1ва ПЛ 1 кръг ЦСКА VS Славия 29.07 /петък/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: 1ва ПЛ 1 кръг ЦСКА VS Славия 29.07 /петък/

Мнениеот kolokolo » 30 юли 2016 00:22

Чудесна атмосфера на стадиона , много добър първи мач и три точки . Изключителен Диого .
Трябва да поздравим чершафите , много проличен отбор са направили , спомогнаха за спектакъла .
Голям сектор Г, без озеленители и преброители . истинско удоволствие . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 00:23

От това което видях ( при почивките на мача на Димитров ) ... Неодсъдена дузпа за Славия... И поне 4-5 от белите, припознали новото ЦСКА. :lol:
От цялата тая история е чудно, как играчите в червено, мислещи се за ЦСКА, не вкараха 3-4 гола още през първото полувреме.
Все пак добре замислен със-спенс, спор нема. :mrgreen:

Г.Г. си го знаем, че отборчето му без рефери, далавери, букита и т.н. нема как да бие и Бацова Ма'аала. :roll: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 00:48

Cheradonna написа:
иде оня кръг пари ли ти вече?Все ми се струва,че много бързо ще се скриете тогава?

Нещо си се объркал.
За нас нема значение от кой ще загубим ( стига загубата да е логична и чиста ) ... Загубата си е загуба, дали от Струмска слава, дали Лудогорец, дали от Литекс, все тая.
Няма нищо по нормално във футбола, да се загуби. 8-)

Но лично Литекс, миналият сезон избегаха от мача с Левски, като пребити псета.
Така че, не знам на какво са надяват феновете им ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 30 юли 2016 00:58

THE G.A.M.E написа:Но лично Литекс, миналият сезон избегаха от мача с Левски, като пребити псета.

Те такава гавра, с футбола ни не бЕх гледал в последните 30 години! Няма такъв резил. Това чудото дето беше на оня мач, пълна пародия от съдийска гледна точка, видяна от цяла България! Тотален срам! НЕма такава ИЗЛАГАЦИЯ! А вие се гордеете с това? :shock:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 30 юли 2016 01:03

HardWork написа:
W84me написа:Нещо да кажете за сектор "Г"? Такава трагедия не е било там от 89 година :mrgreen: Половината седнали, другата половина гледат тъпи, знамената отпред по поръчка на шивашкото ателие на Ганчев. Мощните фракции от Куртово конаре са на първа линия... :mrgreen:

Ти си болен :mrgreen: :lol: ... имаше над 4000 хиляди души в сектор Г, които викаха и изнесоха супер хореография! Жалък си, нелепите ти коментари будят само смях и леко съжаление :)

Защо се вързвате на приказките на човек, който не е гледал мача.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юли 2016 01:08

todorov написа:
HardWork написа:
W84me написа:Нещо да кажете за сектор "Г"? Такава трагедия не е било там от 89 година :mrgreen: Половината седнали, другата половина гледат тъпи, знамената отпред по поръчка на шивашкото ателие на Ганчев. Мощните фракции от Куртово конаре са на първа линия... :mrgreen:

Ти си болен :mrgreen: :lol: ... имаше над 4000 хиляди души в сектор Г, които викаха и изнесоха супер хореография! Жалък си, нелепите ти коментари будят само смях и леко съжаление :)

Защо се вързвате на приказките на човек, който не е гледал мача.

Аз очаквах значително по-малко при тези цени на билетите и облачното време час преди мача.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 30 юли 2016 01:09

CSKA 78 написа:
W84me написа:Нещата отиват към борба между Лудогорец и Левски. Този отбор с червени екипи ще се бори за 5-7 място.

И с кои футболисти ще атакувате титлата?! С Нар ли, а може би с Гном?! :shock: :lol: :lol:

Не бе. С Деса поетеса. 8-)
Освен ако след някой мач не напсува пак Люпко.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 30 юли 2016 02:19

W84me написа:
Skywalker написа:
W84me написа:Погребвайте БГ футбола СЕГА! Ако ще и Галактическа да я кръстят тая лига, нещата няма как да се получат след като началото е поставено с такава гавра...

Няма гавра бе, 2:0 ! Надявам се ти хареса играта на ЦСКА !

Много ми хареса, щом Галчев е капитан, а Преслав Йорданов е таран нещата са супер! За 15-те от Литекс няма какво да говорим, уникално слаб отбор с никаква подготовка. Отделно, че на мача 50% от публиката не знаеше защо е там, някои даже и при головете не скочиха. Това обаче е позната практика на Джуджето! Дано час по-скоро ФИФА или УЕФА прекратят това първенство, че нещата не отиват на добре.

Е, напиши едно писмо до Фифа, Уефа, Фафа и Фуфа...ти остана единствения в Подуене дето още не е написал донос. Не се дели така от ДС колектива!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 30 юли 2016 02:26

Играта на отбора нямам да я коментирам, защото е твърде рано.

Относно публиката...Първото полувреме го изгледах от сектор Г...не бях ходил в сектора от няколко години...Много добре се представиха момчетата, като по-добрата хореография беше точно през първото полувреме. През второто полувреме бях в А сектор, тогава пък направиха пироефектите...пак много добре. С една дума Сектор Г е зад отбора. Видях се с няколко стари муцуни...това беше важно за мен, да ги видя...

Като цяло, много добре посетен мач за средата на отпускарския сезон, петък, 21.15 часа...с една дума много добре.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 02:32

***cska*** написа:
THE G.A.M.E написа:Но лично Литекс, миналият сезон избегаха от мача с Левски, като пребити псета.

Те такава гавра, с футбола ни не бЕх гледал в последните 30 години! Няма такъв резил. Това чудото дето беше на оня мач, пълна пародия от съдийска гледна точка, видяна от цяла България! Тотален срам! НЕма такава ИЗЛАГАЦИЯ! А вие се гордеете с това? :shock:

Нема никва гавра тука.
Абсолютно перфектно съдийство. :geek:

Явно само ти не си разбрал, що Г.Г. извади отбора на Ловеч. :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “ЦСКА”