Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Дали не знам? Къде видя в медиите протокол от заседанието на УС, което уж се било провело? Виждаш ли, че пак се доверяваш на медиите, а после аз съм кълвял на тях? Някъде в документа из медиите да е споменато въобще кога са се събирали господата от УС или щом има такъв, значи са се събирали и на медиите не се спори? Ако за теб този документ из медиите е протокола от събранието, къде в него е упоменато колко от тях как са гласували и въобще как е взето това решение? Или е единодушно и няма смисъл да го споменават, защото се подразбира? 100% "За" като в доброто старо време? 

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Не е нужно да гледаш в медиите, публичен документ е, дори едно момче - RockSeeker, го извади от ТР и го пусна тук тогава. И всички го видяха. И ти, ако имаш достъп, там с електронен подпис ли е, не знам как точно, но можеш да го видиш. Всичко си беше точно така - имаше решение на УС и покана за свикване на ОС, с първа точка от дневния ред точно за ФК Лупи.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Нямам електронен подпис - предлагам ти да ми покажеш протокола от заседание на УС на ПФК ЦСКА АД, щом си толкова отракан! Не поканата за общо събрание на акционерите с дневен ред за същото, която съм виждал, а самият протокол от УС, където се уточнява кога са заседавали, какво са приели, как са го приели (гласове за, гласове против) и прочее подробности. Онова, което се мотаеше по медиите не е такова - и аз мога да го напиша, но няма никаква правна стойност. Дотогава не ти вярвам! Та къде е протокола от заседанието? Покажи го или се самоизключи от този разговор, защото си зависим от медиите и това, което кажат, а не от фактите! 

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
ЦСКА - отборът на народа
Всички продадени сезонни пропуски за „Армията“ пък са вече близо 1200. Най-добре вървят тези за секторите А и Г, докато търсенето във В е по-слабо, като за там са закупени 120 карти.
Цената за сектор А е 320 лв., за сектор В е 200 лв., за сектор Г е 90 лв., за деца в Г е 45 лв., а запазено паркомясто струва 400 лв.
Нито един друг роден клуб не е продал повече сезонни карти от ЦСКА за новия сезон.
- Заклет Левскар
Re: ЦСКА - отборът на народа
Поздравления за големия интерес. Но, .... предполагам добре знаеш, че в този форум не се толерира погрешно изписване на имената на отборите.
Пиши ЦСКА-София, ако обичаш.
Пиши ЦСКА-София, ако обичаш.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Това откога? И само тук ли е, защото не виждам в останалите да се изписват правилно? :Д
Това се знае отдавна . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
При тези шмекери, не се знае дали са реални тези продажби.
Както на мача с Удинезе, при 5-6хил публика се изхвърлиха, че раздали 11хил пропуска
Както на мача с Удинезе, при 5-6хил публика се изхвърлиха, че раздали 11хил пропуска

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Чета подписа на колегата и си мисля, че Националният е свободен - какво пречи на Литекс от В група да се пробват да играят на него? Ако могат да си платят наема... За бившата Б група са закъснели, но стадионът няма да мръдне. Ама не знам дали го дават на отбори в аматьорските групи - това вече не ми е известно и си го признавам.
Интересно как се цитират едни мнения на Колев, а се пренебрегват други от по-рано, които не са удобни. Накратко Колев си каза истината, после му наредиха да успокоява левскарите и започна да замазва, докато приключат всичко. А едни колеги тук го цитират и после е се чудят какво стана, че УЕФА наказа само тях?
Тористо, ти лично ли ги преброи или Спортал ти казаха така? Не ми казвай - знам отговора! Поредният от медийната секта.

Интересно как се цитират едни мнения на Колев, а се пренебрегват други от по-рано, които не са удобни. Накратко Колев си каза истината, после му наредиха да успокоява левскарите и започна да замазва, докато приключат всичко. А едни колеги тук го цитират и после е се чудят какво стана, че УЕФА наказа само тях?

Тористо, ти лично ли ги преброи или Спортал ти казаха така? Не ми казвай - знам отговора! Поредният от медийната секта.
-
- Контакти:
Оня ден 23.07. от Тетевен имаше 3 безплатни автобуса.От Ловеч още 2.В Троян също набираха но нямаше достатъчно и десетина човека отидоха с ловешките.От познати които работят в Ловеч знам, че там се раздават БЕЗПЛАТНО аб.карти за армията.Тъй че това не е много показателно.Нека минат няколко кръга и ще видим колко от притежателите на карти са на стадиона