти за другите не бери грижа, гледай себе си.Аз сигурно като войник имам повече от теб на мачове на Дунав.Макар че бях само 6м. в Русе.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 21:50

гражданин от село написа:
Кашчей написа:

Ти за другите не бери грижа, гледай себе си.Аз сигурно като войник имам повече от теб на мачове на Дунав.Макар че бях само 6м. в Русе.

Може ли да не знаеш повече от мен нещата от моя живот?! Гледай си твоя, припознавай си когото искаш, но не ми давай наклон на миналото, за което нищо не знаеш и няма как да знаеш! Нищо не знаеш и за настоящето, та си трай относно личния ми живот!
Както аз не се бъркам в твоя, така и ти не се бъркай в моя!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 31 авг 2016 23:07

А откъде си въобразявате, че тоя е фен на Дунав и изобщо има нещо общо с феновете на отбора? Плюс това ако очаквате тук да ви отговарят фенове на Дунав, не знам - доколкото виждам пишат единици. Дунав си има собствени форуми и социални мрежи и мнозинството истински фенове си ползват тях.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 авг 2016 23:32

RUSE написа:А откъде си въобразявате, че тоя е фен на Дунав и изобщо има нещо общо с феновете на отбора? Плюс това ако очаквате тук да ви отговарят фенове на Дунав, не знам - доколкото виждам пишат единици. Дунав си има собствени форуми и социални мрежи и мнозинството истински фенове си ползват тях.

Това е подфорум на ЦСКА и си обсъждаме предстоящия мач.Както виждаш пишат привърженици на всякакви отбори някои, от които заслужават бригада за бране на банани.Никой не забранява и вие да си кажете мнението стига да не е в подуенска непремерена реч. :lol:

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 01 сеп 2016 00:11

Тук и фенове на Дунав пишем, но се забавлявам да чета колкото щеш забавни неща. :) Едни си избиват комплексите; други (които не знам какво търсят в темата за Дунав-ЦСКА) твърде невежо пишат и се заяждат за неща, които не разбират; трети изнасят научни лекции по химия и физика. :LOL: Твърде малко същественост и поглед към мача, но все пак има една шепа добри мнения.
По темата. ЦСКА-София може да си мислят, че ще ни бият лесно, но истината е, че им предстои най-тежкият мач в програмата досега и те си го знаят добре. Дунав израстна много, сега е в почти пълен титулярен състав и по-силен от всякога. Дано само няма контузии утре в Букурещ. Мачът ще е тежък и за двата отбора и очаквам да ври и кипи. В крайна сметка започва с шансове 50:50. Блокираме ли Галчев и Нунеш, няма да имаме проблем. Само ме притеснява Диого Виана с тези топовни изстрели. Трябва да пазим и Преслав. Надявам се да сме приключили с този балкански манталитет от преди и да няма излишни простотии извън терена каквото и да става на него. В този мач е възможно всичко, но трябва да сме мъже. Ако ние паднем, ще ги поздравим и ще го приемем мъжки. В обратния случай очаквам същото. Дръжте се прилично. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 сеп 2016 00:51

FCD написа:Тук и фенове на Дунав пишем, но се забавлявам да чета колкото щеш забавни неща. :) Едни си избиват комплексите; други (които не знам какво търсят в темата за Дунав-ЦСКА) твърде невежо пишат и се заяждат за неща, които не разбират; трети изнасят научни лекции по химия и физика. :LOL: Твърде малко същественост и поглед към мача, но все пак има една шепа добри мнения.
По темата. ЦСКА-София може да си мислят, че ще ни бият лесно, но истината е, че им предстои най-тежкият мач в програмата досега и те си го знаят добре. Дунав израстна много, сега е в почти пълен титулярен състав и по-силен от всякога. Дано само няма контузии утре в Букурещ. Мачът ще е тежък и за двата отбора и очаквам да ври и кипи. В крайна сметка започва с шансове 50:50. Блокираме ли Галчев и Нунеш, няма да имаме проблем. Само ме притеснява Диого Виана с тези топовни изстрели. Трябва да пазим и Преслав. Надявам се да сме приключили с този балкански манталитет от преди и да няма излишни простотии извън терена каквото и да става на него. В този мач е възможно всичко, но трябва да сме мъже. Ако ние паднем, ще ги поздравим и ще го приемем мъжки. В обратния случай очаквам същото. Дръжте се прилично. ;)

Галчев сам се пази, Виана е контузен, Преслав още по-контузен.Ако от новоподписалите за времето на паузата някой се впише в схемата на треньора може да има изненади за вас(то и за нас ще са изненади).

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 01 сеп 2016 01:20

За Диого знам, че е контузен, но все си мислех, че ще е на линия за нашия мач. Макар да има страховит удар, ми се искаше да видя как играем точно срещу такъв тип футболист. За Преслав съм го изпуснал, просто няма как да следя всеки мач и статия. Дано се оправи момчето, симпатичен български футболист е и доста опасен нападател. Какво е състоянието му? Арсенио Нунеш ни е познат вече от мача за КБ с Литекс. Добре че Асприля си замина. :mrgreen: Той беше магьосник с топката. Останалите, от които ще бъдем изненадани всички, ще ги видим. То и ние можем да се изненадаме сами с някаква вноска стока в последния момент.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 01 сеп 2016 07:22

ti4a70 написа:Предупреждавам феновете на ЦСКА-София - вземете мерки по отношение на организацията за да не изпаднете в нашата ситуация. Очаквайте отвратително държание от полицията, пъти но-високи цени на билетите от тези на домакините, достъп до другите сектори освен гадната клетка само с лична карта с русенска регистрация, да сте натикани в така наречената клетка на "Лудогорец арена". По възможност си носете телевизор/на 12волта/ с акумулатор за да можете все пак да видите нещо от мача. От това място не се вижда почти нищо. Тази клетка е направена гостуващата агитка ДА НЕ ГЛЕДА мача! Вода не си носете. То и там няма, но няма да ви пуснат с шише колкото и да е топло. Санитарен възел/тоалетна/ - няма. Ни мъжка, ни женска!
Колкото до мача дано стане хубава среща и да победи по-добрият. Успех и на двата отбора!

Длъжен съм да ти обясня, че клетката за която пишеш беше построена заради изцепките на едни животни, преди 5 години. Тогава същите тези животни без малко да причинят и убийство. Сега отново ще са в Разград. Да видят, колко злини причиниха на българските футболни зрители.
Сега отбора им не е същият, но животните са същите!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “ЦСКА”