Мнениеот dafquezz » 13 юли 2016 18:17
След днешните събития, мисля си, всичко вече е ясно. Литекс си е във В група, ЦСКА - в историята, а Етрополе идва на Армията, с всичките позитиви и негативи от това.
В момента единствено се надявам автентичното дружество час по-скоро да поеме последния си път, и да се превърне официално в легендата, която винаги е било. Наистина не ми се иска по някакъв незнаен юридически път трупът на ЦСКА да бъде разнасян в следващите години по села и паланки, в търсене на някаква криворазбрана справедливост. Освен всички други неща, които това юридическо лице няма, от днес то няма и дом.
Let go, казват англговорящите в такива случаи. Нека не се вкопчваме, нека не удължаваме агонията. Нека оставим отборът ни да си иде в мир. Спомените никой не може да ни вземе.
Колкото до новият отбор, нека не бързаме да подхождаме със злоба и омраза, но нека и не се заблуждаваме. Това не е продлжител на историята на червения отбор от Борисовата. За мен това е продължител на идеята за този отбор, не приемник на успехите му. За мен, това е новият отбор на големия Ицо Стоичков, носител чрез него на духа на червената легенда, но без нито едно отличие в актива си.
Накратко, Кралят е мъртъв, да живее Краля! Започваме нещо ново, на чисто. Призовавам ви, независимо от мнението ви за случилото се, да се опитате да погледнете по-отвисоко на всичко. Животът продължава.