Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот djd » 07 юли 2016 15:11

Altarf написа:
djd написа:Все едно ти ще ги плащаш тия пари.
Както виждам, ти също не си много наясно, какво точно ще прави Гришата. Проект? Видял ли си проект, бизнес план или само откъслечни думи от интервюта и разкази на очевидци? Как да го подкрепям?
Остава ми само да чакам и след като нещо стане, тогава да решавам.

Ами иди на Армията - виж. Иди на Панчарево - виж. Иди в Австрия на контролите - виж. Това прави. Бизнес план - виж как работеше в Литекс през годините. Как развива школа, как подбира персонал. Това ще прави и в ЦСКА, но в по-голям мащаб и с много по-голяма обществена основа.

Ми не, щото говориш за проект. Рекох да не си виждал наистина някакъв проект за ЦСКА.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 юли 2016 15:22

Единствено се надявам, ако останем в крайна сметка с Гришата, да не пренесе манталитета и поведението на предишния си отбор в ЦСКА. Надявам се е наясно, че отборът му е в София, и официални декларации от името на Клуба, описващи самоизнасилващи се мастии, са меко казано неприемливи.
В този ред на мисли и назначението на Стойчо Стоилов не ми харесва особено. Човекът е добър в работата си, но е толкова див селянин, че понякога ми е жал като го гледам как се излага.
Общо взето надеждата ми е циганския оркестър на Гришата да не се премести на Армията заедно с отбора си.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 15:31

dafquezz написа:Единствено се надявам, ако останем в крайна сметка с Гришата, да не пренесе манталитета и поведението на предишния си отбор в ЦСКА. Надявам се е наясно, че отборът му е в София, и официални декларации от името на Клуба, описващи самоизнасилващи се мастии, са меко казано неприемливи.
В този ред на мисли и назначението на Стойчо Стоилов не ми харесва особено. Човекът е добър в работата си, но е толкова див селянин, че понякога ми е жал като го гледам как се излага.
Общо взето надеждата ми е циганския оркестър на Гришата да не се премести на Армията заедно с отбора си.

Прав си. Ще видим. С Пламен Марков начело обаче съм спокоен.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 07 юли 2016 15:40

iliev72 написа:
Sstefanov написа:
iliev72 написа:
dafquezz написа:100% автентичен ще е този клуб, който плати дълговете. Ако никой не го направи, никой няма да е автентичен. Щото знаеш ли кой папка без да плаща? Гнусните мангали. Ако ние ще сме такива, по-добре да ни няма.

Тук не си прав.БК Левски и Тити Папазов не си платиха 12 млн. Тити фалира БК Левски , създаде БК Левски 2014 и едва ли някога ще си платят , титлите на БК Левски са си в БК Левски 2014.Щом е за Левски може , но за ЦСКА не може !

Пълни глупости. Ей това чорбар да говори за дългове на други отбори е най гнусното нещо! Ще те намеря и ще те накарам да ми обясниш за 11 мил дългове.

БФБаскетбол си затвори очите за новия Левски
Чети и се образовай и после ми говори за дългове и колко сте честни левскарите и особено Тити.

Мислиш ли че някакви глупави сайтчета като напишат 12 мил и те са толкова. Ако изобщо имаш идея как се издържа един баскетболен отбор щеше да знаеш, че тези 12 мил задължения сигурно 50 години трябва да се натрупват. Вие с 30 мил задължения ви пуснаха в "А" Група, пари се раздават на ляво и на дясно при вас ама не и към държавата. Крадеца на ДДС - ГГ е вкарал тая държава в толкова борчове, че комунистическият ти мозък не може да разбере. Джуджето да връща парите на държавата - а не да се прави на Големец. Я кажи за вашият волейболен клуб - колко задължения има ? А Хокея - знаеш ли там какъв буламач е.!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 юли 2016 15:45

Altarf написа:Има само един ЦСКА. Това на Зафиров е пародия.

Айде бе, да не лъжеш?
Пародия си ти. Това на Зафиров е фалшив ЦСКА, а на Ганчев е едно към едно с отбора спечелил купата, така ли? :oops:
Не само глупави, ами и безогледно нахални сте!
За това с право ще ви подиграват с "Още от дете съм от Етрополе"! Заслужавате си го!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 юли 2016 16:28

Аз друго не разбирам. Нека ако има някой, който е в час, да ми обясни - нали всяка фирма има МОЛ? Това лице каква точно отговорност носи? Необслужвани дългове не е ли редно да се търсят от МОЛ или други лица, управляващи фирмата по времето нанатрупване на съответния дълг?
С други думи, що не плаща ЛИЧНО тоя, дето е крал?
И още нещо - какви врътки е правил Лупи и чий пишок е цокал, та да успее да уреди IPO?! Та за такова нещо фирмата трябва да е чиста като сълза...

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 07 юли 2016 16:51

drvasko98 написа:
biso62 написа:
Момче младо,само фактът,че ми викаш "чичо" е показателен за житейския ти опит. А аз съм видял много,свързано с моя отбор. И без значение как се е казвал аз съм милеел за него. Всъщност не осъзнавате,че е дошло време разделно. Или с някакво достойнство(според вас) да съществуваме някак си. Или да преглътнем малко от гордостта си и пак да сме флагман. При първият вариант точно след година левскарите така ще са ни скъсали от подигравки и всичко,с което да ни унизят като фенове и отбор. Тогава и това,дето сега го смятате за чест ще отиде по дяволите. Проблемът е,че влезе ли се в тази спирала няма измъкване. И нещата няма да се решават със спортни средства. А с вътрешни зависимости. При ГГ няма да е така. Но си млад,за да го разбереш. И като всеки млад човек предпочиташ да паднеш с вдигната глава,отколкото по някакъв начин да оцелееш,да се бориш и да вървиш напред. На първото му викат идеализъм,на второто-прагматизъм. И всичко е въпрос на време и житейски опит. Поздрави!

С микренския цървул ли ще сте флагман, бе брат. Гела за 5 години направи това, което микренския не успя за 20 (на същото място като него). И като не ви направи флагман микренския, ще стане ли *****, ще припознаеш ли нов отбор с обещанието да бъде флагман. Ти наистина ли си на 50 години, бахти жалкото създание?

Такаааа,явно интелектуалният ти дефицит е всепоглъщащ! Аз не съм си позволил да обидя когото и да било,само съм изказал мнение.Но простащината ходи по хората.И е по добре такива примитивни диванета като теб да не са зад ЦСКА. Или поне този,който аз винаги бих припознал като такъв,по мног причини.Не е нужно да ги обяснявам пак на човек,на когото липсват както първите седем години,така и сиво вещество.И живее на продълговат мозък-да диша,да ходи и да сере простотии! И аз мога да съм циничен. Не е нужно.Ако държавата бе разрешила миналата година на Ганчев това,което сега разреши на Локото тези диспути изобщо нямаше да се водят. Държавата поиска да ни унищоже и само Ганчев ни задържа над водата.Каквото каже-става.Аз винаги съм го искал начело на ЦСКА.Е,сега е,макар и през задния вход.И ще го подкрепям.А ти си хейтвай кокото си щеш.Глупак!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 юли 2016 17:04

toxpack13 написа:И аз само съм чел досега, но днес реших, че искам да напиша няколко реда.

Разделени сме и това е грозно. Разделени сме, защото преди месец и половина бяхме прекалено много, прекалено силни и дори страшни в очите на хора, които не обичат някой да има бройка и мнение. И не, няма да го обръщам на празнословия относно интриги, завери, сини бфс-та или илюминати.

Просто искам да кажа, че съм/бях/ще бъда от ЦСКА. И ми е болно хора, които едно време са пяли "Още от дете" да припознават друг клуб, а после да казват, че аз съм левскар/божковист/платен. Не, аз съм от ЦСКА и за мен ЦСКА е един - ЦСКА не е търговско дружество, а тръпка и любов. Аз не виждам тази тръпка в един клуб, който до преди точно една година е бил мой съперник и сме излизали срещу него. За мен преименуването на един клуб не води със себе си любовта. И не, аз не мога да призная, че чавдар-литекс е и ще бъде ЦСКА - за мен той остава съперник. Едно време беше спортен съперник, а днес за мен е още по-грозен и уродлив, защото се опитва да открадне моята любов, ала любов насила не идва.

И за мен ЦСКА явно ще умре - ще изгубя нещо ценно и важно, ще има празнота така, както човек се чувства, когато изгуби обичан и важен човек.

Но е мъчно, че сме разделени. Мъчно е, че на смъртния одър, много от "нашите" вече се кълнат на друг и си позволяват да обиждат и нападат тези, които не приемаме тяхното пребоядисване. Вие ще пеете песните си за ЦСКА, но ще ги пеете на Литекс, ще гледате мачове в А група, но и те ще са на Литекс. И ще повтаряте една лъжа толкова пъти, колкото е необходимо, за да притъпите собствената си съвест и започнете да вярвате в нея. И най-лошото е, че отказа ми да призная вашата лъжа ще ме квалифицира мен като предател, продажник или каквото е там актуално, защото за мен ще остане само една празнина и една истина - Литекс не е ЦСКА.

Искам да обърна внимание и на онзи "чичо", който дава примерите си със стари къщи и желанието винаги да е в А група. Подобно мислене, господине, е имало и преди векове, когато едни други господа са идвали и са казвали на българите, че ще им е по-лесно и благо, ако приемат една чужда вяра. Цялото ни самосъзнание и гордост като народ е основано на гордостта от това, че в мнозинството си сме отхвърлили този по-лек път и сме страдали, но сме останали верни на себе си. Е, имало е и припознавачи на вяра. Тях ги наричаме по друг начин.

И за финал - разделени сме. За мен едни са предатели и бояджии, а за тях аз съм божковист и очевидно говедо, а ЦСКА умира, защото това което е най-важно за един клуб - публиката му вече е мъртва отвътре.

Респект,колега!Отдавна не бях чел толкова точно мнение.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Segata
Контакти:

Мнениеот Segata » 07 юли 2016 17:21

Понякога се чудя хората наистина ли не разбират какво се случва с ЦСКА. Просто е: Гриша Ганчев отдавна желае да поеме отбор с минало, фенове и т.н. смятам че е от лична амбиция но не е изключено да има и финансов фактор ( по-голям клуб повече възможности за всичко) За съжаление ПФК ЦСКА се оказа със огромни задължения заради кражбите и лошото управление на предишните собственици ,които могат да се покрият единствено от Арабски шейхове ( Много хора в България смятат че богатите хора имат примерно 100 млн. в сметката и се чудят какво да си купят но реално е обратното фирмите им дължат на банки и др фирми и т.н там образно казано е една голяма въртележка и колкото по голяма ти е въртележката толкова по богат си) Поради тези причини няма как Г-н Гриша Ганчев да плати чуждите задължения най - малкото че няма такива средства пък и не му е и минавало през главата за такова нещо. Г-н Ганчев измисли законен вариант как да поеме ЦСКА но без задължения. Проблемът беше че стария ПФК ЦСКА трябва да изчезне от футболната карта и след това новия ЦСКА с политическа намеса да вземе вече безстопанствените бази което до голяма степен ще го легитимира като ЦСКА. Съответно новия ЦСКА-София може да играе в Новосформираната А група където приемат всички лицензирани ПФК който имат желание и отговарят на условията. Г-н Ганчев хитро към края на миналия сезон започна да раздава стимули на играчите и да се появява на мачовете на ПФК ЦСКА за да може феновете да го разпознават и свързват с възраждането на клуба ... Всичко до тук ОК. Но проблемът дойде че старият ПФК ЦСКА още съществува .. докато не се избере оздравителен план или липсата на такъв ( фалит ) Тук се появява И Васил Божков който поне според документите смята дълго и мъчително да оздравява ПФК ЦСКА. Гриша Ганчев от своя страна трябваше да даде и той оздравителен план за да може да се пребори с Божков и в последствие някак пак да потопи старото дружество. Какво ще стане ... мисля че никой не знае !! Ама стана пълна пародия ще ни се смеят пак на всички !! Аз като фен на ЦСКА не мога да се съглася че има друг ЦСКА от оригиналния .. поне докато той не изчезне от футболната карта. После е лесно има един ЦСКА какъвто такъв ! И най - голямата мистерия във футбола е КЪДЕ СА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС !? Г-н Ганчев им ликвидира отбора което си е много мръснишка постъпка да го беше продал , препредал или нещо друго ОК но той го ЗАЛИЧИ !!! И ние трябва да му вярваме че си направи собствен ЦСКА без една стотинка и че няма да каже след 5 години : Той клуба си е мой ще го направя на Локо Пловдив

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 юли 2016 17:40

А аз да попитам следното:

Ако феновете на Литекс, дойдат от Ловеч, на мач на отбора (нарочно не му изписвам името, защото е смешно), какви точно песни ще се пеят... Ще има ли братски прегръдки, припознавания, усмивки и скандирания...?

Нека ми отговоря "припознавачите" и привържениците на ГГ...

Върни се в “ЦСКА”