ВСИЧКИ ВЪН!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: ВСИЧКИ ВЪН!

Мнениеот LoLo » 19 ное 2008 20:41

velinsky написа:
LoLo написа:Абе стига се заяждали ! Сега сме българи няма значение от Левски или ЦСКА важното е,че сме комико-трагични и основна вина имат и 2та клуба ,а не само те и целия български "футбол" !!! СРАМ СРАМ СРАМ!

Докато все още българите се оприличаваме на свине и говеда ще е така....Не може еманацията на българският футбол да се представя като резервния отбор на лихтенщайнските аматьори и всички ние да насочваме отрицателната си емоция към противоположния клуб?????
През 94 година успяхме....ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО БЯХМЕ ЗАЕДНО!!!!!!!!!

Е да,но тогава и фуболистите бяха заедно , а сега все едно се мразят .. Ами мисля,че този мач е точен корекитв на моментното състояние на футбола ни като цяло,а безхаберното ръководство, което имаме допълва цялостната картинка..
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 19 ное 2008 20:46

Абе вие сте супер зле!Падаме 6:1, вие си обиждате майките!Между другото майките ви знаят ли с какво се занимавате в момента?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

FootballBG
Контакти:

Мнениеот FootballBG » 19 ное 2008 20:47

Такааааааааааааааааа....................
Ами сега ????????
Имаше един мач Ювентус - ПСЖ - за Супер купата на Европа - резултат 7-1, на всеки 10 минути гол за Юве. ... и малко почивка ......
При нас какво е положението:
МНОГО ПО-ЗЛЕ !!!!!!!!
М даааа .........
Сега предлагам всеки да се замисли: Какво се случи тази вечер ?
Резултата е 6-1 /две пропуснати дуспи/ ... иначе 8-1 .. малииии страх :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
За мен в момета ПФК Левски 1914 са направо Гордоста на България !!!
Да си гледат работата БАТЕ и Жилина .....
Моля Ви най учтиво всички фенове на футбола в България - ГЛАСУВАЙТЕ на следващите избори и не пропускайте никакви такива мероприятия ....Каква е връзката с футбола ли???
Ми много просто докато срещу хора като Батков, Томов, Хаджииванов, Порточанов, Христолов и др. не започне съдебно проучване за произход на средства ще гледаме ТОВА !!!
Докато президент е идеолог на ДС, Премиер е човек без реален трудов стаж положението ще е ТОВА !!!
От тук на сетне ще имаме разбити стадиони, слаби отбори, корумпирано БФС, тъпи съдии, глупави коментатори на БНТ /получаващи заплати от нашите данъци/, министър на финансите който казва, че финансовата криза нема да ни засегне и т.н. и т.н. и т.н.
За треньорът Марков да кажа нещо:
Г-н Марков,
Стилът, подреждането и взаимодействието между състезателите на терена които Вие използвате са от преди 10 години .... ма то за да го разберете требва и манло "Акъл" .... а със здраве !!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 19 ное 2008 20:59

За 45 години съзнателен футболен живот по-голям позор в национала беше само мача с Чехия!!! Ако имам възможност няма да повикам нито един от всичките тези боклуци (без Гошо Вратарчето)!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

smatev
Контакти:

Мнениеот smatev » 19 ное 2008 21:05

River Plate написа:ВСИЧКИ ВЪН!

i stoi4kov ne haresvaha predi 94

Върни се в “ЦСКА”